Отговори
# 390
добро утро
мими мерси за кафето страхотно е newsm10 и аз днес ще се пробвам да лунувам дано успея
аз със минус не мога да се похваля Weary но за 4 дни съм свалила 3.300 и затова че се очакваше да е така днес се надявам с луната най накрая да си догоня линийката
момичета да ви кажа какво забелязах че като си хапвам пилешко като че ли по бързичко свалям newsm78

# 391
Привет.
Миналата година пазих тази диета / не особено стриктно/ и свалих 12 кила за...де да знам, може би месец и полвина....ще ми кажете ли какви са вашите разултати, защото за съжаление аз си върнах сваленото /задържах го 6 месеца де, но полсе преяждах редовно и нямаше как да не ги върна/
Другото, което искам да питам е задължителни ли са двата дни на ябълки, някак си чувствам, че не мога да ги издържа.....
  bouquetуспех на всички:)

# 392
[момичета да ви кажа какво забелязах че като си хапвам пилешко като че ли по бързичко свалям newsm78
[/quote]
аз съм забелязала, че с риба по-бързо става, може даже и сьомга, но печена, че и без това е мазна, на тиган дори без мазнина, става много тежка. Във фурната с домати обаче е екстра.
Моля ви, напишете ми резултатите на накой, който е имал повече за свалне/ щото едно е да сваляш от 90, друго от 65, би следвало колкото повече, толкова по-бързо)

# 393
  • dobrich
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА-КОКИЧЕТА!
МИМИ СИПАХ СИ КАФЕНЦЕ А И ЦИГАРКА ЗАПАЛИХ Hug
ПЕТЪЧНА ДОБРЕ ДОШЛА! МНОГО ОТ МОМИЧЕТАТА ТУК СА СВАЛИЛИ ОТ ПОРЯДЪКА НА 8-10кг ЗА ЕДИН ЕТАП ОТ 24ДНИ. НО КАКТО ПИШЕ НА 1стр С ДИЕТАТА СЕ СВАЛЯ ОТ 8-10% ОТ ТЕГЛОТО. РАЗБИРА СЕ ВСЕКИ СВАЛЯ РАЗЛИЧНО НО ОПРЕДЕЛЕНО ПОВЕЧЕ КГ. СЕ СВАЛЯТ АКО СТАРТИРАШ ОТ 90КГ.
АЗ НАПРИМЕР ПИША ТУК ОТ ЯНУАРИ 2009 И ДОСЕГА СЪМ СВАЛИЛА 8кг НО С МНОГО ПРЕГРЕШЕНИЯ И ЗАТОВА ПРИ МЕН РЕЗУЛТАТА Е ТАКЪВ. НО АКО СИ СТРИКТНА ЩЕ ИМАШ БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ. ПРЕЗ ПОЧИВКИТЕ МЕЖДУ ЕТАПИТЕ МОЖЕШ ДА ХАПВАШ КАКВОТО ИСКАШ НО С МЯРКА. НЯКОИ ОТ МОМИЧЕТАТА ПРЕДПОЧИТАТ ДА НАПРАВЯТ 5-10ДНИ НА ПЛОДОВЕ, ДРУГИ СПАЗВАТ РЕЖИМА НО ДОБАВЯТ МЛЕЧНИ АБЕ ВСЕКИ КАКТО ПРЕЦЕНИ!
СЕГА ДА КАЖА ЧЕ И АЗ ЩЕ СЕ ПРОБВАМ НА ЛУННАТА ПЪК ДАНО ИЗКАРАМЕ ДО УТРЕ СУТРИН.
ДНЕС ЦЯЛ ДЕН ЩЕ СЪМ ВКЪЩИ ЧЕ НАВЪН ВАЛИ - ТАКА ЧЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ДА ИМА КАКВО ДА СЕ ЧЕТЕ.

# 394
  • Някъде там
Добро утро!И аз лунувам,а не,ще ги сваля и тия 10 до свадбата,пук каквото ще да става!Никакви прегрешения,и от утре само млечни ще включа,за 6-7дни,не повече!А аз да ви кажа,като ям яйца и най много свалям.и от рибата!Успех на всички и утре минуси от луната!При нас времето е чудно,и цял ден на разходка,че да не мисля за храна!Хубав ден на всички!

# 395
  • В Балкана
Добро утро! Не съм писала няколко дена и съм пропуснала личните празници.
Честито дипломиране, честит рожден ден и честито отслабване!

Аз съм на същия си резултат и днес съм с луната. Утре дано да има с какво да се похвалим.
Роси и при мен се губят сантиметри, съдя по дрехите. А килата стоят. Но мен това не ме притеснява, защото щом сантиметрите намаляват, значи се слабее. Не съм се мерила с метъра, ще го направя като завърша първия етап.....
Ми толкова за сега. Отивам и аз да си пия кафенцето с цигарката, па после да отида до 00  Laughing

# 396
  • София
Добро утро, момичета!
Благодаря за страхотните пожелания!  Hug Вчера беше невероятне ден за мен! Simple Smile
Аз все пак успях да устоя на изкушенията и си хапвах салата и месце без да се ограничавам + бяло винце Simple Smile
Хубав ден ви желая!

# 397
как сте момичета на мен взе да ми стърже корема вече от глад но се качвам на кантарчето за стимул че иначе ще се  откажа да лунувам Joy от сутринта до сега ми показва -0.400  newsm44 дано до утре да съм си стигнала линийката  baby_neutral още 0.800 кг. newsm17 newsm20 още от сега се чудя какво да си направя за утре сутринта че ще съм осверипяла rotfImboи да не да се изкуша на нещо непозволено
направих си едно зелено чайче да пийна и да се поизчистя че итре да съм доволна
пишете че темичката ни отишла на втора стр.

# 398
Здравейте,аз днес цял ден домакинствам и сега сядам вече да си изпия кафето newsm55  food002 newsm79 hang feeding morning

# 399
ехо здравейте правя кафето
аз се изложих вчера с луната Embarassedтака си и знаех  Wearyкъм 5 много ми пригладня а и ходихме на гости след това

# 400
=) Здравейте , момичета !
Не съм се включвала скоро .... но напоследък не ми остава ред ...
Сега всички са седнали на закуска - цялата къща мирише на царевичен хляб , а аз горката ...  smile3556 ... Ама такъв е живота =))) Няяяяма как !
Все още не съм се теглила колко кг съм ... По-късничко ще се хвърля на кантара и ще ви пиша отново . Още не знам какво ще ми е менюто за днес ... Някак си здраво ми е омръзнало от всичко ... Но няма начин ... Все по-често ме питат кога ще спирам диетата  hahaha ... Нямам такива намерения ... не и докато не стана толкова , колкото ми се иска да се видя =) ! Пък и идва лято , да не забравяме ... Сега ще стана да си обеля някоя краставичка , че вече ми става злеееееее =))))
Целувки от мен и до скооро   bouquet

# 401
  • Някъде там
Добро утро!Знам си аз че съм инат,и издържах луната,минуса е на лице!Май метаболизма си ми е наред,и свалям добре!
Дреам,то и в къщи мерише на палачинки... Sad,но няма кака,трябва да съм стройна фиданка,като кума! Grinning Grinning,а и наистина идва лято!
От днес ще почивам,по точно ще включа млечни продукти,така съм решила.Дано не кача много!Но ще минавам да се отчитам!
Приятен ден,на всички!

# 402
  • В Балкана
Добро утро или вече Добър ден, и от мен!  Simple Smile
Луната я издържах. Може би съм около половин кило по-малко. Но тъй като кантара е механичен, не мога да бъда сигурна. Вече обядвах - кюфтенца с варено яйце и краставичка. Ако останат още от тях, това и ще вечерям.
Много ми се е дояла пилешка супа, та се чудя дали мога да ям. В супата няма да слагам фидета, ориз, няма и да я застройвам. Така дали става?  Rolling Eyes

# 403
  • София
Здравейте и от мен!
Може супичка - пилешко, чушка, лук, морков, домат... каквото си поискаш стига да е позволено Simple Smile
Аз туко що обядвах - свинска пържола и зелена салата Simple Smile

# 404
Здравейте момичета и аз се изложих с лунато снощи ходих на гости че и една ракийка си позволих но продължавам много ме е яд smile3511четири дни бях абсолютно стриктна но се изложих снощи но от днес пак съм стриктна.

Общи условия

Активация на акаунт