Отговори
# 375
  • Някъде там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛАЛЕНЦЕ!ЗДРАВЕТО ЩАСТИЕТО, КЪСМЕТА,ЛЮБОВТА И ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДА СА НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ ТВОЯ ЖИВОТ,ТИ ЖЕЛАЯ АЗ!
Поли сега приочетох за лъната,и май ще е най добре да направя една луна в почивката,само от кога ще започне, е да знам?Много се тревожа че няма да успея с още 8-10кг,до 27май,та да не почивам много много си  мисля! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 376
  • София
Поли сега приочетох за лъната,и май ще е най добре да направя една луна в почивката,само от кога ще започне, е да знам?Много се тревожа че няма да успея с още 8-10кг,до 27май,та да не почивам много много си  мисля! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Внимавай с продължителността на диетите. Мисля, че все пак е добре да си направиш 2 седмици разделно хранене, както е препоръчано в оригиналния режим. И някак не ми се струва много добре да се смесват разните там диети. Мисля, че много се стресира организма така и започва да си трупа запаси. Избери една и я следвай структно. Наистина лунуването е добре за очистване от токсини, но смесването с безвъглехидратната диета малко не се връзва. Мисля, че с него се забавя метаболизма, а целта на диетата е той да се засили чрез по-често хапване на малки количества храна.

Ако следваш тази диета и си направиш паузата както трябва, може дори да свалиш по време на почивката и после да продължиш с още един цикъл. Пък за сватбата дори все още да си на диета, все ще има какво да хапнеш там - салатки и някакво месце със сигурност ще има. Така че мисля, няма да е проблем.

Успех!

# 377
  • Някъде там
Staket мерси за съвета,ще те послушам,и няма да лунувам,за сега 1седмица ще почивам пък ще видим,може и 2,зависи как ми се отразява почивката!

# 378
А кога е лунната диета newsm78
Да се отчета за обяд-салатка от домати и краставички с настъргано яйце вътре и поръсено с риган и зехтин Grinning
Чао за сега от мен,сядам да чета  #Crazy

# 379
Да се отчета и аз за днес - за обяд пилешки филенца и салата зеле и моркови. А за довечера незнам.  Аз през почивните дни няма да пиша, защото няма да сме в къщи - ще ходим при свеки на гости а там нямат нет. Така, че за понеделник се подготвям да прочета за много минуси PeaceЧао момичета.

И УМНАТА !!! ДА НЕ СЕ ИЗКУШИТЕ!!! Naughty/то и аз съм в това число/

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 16:18 от roosi

# 380
Здравейте!Работния ден за мен приключи.И..........УСПЯХ!Устоях и на ядките и на плодовете(ама как ми беше трудно с мойте любими ягодкиииии Sad Sad Sad)Сега си забърках едно омлетче с шунка и това ще е май за днес. До довечера ако огладнея случайно пак имам салатка.
White tulip Честит Рожден Ден и от мен! Очите ти от щастие да греят, сърцето ти от радост да тупти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ТИ!!!
Ето една тортичка от мен послучай празника:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=368917&pid=11796061

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 17:32 от sunny_day123

# 381
  • dobrich
ВЛИЗАМ НА БЪРЗО САМО ДА КАЖА ЗА ЛУННАТА ДИЕТА ЧЕ ТЯ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ПРЕЧИ НА БВД А ТОЧНО ОБРАТНОТО - ПО ТОЗИ НАЧИН ОРГАНИЗМА СЕ ОЧИСТВА И ИЗХВЪРЛЯ ИЗЛИШНАТА НАТРУПАНА ВОДА.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ВИЖТЕ НА 1стр ТАМ ПИШЕ ДОСТА ЗА ЛУННАТА ДИЕТА
ЗАПОЧВА ОТ УТРЕ СУТРИН ДО ВДРУГИДЕН- ЗАБРАВИХ ЧАСА НО МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ 6.55

# 382
  • София
ОК! Само размишлявах и така си помислих. Peace за диетите.

# 383
   Благодаря ви момичета за топлото посрещане smile3525

И  Честит Рожден Ден на Лаленце!!!

Стана ми ясно за плодовете,може би ще ми е най-трудната част това,но после ще си наваксам.
 Тази диета май наистина е ефикасна,всички сте свалили ,за което ви поздравявам.До сега не ми се е налагало да пазя такава и незнам как ще се справя,но като ви чета се надъхвам наистина много и се надявам на вашата подкрепа.

Искам да ви питам и друго:излиза ли ви скъпа,или разходите са същите,като за нормално хранене.Въпросът ми сигурно пак е глупав,но ще ми е за първи път и за мен,поне сега,ми е важно да знам.

Благодаря предварително и много минуси желая и аз   bouquet

# 384
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛАЛЕНЦЕ!!! newsm59
Да се отчета за днес сутрин кафе и 1 домат след кафето ,обяд пилешка плешка и краставичка, следобяд четвърт скумрия и вечеря огромна зелена салата и се чувствам прекрасно без да изпитвам глад.

# 385
Бооообиии =))))
Честит Рожден Ден , мила моя =) ! От все сърце ти желая да си жива , здрава и много , много обичана ... Желая ти и още две неща - винаги и никога .... ВИНАГИ щастлива и НИКОГА нищастна =) ! Каквото си пожелаеш нека не след дълго бъде твое ... Много , много целувки от мен =) !

# 386
честит рожден ден лаленце

Честит рожден ден!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

относно луната е от утре 6.22 аз ще се пробвам но като съм си вкъщи ми е много по трудно
иначе сутринта бях още над 1 кг минус до линийката ми остават още да сваля 1.200дано утре с луната ги няма

# 387
Честит рожден ден, Лаленце   bdbaloni Бъди все така ценностен човек, какъвто показа не веднъж в този форум. Бъди все така стилна  и силно обичана жена.
Сега трябва само това да направя  newsm20 БЛАГОДАРЯ ВИ !
От понеделник се връщам с пълна сила и хващам метлата, така, че внимавайте.
Целувам ви всички и да занете, че много ми липсвахте.

# 388
  • dobrich
АБИ А ТИ КАК НИ ЛИПСВАШЕ САМО. РАДВАМ СЕ ЧЕ СЕ ВРЪЩАШ И ЧЕ ПРИКЛЮЧИХА ИЗПИТИТЕ.
МИНАВАМ САМО ДА КАЖА ЕДНА ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ НА ВСИЧКИ НО БЕЗ НА ЛАЛЕНЦЕТО- ЩОТО ДНЕС ТЯ ЩУРЕЕ ДО СУТРИНТА.

# 389
 kaffeetrmker_2 Добро утро кафето и smile3546цигарката са от мен,не се научих да правя като хубавото кафе на Меги ама и това върши работа.Аз бързам да се похваля с минус newsm68 newsm44 и днес мисля да лунувам незнам ще издържа ли но ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт