Отговори
# 360
Здравейте ,Искам да се похвалям 2 кг. съм свалила на ден пия 2 л. вода понякога и повече понякога огладнявам много идва ми се да рева но издържам и сега съм доволна че почнах да смъкна ,мисля че ако продължа така до края на другия месец ще постигна целта ..нали може 8 кг. за 30 дни даже ми се струва че са много дните . Hug

# 361
  • София
asil, ама ти нали се храниш, че от поста ти става ясно само, че пиеш по 2 литра вода на ден?

# 362
Добър вечер!И вторият ми ден от диетата мина успешно.Днес за разлика от вчера ядох малко повече(200 гр шунка, 1 белтък, 100 гр пушен свински бут и 1 салатка от маруля), като си разпределих всичко на 4 хранения. До тук добре, но двата ми почивни дни минаха и утре пак съм на работа.Аз съм сладкарка, но това в разрез с очакванията е една от причините да не обичам сладко и да ми е лесно да издържам без него.Проблемът при мен са не щоколада или сметаната, а ядките и плодовете, които тоооолкова много обичам.Ама няма как ше постискам зъби.Трудното ще е сега в началото после като свикна и те няма да са ми проблем Grinning Желая лека вечер на всички и утре всички да сме по-леки от днес smile3521

# 363
 Peace  Thinking храня се да каквото е разрешено ,и пия всеки ден по 2 литра вода    bouquet

# 364
 morning тази сутрин кафето е от мен въпреки че не като на Меги а аз днес се чувствам страхотно и съм -0.500 newsm44 за три дни 1.500 това е страхотен резултат за мен.От мен чао за сега и много минусчета на всички

# 365
Здравейте слабушки Hug.
Мими82 изпревари ме с кафето Twisted Evil, но пък изглежда добре - ще си пийна Peace
Аз днес не съм се теглила за да мога като се изтегля след няколко дни да видя по-голяма разлика, но съм смъкнала - усещам го по дрехите, по панталона по точно и коремът ми се е прибрал newsm74. Снощи бях на салата с малко пилешко месо /сварен петел/. Днес още не знам на какво ще съм.
Засега чао и чакам да прочета за вашите минуси

Ива добре дошла welcome.Нашата диетка нистина не е много трудна, но все пак не е и много лесна. Опитай я  Peace

# 366
  • Някъде там
Добро утро!Противно на очакването ми,съм свалила още 1кг,вече съм 69!От днес съм в почивка,минаха 25дни smile3501 moresmile,но ще е само 1седмица,защото се оказа че в края на май ще кумуваме,и ще трябва и другите 10кг да разкарам от себе си!Знам че ще е много по трудно,но ще се постарая,даже и на таебо мисля да ходя! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes,чета за минусчета,браво и на вас!Мими хубаво кафе,браво!Роси,asil,brawo i na was!Ива,добре дошла!Ети,прочетох и ти че ще си кума,да даваш съвети после! Grinning Praynig,аз днес ще си хапна и кисело мляко,че умирам вече за млечни неща,но в разумни количества!Плодове не обичам много и мисля да се въздържа!Вие какво ще ме посъветвате,за да не кача пак,като така рязко ги свалих кг?

# 367
  • по света и у нас
Добро утро!Влизам да честитя рождения ден на Лаленцето!Желая ти всичко най хубаво и много успехи във всяко отношение! Hug

# 368
  • София
Добро утро!
Дора, много си мила, благодаря ти!  Hug
Минавам да ви почерпя за моят 20 - ти рожден ден!

Относно диетата имам -0.300кг
Хубав ден! Simple Smile

# 369
White_tulip ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Пожелавам ти мнооого здраве!!! /и колкото минуси искаш/

А тези бомбони и коктейли са страхотни, но ще си запазя за след диетата Peace
 Hug Hug Hug

# 370
  • dobrich
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛАЛЕНЦЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! newsm59 Tada
АБИ ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ И  ВЕЧЕ ДА ВЗИМАШ ПО-АКТИВНО УЧАСТИЕ В ТЕМАТА Hug
ДОРА ТИ СИ НАШИЯТ ДОБЪР ВЕСТИТЕЛ- ПИШИ КАКВО СИ СЛУЧВА ПРИ ТЕБ  bouquet
ИВА ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС - НИЕ ТУК СМЕ СТРАШЕН ЕКИП.
ДАВИЗ БРАВО МИЛИЧКА МНОГО ДОБЪР РЕЗУЛТАТ НО ВНИМАВАЙ С ПОЧИВКАТА КАКВО СИ ХАПВАШ.
РОСИ И ПРИ МЕН РЕЗУЛТАТА Е В САНТИМЕТРИ А НЕ ТОЛКОВА В КГ.- ЩОМ ТИ СЕ ОХЛАБВАТ ДРЕШКИТЕ НО КГ. СА СЪЩИТЕ ТОВА Е ПОВОД ЗА РАДОСТ ПОСЛЕ И КИЛЦАТА ЩЕ СИ ИДАТ.
СЕГА ДА СИ КАЖА И АЗ- ТЕЗИ ПУСТИ ПОСЛЕДНИ 3кг ДОСТА ЩЕ МЕ ИЗМЪЧАТ ТО НАКРАЯ СТАВА НАЙ-ТРУДНО НО С УПОРСТВО ЩЕ ГО ПОСТИГНА. ПОНЕ СИ СТИГНАХ ЛИНИЙКАТА НО ПО НАДОЛУ ОТ 61кг НЕ СЪМ МРЪДНАЛА.
ОТ УТРЕ Е ЛУНАТА - КОЙ ЩЕ Е С МЕН?
МИМИ МЕРСИ ЗА КАФЕНЦЕТО. АЗ ЩЕ БЕГАМ ДА ЗАПАЛЯ 1ЦИГАРА ДОКАТО МАЛКИЯ ЗВЯР ОЩЕ СПИНКА.
ЛАЛЕНЦЕ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК - ТО СИ Е НАПРАВО ЮБИЛЕЙ.
ХУБАВ ДЕН И НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛКИ-СЪФОРУМКИ.

# 371
ЧЕСТИТО НА ПРАНУВАЩИТЕ!!!
Аз минавам да видя как сте   Grinning
На мен ми е 3-ти ден на плодове и за сега се чувствам добре, свалям/за сега това което качих по празниците Embarassed/, мисля да изкарам 10 дни с  5 захранване и  после месцее.....здравей здравей Party

# 372
  • София
Добро утро и от мен.
Зелено чайче:

Чувствам се много добре на зеленчуци и месце. Днес не съм се мерила, но .....мисля че съм още надолу. Не искам да прекалявам с меренето, че по едно време бях психясала от кантара. Ще докладвам следващата седмица за напредъка в това отношение.

White_tulip , честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива. Желая ти успехи във всяка област на живота, която е приоритетна за теб!

Само почерпката ти малко ме притесни, че аз съм си фенка на сладостите, за разлика от sunny_day123. Всъщност ядките /сурови/ и плодовете са за предпочитане пред шоколадчетата, но....какво да се прави - трябва да ги забравим за сега.

Успешен ден на всички от мен. Отивам да си правя сутрешната тренировка.

# 373
Поли ама той панталона ми много широк ми е станал-мога да го събуя без да разкопчавам копчетата newsm68. Но не се знае като се изтегля??

# 374
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛАЛЕНЦЕ,ЖИВА,ЗДРАВА ,ВЕСЕЛА,ЩАСТЛИВА МНОГО ЖЕЛАНА И ОБИЧАНА  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт