Отговори
# 345
  • София
Добрютро!

Все пак не се стърпях и се премерих тази сутрин. От вчера съм -400гр. Добре е. Като се има предвид, че първо трябва да се адаптирам към този начин на хранене и тогава да започна да свалям, а и вчера си похапнах добре. Пък и наистина е за предпочитане да се сваля по-бавно, но после да не се връщат гадните му дебелинки....

Успешен ден и много минуси на всички!

# 346
И от мен добрата новина-АБИ вече е дипломиран юрист!!!!!!!!!Честито!
newsm20  bigdance2

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 13:48 от eti_88

# 347
Честито и от мен.   bouquet

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 13:14 от roosi

# 348
  • София
Честито на Аби!
Аз въобще не се чувствам гладна днес, та сега отивам да хапна 2 домата на салатка може и 1 варено яйце, не съм се мерила наскоро, че ме е страх от кантара...

# 349
Момичета моля ви дайте идеи за кумска реч newsm78

# 350
  • София
Ето няколко предложения:

Скъпи младоженци!

Само преди час под звуците на Менделсон, Вие с трепет и вълнение изрекохте свещената дума " да ". Обещахте пред Бог, че ще бъдете заедно в радости и неволи "докато смъртта Ви раздели". Това е Вашият ден! Единствен и неповторим! Изпълнен с най-хубави очаквания и озарен от надеждата за щастлив семеен живот!
Ние, Вашите кумове, от цялото си сърце Ви желаем много, много здраве, обич и щастие! Наслаждавайте се на живота, дарявайте си обич, но не забравяйте, че най-здравата основа на любовта е равенството. Поделяйте грижите и отговорностите си!
Животът е пълен с предизвикателства. На пътя ви ще се изправят трудности, проблеми, ще възникнат конфликти.Не се страхувайте - с вяра и търпимост ще ги преодолеете!
Но най-важното нещо във Вашия съвместен живот надяваме се да бъдат децата Ви , плод на Вашата любов. Обичайте ги безрезервно, бъдете всеотдайни и взискателни родители.
Мили, младоженци! Бъдете живи и здрави! Нека животът
Ви се лее като днешното шампанско ! Бъдете винаги пияни от
любов!
Наздраве и горчиво!

Уважаеми родители и гости!
Две млади птици свиха гнездо с много любов и надежда.
Да пребъде благословено Вашето семейство, скъпи младоженци!
Нека в този суров и жесток свят то да бъде Вашият остров на нежност!
Нека любовта Ви да бъде силна и дълготърпелива!
Нека гнездото да стане роден дом на свидна челяд!
Нека старините Ви бъдат спокойни и честити!

Автор: Диана Пеева

Скъпи младоженци!
Днес е най-хубавият ден в живота Ви! Бъдете живи, здравии много щастливи!
От днес нататък вие вече сте две сърца, които туптят като едно, две съдби - които се сливат в една!
Бъдете влюбени, но знайте, че страстната любов ще утихне, за да отстъпи място на спокойната обич и привързаност.
Помнете, че по общия път ви очакват трудности и разногласия. Затова бъдете много търпеливи и тактични, уважавайте личното си достойнство!
Бъдете мъдри и отговорни!
Подарете си семейство създадено с Любов и Обич!
Наздраве за вашата любов! Наздраве и за следващите 100 години щастие!

Скъпи младоженци!
Днес, вие - две влюбени птици свихте гнездо с надеждата да споделите живота си.
В такъв незабравим момент, когато се поставя ново начало, ние Вашите кумове /вашите родители/ ви пожелаваме:
Пазете огънчето на любовта, защото то ще ви топли и вдъхновява през дългия полет на годините.
Бъдете силното рамо и нежното крило за другия в дни на болка и изпитания!
Заедно сътворете най-великото чудо - детския смях и изживейте най-човешкото щастие - пълното с обич семейство!
Бъдете мъдри и търпеливи, великодушни и щедри, защото общият дом се гради бавно и трудно. Всяка частица от него изграждайте с много любов и благодарност!
Наздраве! И бъдете честити!

Скъпи младоженци,
 днес вие създадохте семейство – доброволен съюз на верността и любовта.
Вземетe даровете на първите щастливи дни и ги пренесете през годините на дългия съвместен живот. Запомнете, щастието на любовта разкрива в човека всичко красиво и чисто, заставя да звучат с меден глас най-нежните струни на неговата душа.
Нека Вашите стъпала от стълбата на живота бъдат взаимното разбиране, уважение и доверие един към друг.
Помнете – ключът на щастието е във вашите ръце! Не го губете, дубликати няма!
Пазете се един друг и вятърът на времето няма да угаси Вашата нежна и чиста любов!
Нека всички години на съпружеския Ви живот да бъдат сладки и приятни, като това вино в чашите ни!
Наздраве и горчиво!

Скъпи младоженци,
Днес е първият Ви семеен празник! Тържество на любовта, доверието и хармонията между Вас!
Честит да е пътят по който ще вървите, благословен да е домът Ви, който ще градите заедно! Здрави и умни да са децата, които ще създадете и отгледате заедно! Чисти и нежни да са мислите Ви един към друг! Пазете откровението между Вас, уважението и искреното си приятелство!
Пазете голямата си любов, топлината на чувствата и пламъка на страстта! Мечтайте един за друг, вдъхновявайте се един от друг!
По-често си казвайте "Обичам те!", защото това са вълшебни думи, които казани от сърце, могат да изтрият всяка лоша дума и бликнала сълза. Ценете моментите, в които сте заедно, дръжте се за ръце, подкрепяйте се и си помагайте!
Отделяйте време да си говорите, да мечтаете, да използвате въобръжението си! Споделяйте си всичко, което искате да си кажете! Уважавайте се, вярвайте си и се обичайте! Това са истинските съкровища, които притежавате! Защото животът не се измерва с богатства и пари, нито с броят на вдишванията които правите,а с мигове ( като днешния ден ), които спират дъха Ви!
Бъдете истински щастливи!
Горчиво!

# 351
Малеее....smile3555 White_tulip браво на теб  bouquetКак ги измискли толкова много и все хубави. Супер си.
Аз да се отчета за днес: на обяд хапнах около 200гр. пилешки дробчета и зелева салата.
За вечеря още не съм измислила, но със сигурност ще има салата Peace
Хайде лека вечер от мен и утре да се похвалите с много минуси smile3521

# 352
  • София
roosi, не ми приписвай незаслужени неща  Naughty
Аз само ги копирах от нета, надявам се, че съм помогнала Simple Smile
Ети, кога сте на сватбата?

# 353
  • Ispania
Моми4ета имам много спеШен вьпрос Rolling Eyes.
4ела сьм в темите ,4е от диетата е вьзможно да закьснее цикьла,но има ли такива на които им е доШьл 10 дни след последният newsm78.
Направо сьм в Шок.Никога не ми се е слу4вало Rolling Eyes.Моля ви ако сте 4ели в някои от темите за ДУкан ,4е е имало подобен слу4ай кажете ми Praynig Praynig Praynig Praynig

# 354
Благодаря Лаленце   bouquet
Сватбата е на 2ри май,каква кума ще съм не знам,но ще ви пратя снимки bowuu
ВАЛ всичко е на хормонална основа,много внимавай какви диети си правила и преди,понякога организмът много се стресира за съжаление newsm78

# 355
  • Ispania
eti_88  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 356
ЧЕСТИТО НА АБИ.Val първият път когато почнах диетата и  при мен се получи така 15 дни по-рано но после се нормализира.Аз да се похваля днес ми е трити ден и за разлика от предните два дни хапвам значително по малко само че пийвам вода с малко изчеден лимон знам че плодове не може но лимона е съвсем малко така че мисля че няма да ми попречи след като не прегрешавам с друго.

# 357
# 358
  Здравейте момичета!

Чета ви от няколко дни и май взимам решение да диетувам с вас  Hug
 Висока съм 162-около 57 кила Embarassed искам да сваля тези дето са над 50....

Четох доста от темите,но не ми стана ясно едно:след като не се разрешават плодове ,защо прочетох че някои момичета хапват и от тях?Моля да бъда извинена за въпроса,но наистина не ми стана ясно  Embarassed

Не съм решила още от кога да я почна,но се навивам сериозно и харесвам много компанията ви  Peace

Надявам се да ме приемете във вашите редици   bouquet

# 359
  • София
Мими, лимон може и в салатката!  Peace
Ива, добре дошла!  Hug
Объркването ти е дошло от факта, че някои от момичетата след приключването на някой етап на диетата минават за 5-10 дни на плодове и после пак са с нас. Но понеже сме много сплотени продължават да пишат тук, а не в плодовата тема Wink
Надявам се си ме разбрала!

Общи условия

Активация на акаунт