Отговори
# 330
  • София
Мале, каква вкусна мусака с тиквички и домашно направена кайма /почти без мазнина/ направих. Видях я в предложенията на първа страница и стана чудна. Иначе за обяд си направих бъркани яйца с лук и зелена салата. А вечерята вече си я хапнах. Ако огладнея пак - ще съм на салатка.

Не съм се мерила, тъй като мисля да дам време на организма да се настрои на новия режим и да почне да сваля. Ако се меря непрекъснато все ще страдам, че не съм свалила достатъчно. Така че резултати от мен, ще има чак другата седмица, т.е. тогава ще се меря и ще видим как действа диетата при мен.

tndr, щом си на Дюкан сигурно хапваш и млечни продукти. А те, заедно с месото доста трудно се усвояват от организма и е нормално да стане така накрая. За решаване на проблема, може да добавиш и една лъжица смляно ленено семе. Надявам се то да ти помогне. Другото, което бих де посъветвала е да хапваш повече сурови зеленчуци, тъй като съдържат повече фибри и влакнини и подобряват перисталтиката и да ограничиш млечните.

Благодаря на всички за топлото посрещане   bouquet

# 331
Здравейте на всички! След дълго четене и лутане из многобройните диети се спрях на безвъглехидратната. Миналото лято с комбинация от диети (включително и тази, от която бях и най-доволна) и спорт успях да сваля 10 кг, но наскоро установих, че съм си върнала 2 от тях.Сега желанието ми е да ги сваля, че и още 3 освен тях.Силно се надявам да успея.Не ми липсва воля и инат, затова мисля, че ще се справя.Но и всички вие ще ми бъдете много в помощ със съвети.Надявам се да ме приемете при вас. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 332
  • dobrich
SUNNY DAY welcome
ХАЙДЕ АЗ ПАК ЩЕ БЯГАМ ЧЕ МОЯ ЧОВЕК НАПЪЛНИ ПАМПЕРА newsm30

# 333
  • София
sunny_day123, добре дошла!
И ние ще се радваме да те имаме в редиците си!

# 334
здравейте
добре дошли на новичките wavey много успехи с диетката и скоро много да се хвалите
абито честит рожден ден

Бъди добра, бъди щастлива,
върви с една звезда в нощта
и нека никога да не заспива
смеха на твоята устa.
Честит празник!

аз да се похваля нали за днес обещах smile3521 като се прибрах от работа -1.300кг newsm44 но още 3.200 и съм си догонила линииката smile3518
обяд  2 яйца
вечеря -пилешко бутче и салатка
лека нощ smile3525

# 335
Благодаря ви много! Hug И като за начало искам да се похваля, че днешния ми ден мина абсолютно безвъглехидратно: 1 варено яйце + 100гр шунка. Сега в момента проблема ми е, че незнам какво ще измисля за утре newsm78 Доста се пречудвам за кренвирши.Знам, че по принцип не са препоръчителни но миналия път когато я спазвах ги включвах към менюто и пак си свалях. Но най-вероятно както винаги ще си реша проблема на място в магазина Laughing Laughing Laughing

# 336
sunni не е ли малко храната ти  за цял ден да не да стресираш организма с малко храна и да спре да сваля

# 337
Ами аз бях свикнала с малкото храна.Преди докато бях на диета съм карала и само на вода.Аз свалям мнооооого трудно и задължително с глад иначе не става.Тази година спазвах Великденските пости(и то от край до край) и се бях поотпуснала в количествата на храната и още повече че исках или не трябваше да ям само въглехидратни храни, защото както знаете при постите се изключват точно месото, млякото и яйцата. аз се стремях да наблягам на плодове и зеленчуци, но въпреки това двата килограма са на лице Sad Сега ще се опитам да си върна предишните навици и дано да успеч да сваля лесно тези кг

# 338
  • dobrich
СЪНИ ДЕЙ МОЯТ СЪВЕТ Е ДА ХАПВАШ ПО-МЪНИ4КО НО 4ЕСТИ4КО.
АБЕ СТАНА НЕЩО С КLАВИАТУRAТА МИ И ЗАТОВА ПИША ТАКА.
ПRОМЕНИХ СИ LИНИЙКАТА ЗА ДА СЕ СТИМУLИRАМ ПОВЕ4Е.
ЛЕКА НОЩ МОМИЧЕТА(а оправиха ми се буквите)

# 339
Страх ме е че ако ям повече ще надебелея вместо да отслабна Sad Имам чувството, че колкото по-малко ям толкова по-лесно ще сваля. Сигурно греша в това отношение, но вече направо съм с болен мозък от тези диети и непрекъсната борба с килограмите Sad Sad Sad

# 340
  • София
Съни, няма от какво да се притесняваш, че ще сваляш по-бавно  Peace това даже е хубаво, понеже бавно свалените килограми после по-трудно се качват и ще можеш с лекота да ги задържиш. Разбира се всичко си е до организъм, но когато държиш тялото си системно недохранено, гладно, изтощено то се научава да брани всяка по-хранителна съставка и съответно на теб ти става все по-трудно да сваляш с желаната от теб скорост. не си спомням дали си споменавала колко кг си, но виждам, че искаш да сваляш малко, а не от порядъка на 15-20-50 кг, което само по себе си говори, че ще сваляш по-бавно от човек, който има да отслабва повече. Аз и преди в темата съм казвала, че за смилането и разграждането на салатите от марули и зеле се изисква повече енергия, от тази, която получаваш от самите зеленчуци маруля и зеле. Така, че това е един добър вариант заместващ гладуването - по-добре една салатка с малко мазнина и подправки. По твоята логика аз ако ям по 1/2 шоколад на ден и пия много вода, но не слагам нищо друго в уста пак ще отслабвам, но не е целта да гладуваме, а да си изградим нови хранителни навици, така че да не си върнем килограмите след приключване на режима. На първата странижа съм сложила линк към един сайт, в който можеш да видиш колко въглехидрати има в храните и във всички видове меса няма такива, което значи, че те само те засищат без да ти забавят процеса на слабеене. а като се разпишат дамите можеш да следиш по линийките им какви кг са свалили за какво време и ще видиш, че никой не се е тормозил с глаг пък е постигнал страхотни резултати! Simple Smile
Надявам се да съм ти била полезна  Mr. Green

# 341
добро утро мацки аз правя кафето
и тръгвам да провлачвам крак тази сутрин още - 0.500 newsm44 което ще рече за 2 дни 1.800 Joy
 съни както подрабно ти е обяснила лаленцето и аз мисля че няма от какво да се притесняваш  пробвай с малко повече храна и виж какво ще стане.и наистина и аз от много време го знам по начесто а по малко

# 342
Добро утро момичета минавам да си сипя кафенце и да се похваля с два успешни дни и -1 newsm44. За сега чао от мен по-късно ще намина да ви навестя пак.

# 343
Благодаря ви много за съветите. Ще опитам да се храня често и по малко и след няколко дни ще ви кажа дали е проработило. След вчерашния ден (който ми беше първи) днес съм 500 гр по-малко Grinning което мн ме радва Grinning Ами значи аз съм висока 165 см и в момента съм 51.500кг.Стартирах 52.Целта ми е да стигна 47 - 48кг. Знам, че килограмите ми спрямо височината не са много, но реално не изглеждам особено слаба.Наистина всичко си е до организъм.

# 344
sunny day123 добре дошла.
Меги и аз си налях от твоето кафе Hug
Аз да ви се похваля - след всичките мои прегрешения през тези дни съм  - 3кг.newsm68 newsm44.
Надявам се да продължа да свалям и повече никакви прегрения.
Днес мисля да съм само на вода, малко да се прочистя от тези прегрешения, нооо ще видим дали ще изкарам.
Засега чао от мен. Ще минавам да ви навестявам де smile3521

Общи условия

Активация на акаунт