Отговори
# 45
=)))) Много ти благодаря , Боби !!!
Но ти гарантирам , че по никакъв начин няма да се изкуша =))) Това е по моята част ... пък и ми е трети ден , за сега държа юздите =))))
А ако ви кажа колко сладки неща и безалкохолни съм накупила заради колегите си ... ужас ... Ще ги накарам всииичко да си изядат , защото ако остане ще трябва да го хвърлям ... =)
Сега ви оставям ... а по-късно да докладвате как е минал безвъглехидратният ви ден =) !

# 46
Здравейте, момичета! Мале аз не съм влизала 3-4 дена и тя новата темичка се понапълнила. Аз събота и неделя и прегреших малко, ама  Thinking . От понеделник пак съм си на диетката. Моя първи етап свършва на 03,04, но все още не съм се изтеглила и незнам как вървят нещата, но смятам да почина само събота и неделя и от понеделник пак втори етап - този път по - сериозно.  Мисля да включа и малко спорт, че иначе няма да сатне май. Ама с тая работа...хич не ми остава време. После вечер вкъщи на децата да обърна малко внимание...и то не остава време за нищо.
Добре дошли на новите попълнения!
Чао за сега момичета и се надявам скоро да се претегля все пак и ще пиша.

# 47
dream честит ти рожденник да ти е здрав и много да те слушка
айде момиче та споделяйте минуси че  вече аман от тези плюсове Crossing Arms
че се задава великден ужаааааааааас ще е
утре е луната кой е с мен  почва в 17:33 ч.
на мен ми остават 0.400 кг и съм на килограмите от преди неделното плюскане Embarassed Embarassed Embarassed
какво се получава един ден хам хум и 4 дни ги свалям направо ми иде аз да си ударя тигани и то много

# 48
Мигленче, и при мен е така-само, че 7 дни плюскане ги свалям с един ден плодуване. Аз така или иначе съм и утре на плодове и се вписвам в лунуването.
Оф дано издържа и падна под 70 кг-щото трябва вече да си купувам нови дрешки. Правя си планове, че ако си ги купя на 68 кг и са ми теснички после като сваля още 3 кг ще ми седят идеално.
Това е от мен ....

# 49
аз...нямам воля и това си е!За сега ви оставям...когато се наканя сериозно да почна пак ще ви пиша!

# 50
  • dobrich
ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРКИ! АЗ НА БЪРЗО МИНАВАМ ЧЕ ТЪКМО СГОТВИХ НА МЪЖО А СЕГА СЛЕДВА ДА КЪПЯ БЕБО ПОСЛЕ ДУШ И ДОКАТО СЕ ОБЪРНА ТРЯБВА ДА ЛЯГАМ.
ДРИМ ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕННИК- ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ТЕ ОБИЧАААААА Hug
МЕГИ С ТЕБ ОТИВАМ И АЗ НА ЛУНАТА Joy
ИВАНА КАТО ТИ ДОЙДЕ МУЗАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЗНАЕШ КЪДЕ СМЕ Peace
АБИ СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ИЗПИТИТЕ И ДАНО ДА ВИДИШ 6-ЦА НА КАНТАРА  bouquet
ЕЛИ КЪДЕ СИ БЕ МУЦКА?
БРАВО ЗА МИНУСИТЕ НА ВСИЧКИ А АЗ СЪМ ВЕЧЕ 54кг- МАЙТАП БЕ

# 51
аз...нямам воля и това си е!За сега ви оставям...когато се наканя сериозно да почна пак ще ви пиша!

Това е лошо =( Но когато се мотивираш - отново заповядай ...
Много ви благодаря за хубавите думи , момичета ! Много =) !
Днес хапнах половин бутче за закуска , към 16ч хапнах пържени яйца с половин краставица ... и ако искате взимайте тиганите, но току-що изядох нещо много малко , но нещо , което не трябваше да ям ( изложих се Бооообиии )... Както и да е - утре ще повъртя педалите 30-40мин за да се самонакажа ... и дори мисля да лунувам ... До 17ч ще съм в университета , за това ще хапна веднага като се прибера , за да мога да съм на вода до 18ч на другия ден ...
За мен няма да има вечеря =) Ще пия много вода ... иии ще посещавам по никое време wc-то ... Оправям се и лягам ... защото утре ме чака тежък ден =(
А на вас ви желая приятна и спокойна вечер =) и моля ви - не се излагайте както аз направих днес !
Ще стискам палци утре всяка от вас да заяви своя минус =)
  bouquet и до скоро =) ! 

# 52
добро утро аз съм с кафе в ръце айде и за вас
да ви се похваля снощи като отивахме на гости видях две познати който ми казаха че много съм отслабнала Hugда знаете как ми стана едно благо на душичката много ми вдигнаха самочувсвтвието
ивана стегни се бе момиче когато решиш пиши   а винаги си добре дошла
тъкмо си мисля че днес май трябва да хапна на работа преди луната че докато се прибера ще е късно но ще го измисля
много късмет днес smile3525

# 53
  • София
Добро утро и от мен!
Мерси за кафето!
Аз днес ще пия много вода и чай, че напоследък нещо се излагам с течностите.
За закуска хапнах 2 пържени яйца с зелени чушки.
Тия дни ще си правя спанак   chef

# 54
Привет и от мен!
На rainy много лека бременност( на останалите мераклийки - бързи "благи" вести пожелавам).
Нещо се позагуби Ети (Абито поне се включи).
Аз се губя от срам - уж щях да правя 2 х 10 плодове,а направих 10 + 5 и в последните 4 дни ядох като невидяла и сега пак ще си гоня линийката Embarassed....Мъка...Реших обаче да си ги направя тези 10 дни плодове - няма да се откажа!!!А по Великден минавам на   animal085(агнешко - ако някой не може да разпознае това скачащото емотиконче:)))))))))
Гледам Dream* е направила точно моите резултати за първите 2 етапа.Разликата само е ,че аз го постигнах с яко ядене,а тя се ограничава.
Ефекта от плодовете да ви кажа е доста добър и бърз , и най-важното - научава лакомата ми уста,че ако се натъпче после ще я боли много стомаха.Не,че ви навивам за плодове,но ако има някой лаком като мен през почивките между етапите да се пробва;))))))))!
На Мигленчето мерси за кафенцето.Много ме радва последователността и и активността и.
На Боби благодарности за всички темички,които създава - следващото заглавие в хумористичен и римуван дух ще е от мен!
На морето при нас е само за плаж - топличко и слънчево - и дано и при вас е такова.
Имам един сериозен въпрос към всяка една от вас :
КОЛКО КИЛОГРАМА СМЯТАТЕ, ЧЕ ИМАТЕ ПЛАВАЩИ?

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 11:41 от Elica.

# 55
Ха здравейте и от мен. От вчера и аз съм на тази диета, след като се провалих преди месец. Но тогава имах здравословни проблеми, та простено да ми е. Този път съм тук с вас и това е.

# 56
Хей, здравейте и от мен!  Simple Smile
Аз май взех да се обърквам малко с тези плодове. Embarassed   До колкото схванах, ги ядете между етапите, така ли? А как преценявате колко дни да сте на плодове, според килограмите ли? Ще ми кажете, нали!?  Simple Smile
На мен ми е едва четвърти ден, ама се замислям после как ще я карам   Joy
Понеже вчера не можах да пиша, да си кажа минусчето  - 0, 600 кг.
Днес е - 0, 400 кг.
И общо до днес съм вече - 1, 600 кг. Просто идеално!

Dream* , малко на патерици, ама да ти е честит рожденика и много да те слуша! И после да разказваш как е бил празника, и за подаръците  Wink
Ами приятен и усмихнат ден на всички от мен! Hug

# 57
здравейте момичета,искам да ви попитам че не можах да  разбера-един етап 24 дни ли трае?Диетата съм 4увала 4е е много ефикасна,макар 4е обожавам плодове,но предполагам се свиква с липсата им,нали?

# 58
чакайте сега че аз нещо неразбрах за тази лунна диета...започва днес в 17.34 и свършва утре в 17.34 така ли??
аз не съм се отказала тотално от безвъглехидратната.Пак си я спазвам но от време на време прегрешавам.Днес за закуска съм изяла една консерва риба тон в пикантен сос,за обяд салата от  1кг.домати+1 краставица и малко пресен лук.сега пих едно кафенце без захар.Голяма мъка ми е това чисто кафе ама като ми ниско кръвното...трябва да пия лекарства инъче Sad а и почнах ново начинание дано да е по-успешно от диетата!От вчера съм решила и не съм запалила цигара.За да мога финансово да си позволя диетата трябва да спра да давам пари за цигари а аз пуша по 1 кутия на ден  smile3513

# 59
Ели, моите плаващи кг са 2. Оф  няма ли вече да се чуем по тия телефони....Ети е на Стара Загора, а там компа и е скапан и тя не може да пише във форума от него.
Алтемада, плодуване предприемат тези от нас, които имат да свалят над 10 кг. и и скаме по-бърз ефект. Ели, Ети, Поли и аз сме на плодове. Поли изкара 3 дни, Ети 4 дни, а рекордьорката е Ели с 10 дни. Приблизително сваляме по -800 гр. на ден. В момента аз плодувам и съм 3-ти ден. Свалила съм 2.700 кг.
Ивана - какво си се объркала. Правилно си разбрала за лунуването. Кафенцето аз го пия с по едно захаринче. За цигарите-аз си пафкам по 1/2 кутия на ден.
Майчка, етапа е 24 дни. Аз лично съм карала един етап от 22 дни и резултата ми беше -6 кг. После изкарах един от 15 дни и свалих 4 кг. И сега съм на плодове.

Общи условия

Активация на акаунт