Отговори
# 30
  • в матрицата
беба, хайвера си го ядем без никакви проблеми.  Да кажеш как ти се итразява млякото на свалянето на кг, че и аз съм се зачудила дали да не го вкарам  Laughing

# 31
Аз от няколко дена го ям и още нямам набллюдения. На кг съм си 54 в смисъл  че не съм свалила но не съм и качила. Не мисля че ще ми е проблем, все пак не съм включила пържени картофи или хляб.  Иначе ме засища и си минава за обяд. Сега се чудя как да се организирам да спортувам ама хич нямам време, то не че нямам ами съм уморена, иначе макс като заспи към 8-9 бих могла поне упражнения да правя ама съм толкова скапана  Tired  нещо не и харесва тялото ми някак се чувствам отпусната, така и 50 да стана пак няма да се харесвам ooooh! ще почвам да мисля в насока спорт усилено Peace

# 32
здравейте
добре дошли на нашите нови попълнения много да се хвалите с минуси
аз нещо съм отчаяна от неделното ми плюскане имам 2 килца и си стоят и само дето миналата седмица диетствах направо умирам от яд дано до луната се оправя Praynig Praynig Praynig

# 33
Здравейте и от мен,след целодневно обикаляне на магазини и молове в Стара Загора,се завърнах почти припаднала от глад след 4 дни на плодове.Снощи вече наистина бях много зле,пребледнях и си легнах,а тази сутрин имах и сенки под очите ooooh! тоест плодовете много ме изтощиха и реших да си дам малко почивка от всякакви диети но си купих Кларинол и ще пия по 2 капсули -на обед и вечер по една,та да мога да продължа да свалям,че ми трябва мозък,а той само за ядене мисли Rolling Eyes Интересно че доста малки порции ме засищат-днес ядох 1 черпаче боб,а после и 2 кренвиршчета,довечера ще си хапна и салатка  Peace Та така смятам да си почина,но ще си пия лекарствата,за да мога да се съсредоточа върху уроците,а и малкия много бягане изисква Mr. Green Чао за сега

# 34
  • dobrich
ЕЙ МАМАМУ СТАРА - ПИСАХ ПИСАХ И ВСИЧКО СЕ ИЗТИРИИИИИ АЙДЕ ПАК НАНОВО.
ЗДРАВЕЙТЕ! ГОЛЯМО МИТКОСВАНЕ ОТ 2ДНИ. ТО СЛЪНЦЕТО КАТО СЕ ПОКАЖЕ И ЮРУШ КАТО ЛУДИ Laughing Laughing Laughing.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ!
ДНЕС ЗАМАЛКО НЕ НИ ПРЕМАЗА ЕДНА ГОЛЯМА ТАБЕЛА КОЯТО СЕ ОТКЪРТИ И ПАДНА НА 1.5 МЕТРА ОТ МЕН И БЕБЕТО. ЧЕ ХОДИХ НА ЦЪРКВА ДА ПАЛЯ СВЕЩИЧКИ ЗА ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ.
РЕЙНИ МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ И ДАНО СЕ РОДИ ЕДНО ЖИВО, ЗДРАВО И РОЗОВИЧКО БЕБЧЕ! А ДАНО СИ Е ПРОВЛАЧИЛА КРАКАТА И ДА ИМАМЕ ОЩЕ БЕБЕТА В ТЕМАТА НАЛИ ТАКА АБИ И ДОРА. НА ПРОЛЕТ ЩЪРКЕЛЪТ ДАНО ДА ВИ ЗАРАДВА КАКТО МЕН МЕ ЗАРАДВА ДЯДО КОЛЕДА stork-boy preggo smile3504
ОХ ИМАШЕ ОЩЕ НЕЩО ДА ПИША АМА В МОМЕНТА МИ Е ЕДНО НАПРЕГНАТО ОТ ТЪПАТА ТАБЕЛА, НО УТРЕ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СЪМ ПО СПОКОЙНА.

# 35
Добре дошла фустичке Simple Smile Честно казано не мога да си те представя как изглеждаш Simple Smile
Лаленце, аз едва днес започнах с плодовете.... че голямо плюскане му ударих.
Поли, какъв е тоя ужас, който си преживяла. Нека господ и богородичка бдят над теб и Крум.
Етинке, не се ядосвай-та ти вече изглеждаш повече от превъзходно-тия тъпи 5 кила ще ги смукнеш лятото на морето като тичаш подир малкия Йоан.
Ели, къде си ма душо Simple Smile
Аз най-скоро трябва да кача снимка-но все още не се харесвам на нито една от новите ми-все не са подходящи за албума ни.
Новичкитееее, качете снимчици де, че как ще ви се накара  Simple Smile А аз съм много лоша.

# 36
  • София
Аз минавам да се отчета и отивм да лягам, че утре ме чака дълъг ден...
Към 18:00 хапнах една голяма зелена салата с риба тон и за вечеря пак зелена салата с доста маслинки и сега пия чай Simple Smile
Утре се надявам да имам хубав минус Simple Smile
Лека нощ!

# 37
Привет и от мен!  Wink
Нещо съм пропуснала новата тема и се чудех защо не пишете, а то каква била работата... Laughing
Честито на бременилката!   bouquet И дано хвърли бацили за всички желаещи!  Hug
Аз се надявам да не прихвана, че на тия кила... Whistling само това ми липсва!
През последните дни попрегреших, но от утре съм твърдо безвъглехидратна.  Peace Може ли да ми споделите ориентировъчно колко кг мога да сваля за 1 месец? Имам и още един въпрос. Аз много обичам тарама хайвер, обаче винаги го правя с хляб, а сега как да си го приготвям?  newsm78
Благодаря и за отговора какво да се яде. Ако правилно съм схванала, ще хапвам зеленчуци, рибни, пиле и яйца. А тофуто позволено ли е?
Извинявайте, че задавам толкова много въпроси, но съм начинаеща и невежа!  Blush

# 38
аз пак съм ранобудна но няма как ще се ходи на работа
вчера ми беше едно петъчно а то защото децата от днес са ваканция
уф щях да забравя кафето
скоро не съм казвала какво ям но то общо взето е едно и също само вчера си взех едно русенско варено голяма отврат беше Sick едвам се насилих да хапна половината а за вечеря гледам да е само салатка с няколко парчета мезе
чудя се дали да не изкарам два дни луна newsm78 да се понакажа за неделя пък дано има ефект
успешен ден

# 39
днес съм минус 5 кила
хихи 1 април е Joy

# 40
  • София
Добро утро!
Честит ден на шегата на всички! Дано бъде много забавен ден Simple Smile
Аз за закуска ядох 2 моркова с малко пуешко филе, а освен това имам минус 0.300кг от вчера Simple Smile
Зима, в зависимост от това колко кг имаш да сваляш, аз свалям около 3,5-4,5 кг за 24 дни, но има момичета, които свалят по 8-10 кг. Уж се води, че се свалят 8%-10% от теглото ти, но не знам дали  така наистина...
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 41
Добро утро и аз съм - 15 кг днес  Laughing
Честит 1-ви април, момичета.
Аз от 1 ден плодуване си върнах  предишните кг. Бях се много притеснила от това 1 седмично плюскане.
Днес ще продължа на плодове.

# 42
  • Някъде там
Добро утро!Честит ден на щегата!1,5кг ги няма вече! :hug Имам от вчерашните дробчета,ще хапвам от тях за обяд,и доматен сок,2бутили,съм си приготвила,за днес.с мама го правихме лятото и има само сол вътре,така че е чуден,за диетката,а довечера ще си изпека бутче и зелена салатка с яйца!Снимка ще кача по-късно!

# 43
Ето ме и мен =)
Честит ви първи април =))) За мен той е много специален , тъй като днес моя спътник в живота празнува своя РД ... =)
Не съм ви писала от понеделник ... но чакам да се разкарат тези две килца , които натрупах през почивката , за да бъда по-активна =) От понеделник до сега съм разкарала едното килце и ми остава още едно =) И то да се маха бързо , че вече ще се раздава правосъдие  Grinning Иначе вчера ми се полагаше само вечеря , защото от сутринта бях в университета ... иии заслужено си хапнах пилешко бутче с салата от печен пипер =) а менюто за днес ще е пилешко месце с краставичка . Бързам да хапна и да започна да разчиствам из нас , че ме чакат гости ...
По-късно може пак да се включа =)
Честито на Боби за цялото килце в по-малко =) !
Браво и на Аби , за това , че си е върнала старите килца =)
Меги =)))))) пожелавам ти наистина да ги смъкнеш тези пет килца !!! =)))) И не само на теб !
Лек ден ви желая =) и до скоро =) !! 

# 44
  • София
Веси, честит рожден ден на твоя човек! Wink Да е виж и здрав и много да те радва Simple Smile А ти да не се изкушиш нещо днес заради празника!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт