Отговори
# 120
Мерси Altemada и на всички останали които ни подкрепят.Аз започвам днес наново с 76,000 като се надявам до края на месеца да сваля 6 което е много но това ми е целта за сега.Благодаря за подкрепата на всички тук и желая много минуси newsm51. УСПЕХ

# 121
  • София
Момичета, аз съм тук и ви чета, но нямам много време да пиша...
Храня се разумно и за сега си задържам свалените кг.
Вчера се роди бебето Александър и всички много се радваме, а пък аз съм готова с тортичката от памперси и както обещах съм качила снимчици...

# 122
Боби - пробвай да я качиш в друг вариант .СТРАХОТНА Е, а като кликна не се отваря да я разгледам отбизооооооооооооо

# 123
И аз искам да я видя тая торта бееее!  Laughing

# 124
  • Някъде там
Здравейте!Нямах възможност да влизам 2дни,но идвам да се хваля,но и да задавам въпроси!Вече имам кантар,най обикновен,но няма да се моля на този и онзи да се меря!И така-след 8дни на диета,вече съм 73кг от 80кг!Седем кг ги няма,:2tooth: Smile,но изобщо не ми личи,съвсем малко,по лесно обличам старите дънки,но не виждам разлика и това ме тревожи,защото 7кг са си доста добре,възможно ли е това?.Не съм коъ знае колко отпусната,ох незнам...Продължавам напред пък да видим!Днес сум на 2яйца и 2парчета щунка+чаша доматен сок за закуска!Обяд пилепка пържила с зелева салата,за вечеря си направих,кщфтета от телешка кайма с зелена салата!

# 125
Здравейте , момичета !
Аз току-що се прибрах и понеже бях гладна като вълк си изпържих три яйца и с тях изядох половин краставица , че да имам нещо в стомаха си. Тази вечер съм на тае бо =))) След като се прибера пак ще пиша ... сто процента съм сигурна , че ще съм разглобена =) но дано поне си струва . Ядосвам се . Кажете ми , какво да хапвам докато не съм у дома ? Вече направо не се издържа . Аз хубаво си разкарах килцата от почивката обаче сега като съм казала , че ще съм в един луд застой и какво да ви говоря . Че трябва и да ми идва ... и се чувствам ужасно . А за яденето защо питам - просто искам да се храня винаги , когато мога ... много е важно , аз не го правя ...и все едно гладувам , а всички знаем , че от пълен глад нищо не става ... Днес говорех с майката на една приятелка , която за два месеца отслабнала с 24кг . Диетата не знам каква е точно . От диетолог е , но явно е доста сполучлива ... Тя каза , че първият месец не се усещало кой знае каква разлика ... но оттам нататък е истината . Е , да ... тя е била няколко килца над сто ... обаче резултата пак е чудесен . Уф , не знам ...
Напоследък много се замислям и за Дюкан . Просто вече ми омръзна да стоя на едни и същи килограми .... Така е вече от толкова много време . Не може аз да стоя гладна за тоя дето духа =( и сутрин да се отчайвам като се кача на кантара . Не харесвам Дюканската диета , защото е твърде крайна ... но ако така ще се сбогувам с някое друго излишно кило - нямам избор ! С плодове работата няма да става - отказах се ... и вече не знам какви мерки да взимам , момичета , наистина =( А искам до лятото да смъкна още килограми ... Верно има 2-3 месеца до тогава ... но ... ме е страх , е и през тях няма да стане нищо=(  За това мисля да си измисля някакви етапи и неща , които да правя и редувам . Така и така организма ми вече е свикнал ... поне да се възползвам ...
Не знам какво друго да ви пиша ... В момента не се сещам =) По-късно пак ще се включа , а до тогава да са се появили липсващите =) !
Боби - тортата ти е чудесна , бай дъ уей =) !
Лека вечер ви желая момичетааа =)   bouquet  

# 126
Здравейте!Нямах възможност да влизам 2дни,но идвам да се хваля,но и да задавам въпроси!Вече имам кантар,най обикновен,но няма да се моля на този и онзи да се меря!И така-след 8дни на диета,вече съм 73кг от 80кг!Седем кг ги няма,:2tooth: Smile,но изобщо не ми личи,съвсем малко,по лесно обличам старите дънки,но не виждам разлика и това ме тревожи,защото 7кг са си доста добре,възможно ли е това?.Не съм коъ знае колко отпусната,ох незнам...Продължавам напред пък да видим!Днес сум на 2яйца и 2парчета щунка+чаша доматен сок за закуска!Обяд пилепка пържила с зелева салата,за вечеря си направих,кщфтета от телешка кайма с зелена салата!

Лично аз не се доверявам на механични кантарчета ... Разликата между тях и електронните , които наистина са точни ... в най-добрият случай е два килограма . Не ти го казвам за друго - просто дори сред нас имаше момичета , които се ядосваха заради тази разлика . Поне ако имаш възможност се изтегли на електронен и веднага след това на механичен , за да видиш каква е разликата . След това продължи да се теглиш на своя ... Няма лошо в това да си отслабнала със седем килограма , не ме разбирай погрешно . Зависи колко тежиш и дали за първи път се подлагаш на толкова строга диета =) Мноого неща са от значение . Но това е моят съвет . В противен случай ако ти за осем дни си свалила 7 килограма значи ти на ден смъкваш почти по кило ... което си е доста =) !
Честито и да не се отказваш !

# 127
Весето е абсолютно права за кантарите.разликата между моите 2 кантара беше точно 4,8 кг...Ужасих се като разбрах!
Весе, не се чуди какво да ядеш - минавай през близкия супермаркет и си купувай вакумирани пилешки пържоли!Или си прави "сандвич" от вкъщи с две пилешки пържоли с краставичка по средата:)

# 128
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362275&pid=11476532
Качих снимките на тортата в албумчето ни, надявам се не е проблем.

# 129
  • Някъде там
Сега да кажа,и аз го знам това,и точно за това като си купувах кантара,в магазина се премерих първо на електрония и ми показа 72.400 а на механичния 73кг,за това реших да си го купя него,понеже ми е подарък и не можех да купя по-скъп и ако не ми отчиташе точно нямаше да го взема!Когато преди 2-3г я спазвах пак беше така,първите дни свалих много рязко,пак по500-1кг на ден а  после по-бавно.и резултата беше 19кг за двата етапа по-25дни,но тогава ми личеше,а сега не! Close Cry Cry

# 130
Аз пък винаги съм се теглила на двата кантара, качвам се едно след друго и винаги е еднакъв резултатаняма разлика в кг  Thinking

# 131
Сега да кажа,и аз го знам това,и точно за това като си купувах кантара,в магазина се премерих първо на електрония и ми показа 72.400 а на механичния 73кг,за това реших да си го купя него,понеже ми е подарък и не можех да купя по-скъп и ако не ми отчиташе точно нямаше да го взема!Когато преди 2-3г я спазвах пак беше така,първите дни свалих много рязко,пак по500-1кг на ден а  после по-бавно.и резултата беше 19кг за двата етапа по-25дни,но тогава ми личеше,а сега не! Close Cry Cry

Аз съм малко по-остра в изказванията си , за това не искам да ми се сърдиш ако кажа нещо не на място ...
Отслабвала съм през живота си най-много с 13кг и то за 25 дни ... ама бях на 15 години - там е съвсееем,съвсем друга работа ... И трябва да знаеш , че тогава бях станала 66кг-68кг ако не се лъжа... и трябва за знаеш , че аз просто се бях стопила ииии да , МНОГО МИ ЛИЧЕШЕ ! Та въпросът ми към теб е - ако ти си отслабнала с почти 10кг мислиш ли , че няма да ти личи ? Малко нелогично е ... Поне за мен ... А майката му е да се изтеглиш сега на този кантар , който ти е показал в началото , че си 80кг ...  =))) Може в него да е повредата ... Но пък може и да си отслабнала наистина толкова , колкото казваш - не може да се спори ...
Таааааааааа - аз днес съм на три пържени яйца ... чудесно просто ... а сега няма нищо ама нищо за ядене ... Така ми е убито от това тае бо , че какво да ви говоря ... Иначе беше мнооого трудно =) много забавно ... иии какво ли още не ... Простено ми беше като за първи път ... но следващия час и половина скачане - на дали . Трениорката е лошавка =)))) готина е , просто както тя сама казва - ако липсва желание , каквото и да ни показва ще е напълно излишно ... Мисля да си купя карта . 10 посещения са 30лв (иначе е по 4лв на тренировка) . Първо ще минавам през солариума ... и след това директно в салона за едно бурно подскачане . Докато стане 19ч си говорех с останалите мадами . Повечето са с идеални тела - мен ако питате - обаче ходят редовно , при това от доста време ... но и една масова част от тях са все на разлини диети . Аз споменах , че съм на безвъглехидратна и тогава едно от момичетата ми каза , че трениорката е казвала , че при такъв вид диета е желателно да се приема малко количество въглехидрати . Но не такива , които набавяме от зеленчуците , а примерно от някой плод . Тогава трениорката ни чу и само направи някаква физиономия - един вид , че това не е най-желателното , което правя ... Мисля при следващите посещения да я помоля да ме посъветва какво да правя ... Тааа ще споделя незабавно като се консултирам с нея =)
Сега ме боли всичко ... и най-вече яйчниците ... УТре може би наааай-накрая ще имам посещение ! А дано ! Вече ми омръзна да стоя на едни и същи килограми и да се чувствам подута и какво ли още не ... В момента мисля да мина само през банята =) и да се паркирам в хоризонтално положение , че и главата здраво ме цепи =)
Аааааа , знаете ли кога се лунува ? =) Ще е желателно да постоя на водичка =)
Сега ви желая лека и спокойна ноооощ =)
Целувам ви ! =) 

# 132
здравейте аз няколко дни не съм се включвала  ама нещо се изложих хлапето е болно и покрай грижи за него и тичане по лекари хапвам каквото има но от утре пак съм си с вас пък колкото толкова заредих си едни кюфтенца готови за печене във фризера
dream луната е на 09.04 от 17.55 ч.
аз все си мисля за тридневно лунуване но ме е страх да не да се овълча и да се наям точно на луната и да проваля и единия ден
и мен механичния  кантар ме изкарваше по лека с колко точно не мога да кажа.аз си купих ефтиничък електронен 24 лв но съм доволна

# 133
Здравейте!

Днес ми е вторият ден на режима и се чувствам супер  Grinning Сутринта кантара отчете -1,400кг  Shocked Много съм доволна, но предполагам, че така ще е само в първите дни. Ще видим... Ако продължава така бързо ше смъкна желаните килограми, което много ме радва  Mr. Green

Направих си домашна майонеза - яйца, олио, малко сол и оцет. Е, не е като купената от магазина, но много ми харесва. Слагам си на варените зеленчуци, в салатата или хапвам с намачкани яйца  Peace Днес сутринта започнах с варено яйце с кисела краставичка. За обяд хапнах омлет с пилешко и спанак и салата, а за вечеря направих телешки кебап с гъбки и домати и варени зелечуци за гарнитура  Peace

Вчера успях да изпия около 2л вода, а днес съм до около литър, така че ще трябва да наваксам след вечеря  Laughing

Боби, приказна торта!! Голям си талант, личи си  Wink

Дрийм, по принцип около датата на МЦ тялото задържа вода, от която после се освобождава, така че не се притеснявай  Wink Сигурна съм, че скоро ще започнеш да сваляш килограмчета  Wink

# 134
  • dobrich
КУ-КУ КАК СТЕ МАДАМИ?
ЛАЛЕНЦЕ СТРАХОТНА ТОРТА И А ДАНО БЕБКО ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!
ДАВИЗ 7кг АКО СИ СМЪКНАЛА НЯМА КАК ДА НЕ СИ ЛИЧАТ МОЖЕБИ ТИ СЕ ЗАБЛУЖДАВАШ И НАИСТИНА ПРОБЛЕМА ДА Е В КАНТАРА.
ДРИМ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЧЕ ЗАДЪРЖАШ СЕГА ТОЧНО ЕДНА ЛУНИЧКА СЪЧЕТАНА С МЦ ЩЕ ТИ ДОЙДЕ МНОГО ДОБРЕ .
УИНИ БРАВО МАЦКА - ДОБЪР РЕЗУЛТАТ КАТО НАЧАЛО САМО ТАКА!
МЕГИ МНОГО СИ СМЕЛА ЗА ТРИДНЕВКА АЗ ЕДВАМ ЛУНУВАНЕТО ОТ 1ДЕН ИЗКАРВАМ А ЗА ТРИ ДОРИ НЕ ПОМИСЛЯМ. ДАНО ДЕТЕНЦЕТО БЪРЗО ОЗДРАВЕЕ.  love001
ИГЛИКА СКЪПА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ КОЙ РЕЖИМ Е НАЙ- ДОБЪР - НАШИЯ ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ВАЙКАЙ А СЕ ЗАЕМАЙ СЕРИОЗНО(мале кой го казва - точно аз ли Joy
АБИТО И ЕТИ ЕЙЙЙЙЙЙЙ НЕ МИНАХА ЛИ ТЕЗИ ИЗПИТИ ВЕЧЕЕЕЕЕЕ?
ЕЛИ ТИ ОЩЕ ЛИ СИ ПЛОДОРАНА?
ОХ ПАК СТАНА ЦЯЛ РОМАН- СПИРАМ ВЕЧЕ С ПИСАНЕТО И СЕ ХОРИЗОНТИРАМ.
ЛЕКА НОЩ И МИНУСИИИИИИИИИИ УТРЕ! smile3524
ХОРА ЗАБРАВИХ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ 61кг ОЩЕ  3кг ОСТАНАХА ДО КРАЙНАТА ЦЕЛ. Е ВЕЧЕ НАИСТИНА ЛЕКА И МЕКА!

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 22:31 от polinakoleva

Общи условия

Активация на акаунт