LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 041
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, моля някой да опита да преведе това, че с преводача нищо не се разбира с тези букви

Vous m'avez renvoyй l'attestation, mais celui-ci n' a pas йtй complйtй et signй.

Comme indiquй prйcйdemment, merci de bien vouloir complйter et signer votre attestation afin que je fasse une recherche auprиs des services postaux.

A trиs bientфt.

Благодаря ви  Hug  bouquet

Да се редактирам, че предолагам, че не е бил подписан сертификатът, но аз го подписах в пейнт
Как да го подпиша по друг начин

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 17:32 от shanel1982

# 226
  • Стара Загора
тоз Redoute само China , China и пак  China   , аман вече  ooooh!
прословутите кърпи , с които хванах кода за термочантата - не ми харесват-  качество никакво ooooh!

И аз ги имам кърпите за цената си са дори страхотни...ама въпрос на вкус.по скоро са за лице
даде за лице ....сториха ми се доста тънки ,  в сравнение с тези в къщи панагюрските двойно по-тънки и отпуснати...
но въпрос на вкус - прибрах ги за подарък
Може и от различни партиди производство да са hahaha hahaha

# 227
Ето това превежда гугъл, след като замених й с е, излиза това, което си мисли май...
Ти ме прати в сертификата, но тя не е пълна и знак.

Както бе посочено по-горе, благодаря ви любезно пълни и подпише Вашия сертификат, така че да направя търсене auprиs пощенските услуги.

А trиs bientфt.

# 228
  • Варна
aleksova1 видях че си поръчвала бебешки неща, отговарят ли си на размерите? Защото аз за бебка поръчх р.67 см, за лятото, но като чета почвам да се притеснявам, че ще са й малки като стане на 6 месеца
и един въпрос: с дебитни карти става ли да се поръча?

# 229
  • Пловдив
Става с дебитни карти Виза електрон, освен с тази на ОББ - мисля, че подробно пише в първия пост Peace

# 230
aleksova1 видях че си поръчвала бебешки неща, отговарят ли си на размерите? Защото аз за бебка поръчх р.67 см, за лятото, но като чета почвам да се притеснявам, че ще са й малки като стане на 6 месеца

Зависи какъв е вида на дебитната карта. С Маестро не може, независимо на коя банка е.
Може с Виза Електрон, но не трябва да е издадена от ОББ.

# 231
  • София
Момичета, моля някой да опита да преведе това, че с преводача нищо не се разбира с тези букви

Vous m'avez renvoyй l'attestation, mais celui-ci n' a pas йtй complйtй et signй.

Comme indiquй prйcйdemment, merci de bien vouloir complйter et signer votre attestation afin que je fasse une recherche auprиs des services postaux.

A trиs bientфt.

Благодаря ви  Hug  bouquet

Да се редактирам, че предолагам, че не е бил подписан сертификатът, но аз го подписах в пейнт
Как да го подпиша по друг начин

Вие сте ми изпратили формуляра/предполагам за загубена поръчка/ но той не беше попълнен и подписан. Моля попълнете и подпишете формуляра, за да направя справка в пощенските служби.

# 232
  • София
...
Тези в сиво ги взех за лятото у дома.Тънички,приятни, с мнооого джобчета http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-baggy-court-active-wear.a … &numberpage=1
...
Etna, ти от това панталонче кой номер си взела и ако може да ми дадеш размерите?

mmmilenium,ani-bani,панталончето е 168 като размер.Симпатично е,материята е от тази шушляковата.Не са плитки,но то по принцип от детския сектор панталоните все са с нормална към по-дълбока талия.Размерите-талия 40см.,ханш 51см.,дълбочина отпред 24 см. Peace

# 233
тоз Redoute само China , China и пак  China   , аман вече  ooooh!
прословутите кърпи , с които хванах кода за термочантата - не ми харесват-  качество никакво ooooh!

И аз ги имам кърпите за цената си са дори страхотни...ама въпрос на вкус.по скоро са за лице
даде за лице ....сториха ми се доста тънки ,  в сравнение с тези в къщи панагюрските двойно по-тънки и отпуснати...
но въпрос на вкус - прибрах ги за подарък
Може и от различни партиди производство да са hahaha hahaha

А може ли да ми кажеш кой е кода за термочантата   Praynig

# 234
Да ви кажа аз днес я получих тази термо чанта но не е нищо особено,ама н ахаризан кон зъбите не се гледали!!!!

# 235
  • Шумен
Уфф най-накрая получих покана за поръчка от 21.01, чакам още от 28.01, уж за поща... Tired

# 236
Някъкви отзиви за тази ризка? Вижда ми се ,че е с ластик отзад,дали е по тялото от бюста надолу  newsm78 , някоя има ли я?
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-col-polo.aspx?productid … &numberpage=3

# 237
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4976401& … ue&ksource=-1
Поръчвал ли е някой от тези комплекти, ако може да сподели отзиви Simple Smile

# 238

Ориентирай се по-скоро по ръста на бебето, а не по месеците за които го дават. Аз каквото съм вземала до момента от бебешките дрехи, мога само да кажа че засега бодита, пижами и панталонки си отговарят (на ръста), а блузките често идват малко умалени...

# 239
Здравейте.Моля ви ако може да ми помогнете.По бг номерацията за сутиени съм 80Б,но тук нещо немога да си разбера номера.Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт