LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 874
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 810
Получих тези в червено, 39 номер - малки са ми  Sad някой ако се интересува да пише  Peace

# 811
Може ли да ми помогнетe с размерите, защото не мога да се оправя.
Талия-77
Ханш-97
Гръдна-83
Висока съм 164.
Ще бъда много благодарна ако ми помогнете! Благодаря предварително. Мисля че съм за 34/36 блузи и 38/40 поли и панталони, но за тези с размер 164 и т.н. незнам. Моля за помощ  Praynig

и аз мисля, че си за тези размери
да ти кажа и в 38 може да се пъхнеш, ако е с ниска талия панталон или пола  Peace

# 812
Мерси за отговора! А за тези, които са с другите размери какво мислиш   bouquet

# 813
Моля ви момичета ,кажете писмото от първа страница за ваучерите на какъв меил да до изпратя....не ми се е налагало до сега... ooooh!
мисля на този но не сам много сигурна.  service client@web.redoute.fr  
Много благодаря
явно не е това меила...не може нищо да се изпрати там
някой друг ако знае нека се включи pls.
А защо не пишеш от адреса на първа страница Адрес ът за запитвания и проблеми с поръчката но преди това трябва да си се логнала  Peace

# 814
Аз получих поръчка от 10.03. С тези полички, р-р 94, но май ще са дългички на дъщеря ми, още няколко блузки за нея, които вече ги няма при албанците и гащеризона на Адидас, р-р 102, който е наистина много уголемен  Shocked Ако някой има 94 и му е малък, да пише, може и син да е. Не ми се продава, защото е много сладък, ама наистина догодина по това време може още да й е голям  Thinking За мен панталона на AWS в бяло, добре стои и е мекичък, и една блузка. За подарък вместо лилавите чанти са ми пратили кафявата Паладиум /която никак не е лоша/ и един странен панталон... вярно, че е моя номер, но е дълбок и по тази причина ми е ужасно къс  hahaha Най-вероятно ще му търся нов притежател. Също получих и следващия размер от целите детски бански, за didkabanditka размерите му са дължина 45 см, ширина 22 см /ако не бъркам ника, че вече забравих кой ме пита/
Много ти благодаря не бъркаш   bouquet

# 815
В едно албумче срещнах това судоку може ли отзиви http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5186161& … ue&ksource=-1,
ако някой има отговарят ли си на номера http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6370888& … rce=-1#DescDetail

# 816
и аз да се похваля днеска ми дойдоха поръчките от 28.01 и от 04.02 това са последните от намаленията  Grinning вече чакам само от март и април

# 817
някой срещал ли масичка за хранене в леглото  Laughing и ако е срещал ако може линк  Hug

# 818
ANNAFACE,значи отговарят на номера си така ли?
Детенце е с 19 см стелка и се чудя дали да поръчам 30 номер Thinking

Според мен си отговарят - вс мисъл всичките ни обуща, маратонки и прочие са 25 номер и стелката на всички е толкова.
Намам си и идея на 30 номер колко е стелката, но ако в БГ носите такива поръчай си същия номер или мах + 1, че докато дойдат да не ви порастне крачето Laughing Laughing Laughing

# 819
  • София
Дидка, незнам дали направо да не си поръчате за 6 годишни банския  Joy р-р 114, той вече може да не е с кукленски размери и да може да се носи от 2-годишни по-пухкави госпожици, като мойта  Mr. Green

# 820
  • Стара Загора
Моля ви момичета ,кажете писмото от първа страница за ваучерите на какъв меил да до изпратя....не ми се е налагало до сега... ooooh!
мисля на този но не сам много сигурна.  service client@web.redoute.fr  
Много благодаря
явно не е това меила...не може нищо да се изпрати там
някой друг ако знае нека се включи pls.
А защо не пишеш от адреса на първа страница Адрес ът за запитвания и проблеми с поръчката но преди това трябва да си се логнала  Peace

Благпдаря ти ....защото рових рових..ама не го о ткрих

# 821
Моля да ми кажете 158, 164 и други подобни номера за кои мерски горе-долу са. Моля ви  Praynig

# 822
Моля да ми кажете 158, 164 и други подобни номера за кои мерски горе-долу са. Моля ви  Praynig

аз си поръчвам 168, което горе долу отговаря на 40-42, а от дамското 40 или 42 всичко ми заспива
предполагам само че 164 ще е 38-40 newsm78 newsm78
но да се изкажат и други да не нте объркам.
а най-добре си дай мерките и ще те оразмерят

# 823
Ето размерите:
Талия-77
Ханш-97
Гръдна-83
Висока съм 164.
 Благодаря предварително

# 824
Дидка, незнам дали направо да не си поръчате за 6 годишни банския  Joy р-р 114, той вече може да не е с кукленски размери и да може да се носи от 2-годишни по-пухкави госпожици, като мойта  Mr. Green
Никак не е лоша идейка  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт