Размяна на парфюми ХVІІ

• 19 539
  • 228
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
заменям:
Valentino V Absolu Perfume
тестер, около 40 от 90 мл. без капаче и кутийка
описание от нета: Свежи, цитрусови връхни нотки на грейпфрут, мандарина, смокиня и фрезия. Сладострастни сърдечни нотки на цвят от портокал, червен жасмин, венчелистчета на роза и хелиотроп. Меки, топли базови нотки на кедър, сандалово дърво, амбра и мускус.
T Girl Perfume by Tommy Hilfiger 20 от 50 мл, не е тестер, с капаче и кутийка. В описанието пише, че съдържа праскова, ябълка и зюмбюл, но според мен не е плодов, а по-скоро цветен аромат /никак не ми е сладък/
Blue rush - Avon edt, около 40-45 от 50
 описание: http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Blue-Rush-for-Her-1496.html за мен е свеж, много нежен и невероятно траен за свежестта си аромат

Celebre – Avon edt , около половината от 50 мл.

Описание: http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Celebre-2379.html Много нежен цветен аромат, но скоро преставам да го усещам

бих се разделила и с една миниатюрка на Амариж на Живанши- 4 мл; половин червено BIC-че /идея нямам колко мл е опаковката, стикера се е изтрил/, Bourjois Clin D'Oeil Urban Girl Eau De Toilette около 50 от 75 мл няма кутийка

Бих ги заменила за един или пък бих ги дала за 10 мл от аромат който ми допада. Не търся нищо специално, но предпочитанията ми са към сладките  плодови или всички видове ориенталски аромати /включително подправковите/. Бих пробвала и аромат с кожа, тютюн или тамян. Не ми допадат „зелени”, твърде силни цветни аромати

# 136
Напомням за D&G- The One, EDP- 50 ml. /останали са около 40 мл./, оригинален, купуван от магазин в Мадрид /но не пазя кутийката/.

# 137
Направих и втори албум, за да съм сигурна, че съм натиснала "публичен".
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361674&pid=11452393
mi6onka, че ти разменяш съкровище, момиче! Laughing Hug
Tя май само пита,не го разменя Rolling Eyes
Предлагам Euphoria Perfume by Calvin Klein-25мл от 50.-запазен!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 20:03 от iskra72

# 138
Всичките парфюми, които посочих са разменени   bouquet

# 139
Разменям 50 от 75 мл. Udv Chic Issime  by Ulric de Varens EDP . Много траен и свеж аромат!
Предложения на ЛС.

# 140

Здравейте момичета, разменям Nu Yves Saint Laurent, тестер без капаче, 70 от 100 мл. едт., Peace

# 141
Здравейте,заменям LANCOME MIRACLE EDP 30ML купуван е от тука http://parfumi.bg/

# 142
mi6onka, Това еспри дьо парфен ли е?

Като стигна вкъщи ще видя пак какво пише. Постарала съм се да снимам всички надписи. Нося си парфюмите в дамската чанта без кутии, така че надписите са поизтъркани.

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 19:21 от mi6onka

# 143
Разменям T-Girl на Tommy Hilfiger - 90/100 мл, не е тестер, не пазя кутийката.

http://www.fragrancex.com/products/_lid_T-am-pid_1417W-am-cid_Pe … me__products.html

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 20:53 от L e o

# 144
ве4е не разменям NU YSL Blushреших пак да му дам шанс

# 145
  • Пловдив
Нищо вече не разменям Hug

# 146

Във връзка с коментарите и "опарилите се" в последните теми, в първия пост вече ще публикувам и никовете на некоректни потребители, както и този, който ги обвинява. Нямам лично отношение към публикуваните хора, просто предавам информация, която ми е била дадена на ЛС.

1.  burq1962 ( с никове още - danuhkata и Winter fairy) е изпратила менте на CherryPie, която го е препратила на nad_tab (инфото е от nad_tab).

Във връзка с Azzaro Eau Belle-днес го видях в наша Маркова парфюмерия-м-н ,,Валентина",останали няколко бройки-зеления и синия.
Доколкото си спомням проблема беше в качеството на шишето,че било на шупли ThinkingОригинала е също на шупли и малки дупчици в стъклото.
За да не прозвуча пристрастно към burq1962,моля и други който са го виждали в този му вид да си кажат мнението Peace
Никак не е приятно да и се пише името във всяка тема,а в действителност да е права Naughty

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 20:41 от iskra72

# 147
На шупли си е и още как.
За справка - Бюти зоната в МОЛ-а на Стамболийски. В стъклото на шишето все едно има мехурчета.

# 148
  • София

Във връзка с коментарите и "опарилите се" в последните теми, в първия пост вече ще публикувам и никовете на некоректни потребители, както и този, който ги обвинява. Нямам лично отношение към публикуваните хора, просто предавам информация, която ми е била дадена на ЛС.

1.  burq1962 ( с никове още - danuhkata и Winter fairy) е изпратила менте на CherryPie, която го е препратила на nad_tab (инфото е от nad_tab).

Във връзка с Azzaro Eau Belle-днес го видях в наша Маркова парфюмерия-м-н ,,Валентина",останали няколко бройки-зеления и синия.
Доколкото си спомням проблема беше в качеството на шишето,че било на шупли ThinkingОригинала е също на шупли и малки дупчици в стъклото.
За да не прозвуча пристрастно към burq1962,моля и други който са го виждали в този му вид да си кажат мнението Peace
Никак не е приятно да и се пише името във всяка тема,а в действителност да е права Naughty

Дай адрес на лични да ти го изпратя и ще кажеш дали е истински  Hug

Аз го сравних с оригинала в Скай сити и аромата нямаше нищо общо...

# 149

Дай адрес на лични да ти го изпратя и ще кажеш дали е истински  Hug

Аз го сравних с оригинала в Скай сити и аромата нямаше нищо общо...
Аромата се променя с времето,в зависимост от начина на съхранение и т.н.,но това не значи че тя умишлено е дала,,менте"

Общи условия

Активация на акаунт