Отговори
# 240
И аз не го отварям  Thinking

# 241
Уф днес е ужасно постно откъм новини - буквално няма никакви!

Но аз поне имам бърз нет - дайте де що има клипчета, които харесвате да се нагледам за 2 месеца назад Mr. Green

# 242
В момента гледам това, не знам дали е пускано, но определено е интересно http://www.youtube.com/watch?v=zIGl5PdqCog&feature=related

# 243
И при мен не го отваря от към обед някъде...

# 244
В момента гледам това, не знам дали е пускано, но определено е интересно http://www.youtube.com/watch?v=zIGl5PdqCog&feature=related

ауу-много мерси за линка на тоя клип...значи, сега имаме официално потвърждение и от Робърт и от Стефени, че не Робърт е пуснал по нета "Среднощно слънце" (към 5.30 минута  в клипа Робърт чете въпрос на фен дали Стефени ще довърши книгата и после той й казва- "Между другото, не аз съм я leak-нал аз, и Стефени му казва- Всъщност знам това) Sunglasses и после двамата се шегуват и тя казва- Ако ти беше този, сега нямаше да си жив.. Joy

# 245
Никога не съм си и помисляла, че би могъл да е той!
Щяха да си развалят силно отношенията със Стефани, а на много мероприятия ги има заедно, така че нямаше логика.
Но, както каза, сега е официално потвърдено Wink

# 246
  • София
Стефани случайно да има идея да пише още книги? С този финал може да си го позволи......ако иска.

# 247
Стефани случайно да има идея да пише още книги? С този финал може да си го позволи......ако иска.

за сега няма да се занимава повече с тази поредица. за това не иска да каже кога ще довърши Среднощно слънце, защото хората веднага си мислят, че сле 6 месеца ще е по книжарниците.
в някакво интервю беше споменала, че пише в момента за русалки.

Надя, аз бях пуснала клипа в миналата тема, но го изтрих след това, че беше по време на дебатите. Мерси, че го пусна пак, това ми е едно от любимите интервюта с тримата.

Дени, и на мен не ми се отваря линка.

-------------

Здрач в картинки и 4 минути.

Новолуние в  картинки за 4:32 минути.
 Joy

Има и другите две от същия потребител, но не ги пускам, за да не е спойлер.

# 248
Конкурсът на TwilightGuide за фен постер е започнал, опциите са 30, може да гласувате тук!

Аз започвам да оглеждам, за да си избера фаворити Grinning

# 249
  • София/Осло
Леле момичета...добре че открих , че не съм единствената ,която не може да спи нощем нормално заради този наркотик Twilight   ooooh!

# 250
ааа..току-що изгледах филма пак изцяло (досега няколко  пъти бях прехвърляла само отделни сцени) и имам нови впечатления Laughing
първо, физиономиите на Едуард като завари Лорен у тях с Карлайл бяха добри.. и позата му беше една протекционистична спрямо Бела, без да преиграва- не го бях забелязала първия път

второ, като се гледа филма с концентриране върху средата на екрана, със симетрично периферно виждане наляво и навясно (както би било на големия екран, или ако се гледа за първи път) вместо само да зяпам Едуард във фокус и да пренебрегвам останалите детайли- било то артисти или бекграунд, които са в даден кадър с него, грима му не е толкова зле и не се набиват на очи разни подробности, ами човек остава с комплесно впечатление за дадена ситуация или настроение... чак сега оцених каква работа са правили тези в монтажната и режисьорката, де... не сме честни, като гледаме все Едуард, Едуард и разнищваме нещата... Wink

трето, сцената в балетната зала не е чак толкова зле... Едуард на места е по-добър, отколкото си го спомням първия път... играе интензивно и гледа Джеймс (преди да му откъсне част от врата) толкова сериозно и яростно, колкото онази банда в Порт Анджелис...това не го бях дооценила преди, щото тази сцена ми куцаше (Бела преиграваше в гърченето си и обезумелия поглед, а и на места Едуард ми беше- и все още е- прекалено театрален и като игра и като интонация- това  шептене-ръмжене "I'm strong enough to kil you"  и викане "Carlisle, what's my other option?"все още са ми трън в очите, ама нали е първата сцена, която са снимали от филма, та малко гледам през пръсти на тая сцена)

и четвърто, като свърши филма и започнат надписите, има доста от изрязаните сцени- това пък въобще не го бях гледала преди

ако оставя филма да отлежи няколко месеца, сигурно още повече ще ми хареса Hug Peace

# 251
  • Разпиляна във въображението
Май имаше някой, който си е купил ДВД-то или се бъркам? Снощи, след 24 ч. борба с минимова (малко сийдъри и много личери 7/350), реших да отворя файла и..... Ами има музиката към филма, изрязаните сцени и т.н и целия филм, който обаче е изцяло с коментарите на режисьорката. Само нейния лигав глас върху целия филм ooooh! Така ли трябва е ДВД-то? Аз мислех, че ще е с нормалния филм, сцени и музика, а то какво се оказа. Добре че не си изтрих Блурея преди да отворя файловете Crossing Arms

# 252
Miriel, нагласи си comentary-то да ти е на Оff и ще ти върви нормално филма.

Аз днес го гледах с коментар на режисьорката, Кристен и Роб и е доста интересно те като коментират филма. Робърт не е доволен от това, че са включили точно тази версия на Never think, щото не му се чувал гласа...

# 253
Конкурсът на TwilightGuide за фен постер е започнал, опциите са 30, може да гласувате тук!

Аз започвам да оглеждам, за да си избера фаворити Grinning
Запали фитила.... Wink Избора ще е много труден!  newsm78

Edit: Избрах № 27  Mr. Green

# 254
  • Разпиляна във въображението
Miriel, нагласи си comentary-то да ти е на Оff и ще ти върви нормално филма.

Как става това?

Общи условия

Активация на акаунт