Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 2

• 238 119
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 375
elpida процедурите бяха три. Сутрин от 8.30 ч. групова подводна гимнастика в басеин с мин.вода. От 15.30ч. правих хидрогалванична вана 10 мин. и след това въздушно-вихров подводен масаж в същата вана 10 мин. В 16.00 ч. електролечение с полифункционален терапевтичен апарат 20 мин.- поставяха ми четири вакуумни дюзи на болният ляв крак като едновременно с това пескаха електрически импулси. Тези три процедури струваха общо 19 лв. Свободното ползване на басеин с мин.вода за неограничено време 5 лв. Джакузи с мин.вода за 20мин. също 5лв. Прегледа на невролога и назначаването на лечение струва 20 лв. Задължително си носи всички изследвания. Хотелът е с малък капацитет, но пък е чисто и с добре организирано обслужване както на гостите така и на свободно ползващите услуги. Ако можеш непременно остани поне 10 дни., за да усетиш наистина значително подобрение.

# 376
Хей, хакерите, прегърнах идеята как да изпратя ЯМР-то си и цял ден правя експерименти. Излиза, че не е невъзможно. Но довечера ще продължа експеримента с чужда помощ т.е. с други две ръце. Идеята е да се освети отзад снимката и отпред да се фотне. На прозореца пробвах, но просто се изтипоса половин Варна и една тераса  Heart Eyes То и така се вижда каква "красавица" си имах на л4-л5.
Между другото се вижда и л5-с1 - долното ниво. То е в състояние след първата операция.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374780

Няма ли някой от вас да ми даде хелп как да го направя? Така ще можем да си ги измериме  Laughing

Наде, и аз ще ходя наесен на Павел Баня. каквото и да говориме там си е за нас най-добре. Така че и аз събирам инфо.

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 17:18 от OK

# 377
Лили,качи се да пийнеш един коктейл в панорамния бар на хотел Черно море и там сложи снимката на прозореца.Така може да получиш незастроен фон зад снимката  Joy
Въпреки че и така се вижда причината да си регистрирана в този форум...

# 378
Лили,качи се да пийнеш един коктейл в панорамния бар на хотел Черно море и там сложи снимката на прозореца.Така може да получиш незастроен фон зад снимката  Joy

Там не съм се качвала поне 20 годими. Едно време го бяхме направили махла. Сега има къде по-готини места.
Току що говоря с мъжа ми за супорт. Ще трябва да го измисля!

# 379

Там не съм се качвала поне 20 годими. Едно време го бяхме направили махла. Сега има къде по-готини места.
Току що говоря с мъжа ми за супорт. Ще трябва да го измисля!
Имах предвид височината на хотела.Отвисоко има по-голям шанс фона да е чист.Ти не си се качвала от 20 години,а казваш че има по-хубави места.Откъде знаеш сега как е там?На мен много ми хареса преди 5-6 години като ходих.Гледката е страхотна...

# 380
  • София
Елпи, къде са снимките и дългия пост?  Thinking

Софи , ми това малко ли е  Hug Бяха ми направили забележка за една снимка с цветя ,че била голяма , а тук са повече снимки . Ама нямам време да ги намалявам , а и така по-ясно се вижда за какво става въпрос .

Не, аз понеже виждам една единствена снимка, а пък вие говорите в множествено число и се чудя повредата в моя телевизор ли е.  Rolling Eyes

Ох, аз ако може искам от Айфеловата кула да си направя снимка на снимката!   Joy
Мисля, че е достатъчно висока, за да не се вижда застроеният Париж.  Mr. Green
Ама, вярно, защо там не си направим конгреса, обожавам го този град!

# 381
Няма ли някой от вас да ми даде хелп как да го направя? Така ще можем да си ги измериме  Laughing
А защо не я сканираш в някой копирен център около вас?

# 382
ЛИли , що не метнеш един бял чаршаф зад снимката  , можеш да го закрепиш някак на прозореца ( щях да ти предложа пирони , ама сигурно си с ПВЦ )  Laughing хем ще ти е светло , хем няма да гледаме града  Laughing Сега се сещам ,че може да стане и с паус хартия , ако имаш .
А за Павел Баня може и да се засечем . Нали сега от 20.05 до 10.06 се планират санаториалните за есента .

чана , мерси за инфото - от полза ще е .

Софи , снимките са четири на брой . Когато имам повече време , ще дам инфо към тях .

Нещо все ми идва да кажа едно " наздраве " за тая вечер 

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 19:52 от ***elpida***

# 383
ЛИли , що не метнеш един бял чаршаф зад снимката  , можеш да го закрепиш някак на прозореца ( щях да ти предложа пирони , ама сигурно си с ПВЦ )  Laughing хем ще ти е светло , хем няма да гледаме града  Laughing Сега се сещам ,че може да стане и с паус хартия , ако имаш .
А за Павел Баня може и да се засечем . Нали сега от 20.05 до 10.06 се планират санаториалните за есента .

Нещо все ми идва да кажа едно " наздраве " за тая вечер  Joy

Наде, сигурна ли си за датите, в  които се запазват места за есента? Да си запазиме по едно и също време казвам аз.
Вече измислих начина на снимане на снимката, сега остава да направя изпълнението. Обаче само аз се запалих. Няма ли и някой друг да покаже неговата?
Наде ,не разбирам първата рисунка. Иначе аз ивждам всички. Не знам Софи защо вижда само една.

Софи, добра идея е за Париж Hug Но отиваме само ако ни изпратят по НОИ до там  #2gunfire

# 384
Лили ,  понеже бях се наточила за април , обаче така стана , че не можах да отида , попитах в НОи мацката кога са следващите дати за записване . И тя ми посочи тези 20.05-10.06 . Даже съм си ги отбелязала на календара да не пропусна срока за записване .
Първата рисунка е на парамедианна дискова херния , но си има обяснения . Ще гледам утре по някое време да ги напиша . Това розовото е диска , който излиза извън очертанията на фиброзния пръстен на прешлена , навлизайки в предното епидурално пространство( черния цвят но само пред диска )  ,  притиска нервни коренчета ( оцветени в червено и бялата звезда  )  и текалния сак в горе дясно  , но не разкъсва задния надлъжен лигамент( синия цвят )  или това е дискова протрузия . Май пообясних а , ама има още  Hug

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 20:10 от ***elpida***

# 385
elpida pls obqsni patq na izminavane do pavel banq Embarassed otiva6 v noi s nabor dokumenti?no predi tova  se obajda6 v sanatoriuma v pavel banq i sama si rezervira6 mqsto li? uda4no li e za ojivqli sled operaciq:)

# 386
elpida pls obqsni patq na izminavane do pavel banq Embarassed otiva6 v noi s nabor dokumenti?no predi tova  se obajda6 v sanatoriuma v pavel banq i sama si rezervira6 mqsto li? uda4no li e za ojivqli sled operaciq:)

Елизавет, моля на кирилица ако ппродължиш да пишеш  във форума! Много сме оживялите след операция, някои оживяха два пъти и не само е удачно, направо си е задължително!

# 387
не се усетих за кирилицата-извинете ме

# 388

Ще се опитам да ви пратя линкове към кадрите от резонанса, които с триста зора успях да кача:

http://www.sofiaphoto.com/d/69530-1/image+3.jpg

http://www.sofiaphoto.com/d/69526-1/image+2.jpg

http://www.sofiaphoto.com/d/69528-1/image+1_001.jpg

# 389

Не съм сигурен дали това са най- показателните кадри, но се оказа, че поводът ми за гордост е бил малко пресилен. Лили, и твоята е била доста едричка. Да не говорим за тази на Митко.
   Но и тук, както при други неща, се оказва, че не само размерът е от значение. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт