Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 2

• 238 495
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 915
Не ме боли много,само ми е схванато и като се обръщам.Не мисля да пия обезболяващи за в момента.Тази седмица и без това ще правя емг и ще ходя на невролог.Може да ми предпише нещо,че то с тези рецепти.

# 916
  • Бургас
И мен от години ме наболява вратлето и лявото рамо, но е слабо и е търпимо без лекарства. Особенно докато бях в болнични и лежах през повечето време. Сега като не се задържам в леглото почти спря да ме боли. Страх ме е да отида да си правя резонанс на врата, че кой знай какво ще излезе. Опитвам се да се науча да спя на една страна, както е най-добре за гърба и врата обаче се усещам как през ноща докато спя се обръщам по корем. Обаче ортопедичниа матрак си оказва влияние, сутрин ставам като нова, дори и вечерта да се е опитвало да ме наболява тук там.

Аха и аз си ползвах болничните които се полагат, макар че невролога се опитваще да ме убеди още на четвъртия месец, че вече нямам нужда от болнични. Не че не ходех на работа по половин ден ама като може да се тормози майката мащеха.
А колкото до времето за бира, в моето семейство сме от типа "сова" обичаме да си поспиваме сутрин, когато може и вечер си лягаме късно, обикновенно след 12, та затова. Grinning

# 917
RossyB , oфффф и аз съм така - през нощта се оказвам в любимата ми поза за спане - по корем и съм изкривила  врата си . Колкото до матрака - моя мъж много си обичаше матрака в детската стая , обаче решил да направи сравнение и легнал първо на любимия си матрак и после на ортопедичния . Ортопедичният печели  Joy Joy Като ме позаболи крак или кръст , лягам на него за минути и после обикновено , ако е по -слаба , болката отминава .
Значи целта да разберем какво ни има с прегледи и изследвания е , да използваме правата си на здравноосигурени лица , например като ходим на физиотерапия .
ЗАтова , давайте , тормозете всички свързани с родното ни здравеопазване с искания за успешно лечение , понеже всички си плащаме вноските !

ЛЕк ден на всички  Hug

# 918
Не ме боли много,само ми е схванато и като се обръщам.Не мисля да пия обезболяващи за в момента.Тази седмица и без това ще правя емг и ще ходя на невролог.Може да ми предпише нещо,че то с тези рецепти.
Аха, мога само да те посъветвам да си правиш редовни масажи на гърба и на врата, за да се отпусне мускулатурата, поне на мене ми помагат. Лошото е, че все пак това необходимо удоволствие струва пари, но редовното му прилагане помага много. Ако си от София, мога и кинезитерапевт да ти препоръчам.

# 919
Здравейте на всички!
Някой може ли ми каже нещо за Лазерен център в Пловдив при д-р Димитров?
Дали е правил процедури без озонотерапията и имали полза от това?
Приятен ден на всички!  love001

# 920
Здравейте на всички!
Здравей Лина, ходих при др. Димитров, 10 лазерни процедури направих, освен това ми прави 3 пъти блокади по хода на нерва на краката, мисля че блокадите повече ми облекчиха болката, но беше временно. Може би за леки хернии и протрузии би имало по-голям ефект. Във всеки случай не си заслужаваше пътуването от София до Пловдив, същия лазерен апарат има и тука по разните физиотерапевтични центрове.

# 921
  • София
Ако имате проблеми с врата ви препоръчвам да не спите по корем. И на мен това ми беше любимата поза, докато една сутрин не се събудих с тотално схванат врат, майка ми реши да ме поразтрие и ме мачкаше здраво половин час, натискаше и по прешлените и на другия ден изведнъж ми отмаляха ръцете, почнаха болки ...........оказа се в последствие ДХ.
Лекарите абсолютно ми забраниха спането по корем, но и до ден днешен ми е трудно.

# 922
vessib

аз си правих 10 лазерни процедури във Варна, но нямаше полза от това в крайна сметка. Имам ДХ на ниво s5-l1 и неврохерурга ми каза че е голяма и е за операция. Но аз все още не мога да се реша и изчаквам. Не искам да си правя операция поне за сега.

# 923
Въобще не мога да спя по корем.Никога не съм спала така.След операцията спя най-вече по гръб и вече си позволявам да се поусуквам както спях преди.Не съм свикнала много и на кошмарния матрак който купихме след операцията.Ама сигурно долу-горе съм се понаместила,защото сега за разлика от преди не ставам по сред нощ да ходя.

# 924
Ще направя консулт и с Тивчев-гръбначен ортопед в "Пирогов"
Ники Тивчев го познавам, ако искаш на лично ще ти пиша какво мисля по въпроса.

Бижу, честит ти нов аватар Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 12:55 от Марчони

# 925
Здравейте на всички!
Здравей!
При мен най-голям ефект имаше от лазертерапията, след това от Роза-Стрелча.
От днес започвам още един курс на лазера.

# 926
Изпращат ме на санаториум по клинична пътека, утре ще ходя до Павел баня да проверя кога мога да отида, но ако няма скоро свободни места, къде може да се отиде на друго място ?

# 927
Здравей!
При мен най-голям ефект имаше от лазертерапията, след това от Роза-Стрелча.
От днес започвам още един курс на лазера.
Може ли да ми кажеш ти опериран ли си?Защото аз не съм и може да има значение. И само лазер ли ти правиха или и друго съчетано с лазера.
За санаториума има ги в сайта на НОИ, но мисля, че е добре също на Поморие или Баня Карловско.

# 928
Тук има ли "спондилолистезни"  ?  Wink

# 929
Може ли да ми кажеш ти опериран ли си?Защото аз не съм и може да има значение. И само лазер ли ти правиха или и друго съчетано с лазера.
За санаториума има ги в сайта на НОИ, но мисля, че е добре също на Поморие или Баня Карловско.

Не, не съм опериран, и се надявам да ми се размине  Laughing
Ходих преди лазера на физиотерапия но само спря да ми изтръпва крака от нея, а инче само лазер правих.

Общи условия

Активация на акаунт