Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 2

• 238 489
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 930
tishoo
Може ли да дадеш някаква информация за Роза - Стрелча.Как е там и какви процедури има?

# 931
Преди няколко дни и снимки имаше пуснати.Върни се назад няколко страници.Процедурите са различни.Зави си какво ще те назначи доктора.Изпиши в гугала Стрелча и ще ти излезе информация.

# 932
tishoo
Може ли да дадеш някаква информация за Роза - Стрелча.Как е там и какви процедури има?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384192.705 тук съм дал повече информация ако те интересува нещо конкретно питай.
Останах много доволен от обстановката обслужването и най вече от резултта в момента ми няма нищо все едно никога не съм имал ДХ, но ще видим до кога Crazy

# 933
  • София
Тук има ли "спондилолистезни"  ?  Wink
Аз имам 1 степен антеролистеза на L5-S1. Каква е разликата? Тъй като ме тормозят шийни ДХ, това съм го оставила на заден план, въпреки че и кръста ме наболява.

# 934
  • София
Изпращат ме на санаториум по клинична пътека, утре ще ходя до Павел баня да проверя кога мога да отида, но ако няма скоро свободни места, къде може да се отиде на друго място ?

Тишо, не знам дали са ти казали, но трябва да има поне 2-3 месеца разстояние между балнеолеченията.
Организмът все пак се натоварва.
Ако не стане в Павел баня, пробвай в Баня, Карловско или Велинград, за Поморие не знам дали ще успееш да се уредиш.

# 935
Ето нещо хубаво -  Аз пък успях да се уредя за 1 седмица морска почивка. Имате ли представа дали е добре да си пека гръбчето на слънце, при положение, че в него има титаниеви плаки. А сигурно ще бъде смешно на аерогарата, когато минавам през проверката с големите рентгени /не ги знам как точно се казват/ - предполагам, че ще пищят като луди, като засекат метала по мене, представяте ли си. #2gunfire

# 936
Ето нещо хубаво -  Аз пък успях да се уредя за 1 седмица морска почивка. Имате ли представа дали е добре да си пека гръбчето на слънце, при положение, че в него има титаниеви плаки. А сигурно ще бъде смешно на аерогарата, когато минавам през проверката с големите рентгени /не ги знам как точно се казват/ - предполагам, че ще пищят като луди, като засекат метала по мене, представяте ли си. #2gunfire
По принцип при тези болести е добре да се печеш на слънце, но без да влизаш във водата, поне на мен така ми казаха. Но при теб е малко по сложно с операция и пластини, трябва да попиташ лекара си. Weary
Аз тази седмица ходих на морето, но за мое съжаление не се намокрих  newsm45 а толкова обичам да плувам. Имам все още болки и не смея. Каня се да си правя процедури с кал от тая седмица през цялото лято и се надявам да се оправя.
Приятен ден на всички.

# 937
Как да не влизам във водата бре!? Ми аз да не отивам само да се пържа на плажа? Нали трябва да се плува? Докторката днес ми каза, не да тръгвам, ами да хуквам вече на плуване. Laughing

# 938
На мен ми бяха забранили да влизам във водата.Само на брега,защото е студена.Аз влизах нищо не ми стана,но така или иначе е бях решила на операция.

# 939

Тишо, не знам дали са ти казали, но трябва да има поне 2-3 месеца разстояние между балнеолеченията.
Организмът все пак се натоварва.
Ако не стане в Павел баня, пробвай в Баня, Карловско или Велинград, за Поморие не знам дали ще успееш да се уредиш.

Да знам, но най-рано Август мога да отида и в Павел Бня и в Бная Карловско, днес ходих и до двете места да попитам.

Плувайте колкото може  повече!

# 940
  • Бургас
Бижу, в неделя ходих на моренцето, обаче си топнах само малко краката, много е студена водата още. Ако искате да ходите на плаж с водичка трябва да е Юли или Август, през Юни е още студена водата.

# 941
  • Бургас
И ако някой от вас идва лятото към Бургас да се обади, ще ми бъде много приятно.   newsm10

# 942
  • Димитровград
Роси,аз ще идвам към Бургас това лято,даже ще се местя с детето там при майка ми,но това ще стане след 4 юли,защото сестра ми тогава ще прави сватба.И на мен ще ми бъде много приятно да се видим. Hug

# 943
И ако някой от вас идва лятото към Бургас да се обади, ще ми бъде много приятно.   newsm10
На 12 километра от Бургас ще съм от 1-ви август!  Grinning Ще пием по едно. Много обичам Бургас, особено куфара на гарата и централната улица. Hug

# 944
napishete podrobnosti za kitaeca Van Peizu ot Ovcha kupel- zapisvane,telefon za vrazka,podrobnosti za tova koeto pravi-

masaji,igloterapiya i efekt ako nyakoi znae?

Общи условия

Активация на акаунт