НОЕМВРИ 2008-1

• 10 169
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Честити и здрави рожденници на Марожинка и на Пепенка!

Диде, ако качествата на сестра ти са се развили от витамин В в бирената мая, веднага прегръщам идеята за запиване на Яна  hahaha Едно време са гледали децата с попара с вино, та защо пък да пренебрегваме бирата. Peace

Аз съм на вълна килимче за пълзене. Като съм решила, че детето трябва да има дебеличко белгийско килимче, разкатах се от ходене да го търся. Обаче! В нашата държава един магазин днес го има, утре го няма. Та всички магазини за дебелички белгийски килимчета са се изпарили Weary. Ще проведем разследване къде са килимчетата  smile3530

# 31
  • Бургас
Алекса - стискам палци на бебчо! Praynig
Ми Бубе що ти е разследване? Къде може да са дебеличките белгийски килимчета? Елементарно Буботсън - в Белгия? Laughing Laughing Laughing
За забиряването на децата и аз съм за, ама друг път! Не стига, че като поотрасне още малко ще ми изяжда шоколада, ами и бирата да ми изпива ееее НЕЕЕЕ!!! Това не мога да го понеса! Naughty Ще почака до поне 15 годинки дългичкият и дебел Дарт Мартиъс...
Това ме навежда на мисълта да се похваля, че вече сме 8,700 живо тегло и 66 см дългички! Биха ни "Пентаксимчето" - дано го понесе по-леко от предишните две..., щото аз обичам да си поспивам, а бебочко пищи доста! След ваксина по една седмица вдига скандали из къщи детето... , ама да е здравичък пък другото се оправя!
Дени за таблетките за стерилизация може би тази формула е някаква органика (най-вероятно ПАВ)! Ако искаш съвет не ги ползвай за шишенца тези таблетки! Има ли активен хлор, съществува риск! Hug
За националната среща, вчера говориха едни познати за нещо край Стара Загора (ходиха по Нова Година в някакви бунгала) и са супер-доволни! Чакам да ми изпратят телефони за връзка и ще има още едно предложение! Хайде по-сериозно моля...!

# 32
Мая-не ми отваря албума.Пише ми че е личен албум и иска парола.

Някой за мотори ли говори!?!
Ние с мъжа ми сме запалени фенове на моторите(и АТВ-тата) от както сме заедно не сме слезли от мотори,всъщност тази ни обща стаст ни събра.
ДииДии-ще те послушам и няма да ги ползвам.Не ми е ясно защо пускат опасни за бебетата неща особено това е нещо с което би трябвало да се стерилизират шишета  #2gunfire
Лека нощ

# 33
Утро, защо не опиташ с пюренце от тиква, действа регулиращо.

В началото ми хрумна това. Но тиквата не е ли плод?!  newsm78 Аз нали захранвам сега със зеленчуци...  newsm78

А относно болките в ставите - известно време пиех Матерна. Не забелязах някаква промяна. Сега се чудя дали да не си взема Коксамин.  newsm78 Уж го препоръчват при кърмене.

# 34
В духа на това дето сте го писали за захранването:
Детето на моята колежка е на 8 мес.Заместени са му всички хранения с изключение на сутрин в 6ч. и вечер преди да заспи.Тези двете са кърма.През останалото време яде плодови и зеленчукови пюрета и каши разни.А когато бил на 5 мес.му дали цяло свинско ребро-дъвкали му месото. #Crazy #Crazy #Crazy Аз направо изпаднах в потрес.Викам й Наде, как може бе.А тя ми вика- ми така жално гледаше, че му дадохме.Излизаме онзи ден и си поръчваме пържени картофки-късаше му и му даваше на детето.И накрая ми казва, че детето имало още колики.Ами как бе джанъм няма да има.Направо не знаех на кой свят се намирам  Shocked
А Бубето дето писа за килимите-направо ми спря тока от хойкане.И да не лъже, защото намерихме килими и даже и аз си харесах. Laughing

# 35
Марожинка, честит рожденик! Да ви слушка и обича много мъжо!
Пепенка, да ви е жив и здрав Тошката, батко-златко е той!
Елее
,честити зъбчета!
НИе имаме сгъваема кошара и МИтака й се радва, пя в нея много. Та мамите, които имат нужда от такава на едно ниво могат да си купят от Кауфланд, в момента са на промоция  80лв. Има и дървени столчета за хранене също.
Ние ще я ползваме като пътуваме за спане и по-натам за игра. Уредихме си мрежата за горното ниво и гриф с играчки от братовчеда.
Относно шезлонгите нямам мнение за Чико, но Чиполино според мен са по-добри от Бертони, Дисни също са на бертони.По-устойчиви са, децата не могат да се обръщат от тях, защото са и по-тежки. И не изглеждат като пропаднали някак. Имат пет степени, лошото че петата която е най-полегналата не е толкоа полегнала, а полу-седнала.
Моята коса така капе.....навсякъде косми, особено по бебешките дрешки.ЩЕ трябва да я режа на половина...
Лорче, приказна  си. И Ванеса. Вие може и ресторант да отворите.  И меню с вкусни ястия и нежни стихове...идилия.
МОже да споделиш рецептата за пържени филийки с аромат на канела и ванилия. Ама ще ги правя като поотслабна.
Ели, пържени картофи...майката... #2gunfire то може всичко вече да яде детето и люти чушлета.
Относно болките в ставите, вземете си нещо съдържащо глюкозамин и хондроитин,  има много препарати на пазара- Артро Стоп Плюс, Дона, Флексодон А и още много други, но не ги помня. Аз съм пила много. Пиех пролет и есен по няколко месеца. Ама сега съм преустановила. И повече калций, сусамов тахан.

# 36
Бубе, като проведеш  google да дадеш отчет и снимков материал!  Mr. Green  smile3508
Вие направо ме побъркахте  ooooh! активна гимнастика, шезлонг, столче за вана ... а сега и белгийски килим  #Crazy Мъжо като чуе какво са казали форумките и за какво ще обикаляме по магазините и ще ме  fight smile3513

Утро, ако намериш лек за ставите казвай, че и аз откачам  newsm27 smile3512 Втори ден едва се движа, а днес     Nature Sunny и е идеално за  1stroller , но като не мога да мръдна.  ooooh!
Опитах да пия витамини, но Борко не хареса кърмата на вкус и почти не ядеше и ги спрях. Четох че боли от хормоните (и от климата разбира се) и понеже кърмя не можели да се нормализират т.е. след като спря да кърмя може и да ми мине.  smile3515
Нелчо,  Hug

За захранването си мисля, че всеки иска най-доброто за детето си.  newsm78
Ели, явно тази твоя колежка си мисли че бебе=възрастен и има същите нужди.  Rolling Eyes
В тази връзка да ви попитам кога мислите(или вече давате) да давате сол, захар, подправки ... на бебетата

Ели, пропусах да ви честитя  tooth

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 23:08 от Yuliya2008

# 37
  • Варна
Елица и Диди направо ме уморихте от смях  smile3532 Я да им дадем на тез деца биричка и ребърца, та да могат на годинка да ходят на кръчма без нас  Joy
Диди, аз се чудех що не съм особено ентелегентна а то какво било- не са ми давали бира да пия като бебе! Чакай да отида да поискам сметка на майка ми  hahaha

# 38
Влизам само да си поправя пропуска от днес - Тофи, желая скорошно оздРавяване на Марти и бързо да се прибирате вкъщи  Hug Стискай зъби и кураж  Hug

Юле, сол и захар, мисля, след годинката се дават, а магданоз, копър и други - след 7-8 месеца

# 39
 smile3555 я виж ти какво излезе  beer не била за  bombs , а направо  beer2 в шише и няма нужда от кърма  Joy

Шамс, мерси за отговора!  Hug

# 40
абе вие ми се смеете за бирата, ама на мен ми е било хубаво, а на мама- спокойно, щото съм си поспивала добре  Laughing макар че не я е давала с тази цел

# 41
Еле, верно че забравих и аз за зъбите ви Да са ви здрави и да им пораснат мнооооого белички другарчета!

Килимчетата бяха само две  Blush. Аз искам много, та да имам избор  Grinning Юле, и из IKEA-та се рових. Иначе пустите белгийци не си рекламират килимчетата  Joy Трудно се намират и в нета.
Подправките ще почакат доста.
За ставите, хрущял от риба чук, косъм от мустак на тълъсъм и две-три жабешки кожи за докарване на вкуса Laughing Сега сериозно. Маман пие едни хапчета (хранителни добавки) от зеленоуста мида. Възстановяват хрущяла и обезболяват, но не вярвам вашите случаи да са чак толкова тежки. Предполагам, че наистина е от хормоните, защото на мен ми се обаждат какви ли не болежки, а яйцата такива напъни правят да ми дойде, ама не иска.

# 42
Бубе, тва е Вуду  Joy

Още един хубав филм...-

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=165177&hit=1

# 43
За ставите, хрущял от риба чук, косъм от мустак на тълъсъм и две-три жабешки кожи за докарване на вкуса
#Shocked #Shocked rotfImao Днес нали не е 1-ви?  smile3532
Мерси за отговора, аз това за зеленоустата мида го помня, че ми писа, но тук къде да търся,  newsm78 а и не знам дали е съвместимо с кърмене.  Rolling Eyes

# 44
  • Стара Загора
Здравейте, момичета Hug От страааашно много време не съм писала, но нали бяхме на почивка в Рибарица, после на гости на родителите на мъжа ми, та 2 седмици не си бяхме вкъщи. От петък сме си у нас (от вкъщи по-хубаво няма, дори буболечката, като се прибрахме и направо грейна Simple Smile), но исках първо да прочета какво сте писали и после да пиша. А то никак не беше малко Simple Smile Много сте писали, много теми сте засегнали Simple Smile Аз да се включа в най-последните Simple Smile

Първо и най-важно - дано Тофи и мъника да са вече вкъщи и кошмарът да е свършил Praynig Разплаках се, като четох как са се измъчили. Винаги се поставям от другата страна и не знам, ако ми се случи, как ще го преживея Sad

И аз все се страхувам да не би да се разболее мъничката ми, все се притеснявам... Около седмица й хъркаше доста носленцето, почна още в Рибарица, но нямаше секрети, не кихаше повече от нормално, но пък все прикашляше, май се задавяше от слюнка или от секрети в носленцето, ама как се притесних, да знаете... И това става на чуждо място, където при това ни затрупа 30 см. сняг, 5 дни не престана да вали, успяхме да излезем само един път, за по-малко от час. Абе какво да ви кажа, не се получи тази почивка, а я бяхме планирали още преди да се роди беба, тъй като две години подред си ходехме там и мечтаехме как ще отидем с бебечето. А то какво стана, от една затворническа килия се преместихме в друга, само че по-тясна и с по-малко удобства Simple Smile

Ей няма край това лошо време, значи! В събота се обнадеждих, че зимата вече си отиде, днес докато сколасахме да излезем и започна да вали. Че като гледам прогнозата напред, все така ще е май. Ама сложих аз найлона на количката, все пак само росеше, и викам няма пък да се прибирам, толкова усилия положих да излезна. Въпреки че сме на първия етаж, доста си е трудничко с малката душевадка, дето се е метнала на баща си, ей, ще ми извадят душичката някой ден тези двамата, ама да ви кажа малко се чувствам отмъстена, защото сега като се размрънка и почне да припира Стефи (а тя как само го умееее Simple Smile) и баща й и той се припотява Joy Та откарахме 2 часа навън, аз се поомокрих малко, Стефчето спа почти през цялото време.

Малко се отнесох, шЪ ма извинявате Simple Smile В тази връзка, макар че няма такава  Joy, много са ми приятни постовете на NELCHO Hug Heart Eyes.  Също и на Yuliya2008 толкова цветни и образни Simple Smile Тя и да не пише, само с емотикончета може да разкаже всичко Simple Smile А Лора като чета, направо се размечтавам, за мен това е идеалната жена - умна, красива, нежна, добра домакиня и страхотна майка Simple Smile Все качества, които много бих искала да притежавам Joy Всъщност, всички сте ми много мили, имам чувството, че ви познавам, ама то е защото много стриктно чета (не съм пропуснала и ред от нашите темички), само дето трябва и да пиша по-честичко и по-кратичко Simple Smile

Наистина спирам, толкова много изписах, а не се включих по никоя тема, само с първа точка си останах hahaha Утре ако мога пак ще пиша, че нашия тати 3 дена ще е на бойни учения, военен е, и аз ще съм сама с бебка. Целувки и лека и поспалива Hug

Общи условия

Активация на акаунт