НОЕМВРИ 2008-1

• 10 169
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Астера, тая Лора не я чети толкова че е куку, пък е заразно  Joy Hug
И пиши по-честичко.

Тонеска още ли липсва?

# 46
  • Стара Загора
Така, пак да се включа, че искам да кажа още нещо, но умишлено не си редактирам предишния пост по разбираеми причини Simple Smile Лорче, два от филмите, които препоръча си ги пуснах веднага да ги тегля - тийнейджърския и за момичето със прасешкото носленце, със сигурност ще ми харесат. Само не знам кога ще мога да ги гледам Whistling А Барака и аз съм го гледала, хареса ми, записах си го, изнамерих си и саундтрака, него също си го зписах, такова нещо не бива да се губи Simple Smile

# 47
Така, пак да се включа, че искам да кажа още нещо, но умишлено не си редактирам предишния пост по разбираеми причини Simple Smile Лорче, два от филмите, които препоръча си ги пуснах веднага да ги тегля - тийнейджърския и за момичето със прасешкото носленце, със сигурност ще ми харесат. Само не знам кога ще мога да ги гледам Whistling А Барака и аз съм го гледала, хареса ми, записах си го, изнамерих си и саундтрака, него също си го зписах, такова нещо не бива да се губи Simple Smile
Тъгата... в този невероятен филм всеки трябва да я усети. Факт е, че се самоунищожаваме и не знам природата до кога ще ни търпи.
Филма наистина е великолепен.

Този който пуснах сега по-горе също е хубав, това е една сантиментална любовна история, като приказка е... точно като онези любовни романи, които иначе не обичам да чета.

Аз ги гледам докато се кърмим, или слагам бебето на голяма възглавница на краката ми и я люлея /сядам на пода/ и с лаптопа... то друго време за лични удоволствия нямам още май...
А приказките ги свалям заради каката, гледаме заедно, но те наистина са интереснички  Simple Smile

# 48
  • Стара Загора
Ужас, пак съм аз Simple Smile Снощи, когато си легнах в 2, си обещах, че тази грешка няма да се повтаря и днес ще си легна с бубка, т.е. най-късно в 10 Joy

А приказките ги свалям заради каката, гледаме заедно, но те наистина са интереснички  Simple Smile

А аз започнах още дори преди да съм имала планове за бебче да си правя колекция от анимации с БГ-аудио - това за бъдещото ми дете Simple Smile И сега продължавам, само дето дори нямам време (понеже не мога да си го разпределя Simple Smile) да запиша няколкото гигабайта анимации, които съм изтеглила последно Simple Smile

Вече наистина лека и утре да не ми се смеят много-много наспалите се мами, моля Simple Smile

# 49
А Лора като чета, направо се размечтавам, за мен това е идеалната жена - умна, красива, нежна, добра домакиня и страхотна майка Simple Smile Все качества, които много бих искала да притежавам Joy

Не и се лови Wink Тя съ крии Twisted Evil. Някои работи ни ги спестява и гледай какви образи гради тук!
Лорчеееее, айде да идваш, чи сърце копней Grinning. Ама не като Илката. Тя само на излъгЪ и нъ изУстави.
Ха добро утро! Свеж и прекрасен ден желая на всички!

# 50
Добро утро  Grinning

# 51
  • Монтана
Добро утро
Отдавна не съм писала просто защото няма какво. Вчера бяхме на мерки и теглилки стана ли сме 7300гр и 67см за пръв път мацката ми е надала толкова много цели 800гр.Докито ми каза да спря Вигантола вече тъй като сме повече навън и да продължаваме да се храним по същия начин т.е 1 път на ден пюре от 125гр+АМ и всички останали хранения са ни само АМ.
Ето ви и малко снимки ако ви се гледат: http://www.album.bg/evlogieva

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:12 от tanq_mt

# 52
  • София
Добро утро!
Три пъти писах пост и все се скапва браузъра  #Cussing out Направо съм бясна. С кой акъл си инсталирах Интернет Експлорър 8. Няма такова дърво. Да не се объркате да направите същата грешка, че аз от няколко дни искам да счупя компютъра.

# 53
Добро утро!
Три пъти писах пост и все се скапва браузъра  #Cussing out Направо съм бясна. С кой акъл си инсталирах Интернет Експлорър 8. Няма такова дърво. Да не се объркате да направите същата грешка, че аз от няколко дни искам да счупя компютъра.
ИЕ си върви с уиндоуса, но може да не го ползваш ако искаш...
Намери в нета за изтегляне Mozilla Firefox или Opera и си дръпни, идеални браузъри са..
Аз никога не ползвам експлорера, има много дупки.

Ето от тук можеш да си свалиш, познавам админчетата в този форум, пускат преведени програмки и чисти от вируси.

http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=3155&hl=Mozilla+Firefox

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:19 от Norass / Лора

# 54
Добро утро  Hug
Гледам никой още не е черпил с кафе  newsm78
Еми заповядайте

А сега да ви се похваля-моето слънчице вече като му кажа дай ръчички и той милия ги подава и си слага неговите в моите  smile3501 много е сладък  newsm32

# 55
  • София
Добро утро!!!
Днес ми е много поспаливо, супер уморена се чувствам, а имам да чистя и готвя. Пък бебко си е навил на пръста, че няма да ме остави да почивам.  И сега пее от креватчето. Тъкмо се бях зарадвала, че спи и като се събуди, изплю бибата, ама така, че да падне на земята Laughing.   

# 56
  • Sofia
Добро утро  food010

И днес се очертава ден за разходки,дано тези облаци само се разкарат по бързо.
Ние вчера бяхме на консултация и сме си шишо-7900гр,69 см.Малкия се смя и бръмча през цялото време, а баткото разхвърли всички играчки в кабинета на педиатъра,видях се в приключение.
Относно педиатрите,все има от какво да се оплачем.С баткото бях на частен невероятен специалист/като се има предвид че въобще не бях подготвена по ваксини и захранване,сега оценявам че е била супер/,но вечно заета покрай работата в болницата,имаше приемни часове вторник и четвъртък и до там.За сега съм доволна от нашия по ЗК,явно е специалист ,но малко е по масов,ако ме разбирате какво искам да кажа.А и важното е и детето да го харесва, да му се доверява.
Вале-от София съм,но не си падам по моторите,само гледам.Този е на един колега
Алекс-браво за изпита, ама ти отличничка с 0 грешки.Моля се за малкото бебче, всичко да е наред Praynig
И на мен много ми се пътува някъде на почивка, ама все си викам още малко да порасне бебока,че иначе хич не си го представям като почивка с тези двамата.А ние с моя мъж сме от онези които обожават да пътуват,почти всеки уикенд сме  travel и сега ни идва малко терсене.

# 57

И днес ще се излиза на разходка,вчера откарахме от 13 до 18,спинкахме,разглеждахме магазинчета и така...и днес май се очертава същата програма  newsm62
mimeto_mss -браво на юнака
Алекс- честита книжка и безаварийно каране
maia -екстра е момчето,да си хапва сладко  Heart Eyes
Лек ден от нас

# 58
  • София
Лорчеееее, айде да идваш, чи сърце копней Grinning. Ама не като Илката. Тя само на излъгЪ и нъ изУстави.

А, Бубе, не така!  Naughty шИ мЪ иСФиняваш, ама аз бЕх У Варна!  Crossing Arms Какво да направя, като улучих възможно най-ужасното време  ooooh!
През Май, живот и здраве, ще правим втори опит  Party

Ето ви и един поздрав за добро утро: http://www.vbox7.com/play:3078cf70

П.С. Мернах, че някой пита за шезлонг за бебчето - ние имаме стол за хранене на Чико - Поли Меджик - той е 0+ и мисля, че е една перфектна инвестиция  Peace От както го имаме малката не е помирисвала шезлонга. Все пак не е редно детето да лежи на земята  Crossing Arms

# 59
Здравейте мами!
Аз не съм писала скоро, но майка ни беше на гости, та успях да свърша малко домакинска работа.
Вита, трябва да ти кажа, че ние бием по всички показатели - кандидатираме се за най-дребно ноемврийско бебе - от консултацията вчера сме 5500 и 59см. Педка ме насърчава и този месец да сме само на кърма, а след 5 - плодово пюре. Аз само кимам и казвам да, пък ще правя каквото си реша Mr. Green А иначе съм доволна от педиатър - само вчера не ни преслуша, ама май вече беше твърде уморена, че преди нас имаше 4 други бебета и свят й се е завило сигурно. Но пък е наясно с новите тенденции и като ме види и казва -а, вие сте от новите - т.е. от тези, дето са на кърма и ще захранват след 6 месец - не се сърди (има и мами, които си искат захранване още от 2-3 месец), ще изгради схема на захранване според това, което се споразумеем след 6 месец.
Иначе и аз съм от тези екземпляри - тъп и упорит. Може много кърма да няма, имах проблеми със зачервявания, но си карам на кърма само. Нощем си се будим между 2 и 3 пъти, ама вече свикнах и се надявам след месец - два да поспиваме повече, като почнем и друга храна да опитваме.
Относно шезлонг - имам на фишер прайс и съм доволна - поне се люлее, а и Калина  обича да постоява там.
Отивам да наваксвам с четенето.

Общи условия

Активация на акаунт