И пиши по-честичко.
Тонеска още ли липсва?
Лорче, два от филмите, които препоръча си ги пуснах веднага да ги тегля - тийнейджърския и за момичето със прасешкото носленце, със сигурност ще ми харесат. Само не знам кога ще мога да ги гледам
А Барака и аз съм го гледала, хареса ми, записах си го, изнамерих си и саундтрака, него също си го зписах, такова нещо не бива да се губи
Лорче, два от филмите, които препоръча си ги пуснах веднага да ги тегля - тийнейджърския и за момичето със прасешкото носленце, със сигурност ще ми харесат. Само не знам кога ще мога да ги гледам
А Барака и аз съм го гледала, хареса ми, записах си го, изнамерих си и саундтрака, него също си го зписах, такова нещо не бива да се губи 
Снощи, когато си легнах в 2, си обещах, че тази грешка няма да се повтаря и днес ще си легна с бубка, т.е. най-късно в 10 

И сега продължавам, само дето дори нямам време (понеже не мога да си го разпределя
) да запиша няколкото гигабайта анимации, които съм изтеглила последно 
Все качества, които много бих искала да притежавам
Тя съ крии
. Ама не като Илката. Тя само на излъгЪ и нъ изУстави.
Направо съм бясна. С кой акъл си инсталирах Интернет Експлорър 8. Няма такова дърво. Да не се объркате да направите същата грешка, че аз от няколко дни искам да счупя компютъра.

и сега ни идва малко терсене.
. Ама не като Илката. Тя само на излъгЪ и нъ изУстави.
шИ мЪ иСФиняваш, ама аз бЕх У Варна!
Какво да направя, като улучих възможно най-ужасното време 

От както го имаме малката не е помирисвала шезлонга. Все пак не е редно детето да лежи на земята