Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 27!

• 13 854
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Дю, мерси за промяната! Не бях прочела за личното съобщение на първа страница Embarassed
Dendy, в магазина Рени на ген. Колев със сигурност има клинове за бременни. Аз също мислех за такъв вариант - с клин и туника, сукман или рокли за по-нататък. След като цяла зима съм се завирала с панталони и дънки, ми се ще нещо по-ефирно Wink
Chocho-san, терминът ми е 28 юли, според гинеколожката ми и според калкулаторите, с които съм го изчислявала, например на baby-gaga, според датата на последната менструация. Твоят как е изчислен? Ако термина ти е 04 август, трябва да си в 22 седмица, не 23.

# 91
Dendy, аз си купих такова клинче-7/8 памук+ ликра от магазин за дрежи и бельо.Може да му махнеш ластиката горе и да сложиш шнурче, ако те дразни ластиката.
Аз днес съм нещо притеснена.Усещам някаква болка в ляво ниско долу.Утре съм на консултация и ще питам какво е.Пих едно Но шпа.И бъбрека ме наболява от време на време, та може и с него да е свързана болката там.НЕ знам вече.Има дни , в които чесно казано забравям, че съм бременна-толкова добре се чувствам.А в дни като този направо умирам от страх да не стане най-лошото. Praynig
извинете, че притеснявам и вас. Embarassed

# 92
  • София
Nevnen отдъхна ли си ? Бебчо е добре,пийни си сокче,че то друго не е полезно Laughing

# 93
Нев, браво за хубавите новини Hug!Дано сега ти се поотпусне сърчицето Hug.
Славена, ако е само едностранно болката, може да се връзките, които се разтягат.Важното е матката да е спокойна.Няма начин, до края все ще се шашкаме за нещо Hug.
Денди, клинчетата са доста стегнати на корема.Аз вече не търпя нищо да ме стяга.Клинчета съм виждала в магазина на Миро стил.Не знам във Варна дали имате.
Денди, докато ти четях първия пост и си помислих, че търсиш клинчета и туники за девойката Joy.
Аз съм много зле и с дрехите , и с обувките.Всички обувки и чехли са ми на 8-10 см токчета, а краката започнаха да ми се подуват и не знам след един месец какво ще ми става.С дрехите съм същата работа.В раменете и в гръдния кош толкова съм се разширила, че е абсурд да ми стане нещо от моите дрехи.Подгръдната обиколка от 70 вече надхвърля 80 Shocked.А сланинки в горната част на тялото нямам.Май това ще си остане трайна деформация ooooh!.
В момента съм с един бременен панталон, който не е с платка, а се закопчава с връзки под корема и съм много доволна- дава елегантна линия на дупето, макар и наедряло доста и в същото време коремът ми е напълно свободен.Та се замислям за един такъв летен и някоя друга рокля.

# 94
  • София
Като стана дума за дрехи- да споделя и за. Последния месец почнах да се мъча, защото си носех някои стари дрехи, които вече са ми теснички и не ми беше много комфортно. Миналата седмица се сдобих с две поли- едната от обикновен магазин, но с ластик- идеална за растящ корем, а другата си е за бременни. Освен това и една риза си купих-много обичам ризи, а първо те ми умаляха и то на бюста. Друго си е обаче с дрехи, специално шити за бременни. Направо се родих- сега осъзнах колко неудобно ми е било със старите дрехи. Само остава и да се постопли по-трайно и почвам да разхождам новите придобивки Crazy
Nevnev , радвам се, че изследванията са ти хубави, честито Simple Smile

# 95
Кейт мерси ще отида до магазина той ми е на близо
Шайн аз си купих по този повод маратонки  Confused че  преди да разбера че сме две в едно си бях купила ботушки с ток и от началото на бременноста не понасям високи обувки, заболява ме таза и кръста. Виж ще я карам с пантофки и сандалки лятото. Ей пусни да видим промяната ти де, 4е аз те помня с корем залепен за гърба  Mr. Green
Славена 80 ще видя и по магазините за бельо, относно болките мен постоянно ме наболява ту в дясно ту в ляво, сигурно с яйчниците, а проблема с бъбрека ми е отделен проблем за него пия в огр кол. мин вода.
Нев сега видх 4е си писала, браво за хубавите изследвания.

# 96
Ох, дрехите, големия ми проблем напоследък Sick Имам едни дънки за бременни и няколко анцуга и май с тях ще изкарам до края, не ми се дават пари за дрехи които няма да мога да нося после. За пола или рокля и дума не може да става, защото ми надебеляха краката и като вървя се търкат и боли, а като стане по-топло ще е още по-зле Embarassed Обувките - напоследък ходя предимно с маратонки или равни обувки/и преди си ходех с равни обувки де/. Добре че вече не ходя на работа и ми е по-лесно с дрехите, ако ходех на работа нямаше как да ида с ангуц Crazy

# 97
Шайн, благодаря ти, малко ме пооспокои.Да, болката е едностранно.Ама аз съм си страхлива малко, особено сега.Simple Smile
С предната бременост изкарах лятото с три рокли и много ми беше удобно.И сега мисля така да направя.А обувки с токчета не нося,така че и сега не ми е проблем.Но виш дрехи за този сезон нямам.И скоро трябва да си купя нещо.Много харесвам гащеризоните и ако се харесам в някой мисля такова да си взема за сега.
Целувки за всички!

# 98
Денди, чакам фотографа да се прибере довечера, че като се снимам сама, вкарвам всичко друго в кадър, но не и себе си hahaha
С гащеризоните обмислете нещата, защото от мами съм чувала, че докато го свалят и някой път не успяват да стигнат до тоалетната. А този проблем сега започва Joy

# 99
Благодаря ви момичета пия си фрешчето и отивам на разходкааа

# 100
Аз пък не харесвам гащеризони, правя асоциация с Карлсон, виж сукман4е  Heart Eyes
Невче страхотно е временцето на вън, аз излизах преди обяд беше 20гр, ама сега е по-хладно- 16гр.

# 101
И аз не харесвам гащеризони и въобще грамадни и безформени дрехи за бременни  Crossing Arms Тези дни си купих 5-6 туники и няколко чифта обувки на високи токчета, които ще сложа по един път, колкото да им се порадвам. А утре отивам за по-ниски обувки ...

# 102
Малеее момичета преди обяд бях с една приятелка и пих едно мляко с нес кафе, щото ми се спеше нещо сега съм като караконджул, нервната ми система ще избухне, кафе не бях вкусвала от края на януари от как излзязох в отпуск  Crazy чак свят ми се вие май качих кръвно  Tired

# 103
Отвикнала си  Grinning Аз без кафе не мога

# 104
Отвикнала си  Grinning Аз без кафе не мога
И аз, всяка сутрин пия по едно 3 в 1 Peace

Общи условия

Активация на акаунт