Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 27!

• 13 854
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Chocho-san, терминът ми е 28 юли, според гинеколожката ми и според калкулаторите, с които съм го изчислявала, например на baby-gaga, според датата на последната менструация. Твоят как е изчислен? Ако термина ти е 04 август, трябва да си в 22 седмица, не 23.

Терминът ми е изчислен по същият начин,както твоя-според гинеколога ми!В аз и бебе седмиците се изчисляват според термина
Ако искаш да съм по-точна виж следното http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cycle=28&mon … 01&oyear=2009

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:15 от chocho-san

# 106
Отвикнала си  Grinning Аз без кафе не мога
И аз, всяка сутрин пия по едно 3 в 1 Peace

Много ми се повръщаше от него и за това го спрях, е в началото наистина не беше лесно, щото винаги кръвното ми е било ниско, но пък сега с бременността ми е нормално.

Терминът ми е изчислен по същият начин,както твоя-според гинеколога ми!В аз и бебе седмиците се изчисляват според термина

Според док от ЖК моя термин е с 4 дена по- рано, тя го из4исли принципно по ПРМ, да ама моято ову е по-къснааааа а и аз си знам оплождането кога е било  Wink тъй че... не ми харесва как ги правят нещата в един калъп и сега последният път ми вика ама що изоставал плодааа, е викам как да не е като вие ме писахте по-рано... Тя вика: аз според 28 днневният цикъл...  хубу ама моя е по-дълъг...

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:07 от Dendy

# 107
  • Кърджали
За дрешките... Доскоро си минавах с два чифта дънки и един - два анцуга от преди да забременея. Едните дънки още си ми стават защото са ми широкички в кръста /все още, надявам се де, чче не съм ги слагала седмица - две а пустото коремче расте с часове/. Купих си едни дънки за бременни и едно гащеризонче, както и още един спортен екип. Надявам се да изкарам с тях, освен ако нещо не се понатрупат излишнотийки по бедрата ми, че там не са много широки. За рокля - нямам навика да нося  от преди, може би заради белега от операцията, която имам на коляното и заради мъртвата кост на глезена... Някак си се чувствам некомфортно.
Високи обувки принципно не нося, аз с равни едва не се пребивам. Как пък 25 години не се научих да ходя не знам Laughing

# 108
  • София
Аз са сега съм си лешила проблема с два панталона.Единият тип дънки,летни с ластик като на мъжките слипове,но по -широк и не стегнат,даже се преобръща навътре.От магазин за дънки,имаше и модели, че и размери.Бругият ми е по-спортен с връзки,супер удобен и мек от Тера нова-там не е никак лошо и скъпо за бременни! По принцип правя бойкот на магазините за бременни-мразя да давам много пари за временна дреха,че и не много красива при това.Ако някой се интересува мога да му кажа от къде си взех летните дънки-за София,Младост. Иначе за Пловдив имам инфо за сносен магазин в Гранда-1-ви етаж.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:16 от giuli

# 109
Аз вчера моите дънки за бременни си ги купих за 28 лв. Отпред на корема са с ластична платка, а отзад на колана имат вътрешен ластик, който се регулира с копчета. Не ми се струват скъпи.  Rolling Eyes

# 110
giuli права си за Теранова, там ще избухна здраво само да се затопли временцето, туники - муникиии  Mr. Green

# 111
Аз вчера моите дънки за бременни си ги купих за 28 лв. Отпред на корема са с ластична платка, а отзад на колана имат вътрешен ластик, който се регулира с копчета. Не ми се струват скъпи.  Rolling Eyes
От къде ги намери толкова евтини? До сега съм купувала два чифта дънки и едни панталони и все бяха по над 50лв

# 112
  • София

Това в София ли? Ако "да" къде по-точно?
 Аз все налитам на модели над 100лв. Не съм обикаляла до сега много много, но този уикенд вече ще трябва и нови блузи да си купя - моите ми стягат и се чувствам некомфортно.
За панталоните - повечето хем грозни хем скъпи  ooooh!

# 113
От Смолян си купих панталоните.

# 114
  • София
Аз се върнах от прегледа...
Очакванията ми се оправдаха и ще си имаме момиченце. Grinning Таткото е много щастлив. Само да се роди живо и здраво бебчето. Иначе за сега всичко му е наред, доктора каза, че плацентата ми е малко ниско, но според него нямало да има проблем. Дано е така наистина.

# 115
  • Варна
Ако искаш да съм по-точна виж следното http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cycle=28&mon … 01&oyear=2009

Тъй като гледам в azibebe нещо са се объркали. Според техните изчисления, аз съм в 24та седмица Simple Smile
В другия линк, който си написала, ти си в 22ра, аз съм в 23та.

# 116
Мале, вие сте цял месец преди мен  Grinning

# 117
за обувките,смятам да  си купя някои равни чехли,а сега маратонките,и тия ниските обувки тип пантофка.
за дрехите,взех си една сносна пролетна бузка,тип туника,ще си тарся и поли с ластик,а сега си карам с екипчето и хич не ми пука,че
не сам последна мода само гледам да ми е удобно и така Hug Hug Hug
на мамите с добри резултати от изследванята и прегледите,честито  bouquet  bouquet

# 118
оооо и аз в момента я карам с един чифт дънки ползвайки  тези bands/ ленти на закопчаването, че ми стягат; нося маратонките, a ве4е блузките сменям  Laughing ама се готвя за лятото... Снощи сложих за пръв път пролетни обувки тип пантофка, ама май е хладно още за тях. Качвам снимки на корема, че наистина последните дни расте скоростострелно  Wink, Биа, Нев хайде къде сте да сравняваме  Crazy че нали сме с един термин  Laughing

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:52 от Dendy

# 119
абе хора,как мога да ви видя коремчетата?даите паролата де,моля ви Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт