Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 27!

• 12 900
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен, мили момичета!  

Ако някой се интересува мога да му кажа от къде си взех летните дънки-за София,Младост. Иначе за Пловдив имам инфо за сносен магазин в Гранда-1-ви етаж.
giuli, аз живея в Младост и няма да ти откажа инфо откъде си си взела дънките.  Simple Smile
Аз засега карам с едни бременни дънки - че много-много не излизам, но напоследък установих, че особено като седна за по-дълго време започват да ми теснеят. Купих си един панталон лен+памук за по-топлото време. Та засега това са ми "бременните" дрешки. Карам със старите блузи - те поне засега ми стават. Ще кача някоя снимка в албума и мен да ме видите с коремче.  Laughing
Добре дошла на новата ни мама - mishonitata!  Hug

# 151
ураааааааааааааа айди да си говорим
Дай тон  Laughing
А, днес като си купувах желязото- Малтофер Фол в аптеката ми казаха, че другия път ще ми искат рецепта  #Cussing out

# 152
ми...да искат нямаш ли рецепта по принцип???

# 153
Ми........ не!  Rolling Eyes

# 154
ми кажи на лекаря ти да ти напише  #Crazy

# 155
  • София
И аз съм будна все още  Shocked
Galka_84 там не ти ли е стомаха  newsm78 може да са проблеми с храносмилането.
Незнам мила,ама изтръпването е точно под гърдите,там от където започва закръгленото коремче.
Дано не е нещо сериозно! newsm78

# 156
кое ти се схваща Гале

# 157
Вие защо не спите бе момичета? Неви нали беше на разходка днес не се ли измори?
Аз днес на работа имах ужасно натоварен ден.Сега от напрежение не мога да си намеря място камоли да заспя.А като знам какво ме чака и утре и другата седмица ми идва направо  #2gunfire

# 158
  • София
От няколко дни имам болки по-скоро като изтръпване в областта под гърдите,горната част на корема.
А аз сега и да искам няма да мога да заспя,така се изморих днес не е истина.Цяла вечер  newsm79 1ironing  food002 newsm71 Утре(по-скоро след малко) ставам на 25г и чакам много и все важни гости.

# 159
Вие защо не спите бе момичета? Неви нали беше на разходка днес не се ли измори?
Аз днес на работа имах ужасно натоварен ден.Сега от напрежение не мога да си намеря място камоли да заспя.А като знам какво ме чака и утре и другата седмица ми идва направо  #2gunfire

Изморих се ама чакам татито да се надреме на дивана и да си лягаме

От няколко дни имам болки по-скоро като изтръпване в областта под гърдите,горната част на корема.
А аз сега и да искам няма да мога да заспя,така се изморих днес не е истина.Цяла вечер  newsm79 1ironing  food002 newsm71 Утре(по-скоро след малко) ставам на 25г и чакам много и все важни гости.

скица лягай да почиваш утре да си свежа....за болката се консултирай с лекар задължително

# 160
  • София
Благодаря ти! След малко наистина мисля да лягам,не е лошо да разбудиш татито  и вие да направите същото.Лека нощ от мен сладурки!

# 161
Лека и спокойна......за събуждането е трудна работа от 21:30 насам това правя  #Cussing out до утре момичета  Hug

# 162
Добро утро, момичета!Май още спинкате, а? Simple Smile
 Аз направих вече закуската и се наядохме с детето.Тук вали дъжд та не става за разходки днес.След обяд съм на консултация и после ще се отчета какво е станало.Дано всичко да е наред! Praynig

Хайде, ставайте!С кой ще си говоря?! Crossing Arms Simple Smile

Честит рожден ден на Galka 84!Пожелавам много, много здраве, щастие и красиво бебче август! Hug

# 163
Добро утро и от мен! 4естит Рожден Ден Галка....да си жива и здрава..и сладко беб4е през август!
Момичета, никой не каза нищо за генетичните изследвания /не за синдрома на Даун/ , нещо за генетича съвместимост....притеснена съм ,защото една позната,която роди миналата година, в последствие се оказа ,4е има някаква генетична несъвместимост и детенцето имало някакви обриви и кожата му се лющела...и някакви такива работи.... и попринцип се правел някакъв тест за съвместимост,за да може ако има някакви проблеми, дасе хванат още в на4алото....някой има ли идея за какво говоря,защото и аз хич не съм наясно
Някой правил ли е такъв тест....

# 164
Добро утро и от мен на 1 април,еееее мами решихте ли вече с кого да се пошегувате? Wink Wink Wink
Маи няма много ранобудни днес?
Галка,всичко наи-хубаво и едно здраво и сладко бебе през август  bouquet  bouquet
Аз да ви се оплача сутрин ставам в 7,и то не че имам какво да правя,просто не мога да спя.

Общи условия

Активация на акаунт