Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 927
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!

ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !

ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ДНЕС ИМАМ ИМЕН ДЕН!

# 181
  • Варна
Христос Воскресе! Бъдете здрави, вие и семействата ви и нека не спираме да сме добри и да вярваме в чудеса!  Hug
bellaa, честит имен ден!   bouquet Бъди здрава и най-обичана жена и майка!  Hug

# 182
# 183
  • Linz
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

# 184
  • София
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

Bellaa,Честит Имен Ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Христос возкресе! Нека във всеки дом има здраве, любов и благополучие!

Белла, честит имен ден !
И моят малък има имен ден! Да са здрави и щастливи всички именици!
  Hug

# 186
  • София
Христос Воскресе!Нека има здраве,щастие и благодат в семействата ви! easter

Честит празник на всички,които празнуват  bouquet

# 187
  • в зоната на здрача

# 188
  • София
Христос Воскресе!
Честит празник на всички празнуващи Simple Smile Нека има само радост и здраве в домовете ви.

Дияна само на яйцата налита. "Да се чукаме, мамо" Joy

# 189
  • Linz
Моето диване днес ми каза, че на Аз и буквите има 31 точки (когато вече приключихте темата) ooooh!

# 190
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала, но не мога да не ви поздравя с прекрасния празник днес! Hug
Христос воскресе, нека винаги има любов и щастие в живота ни!

# 191
  • нейде там, където ....
Во истина воскресе!

Темата не е приключила, на 28.04. е Националния тест  Laughing

# 192
  • Linz
Аз изобщо не съм в течение на тия тестове... и въобще не си обяснявам как е изкарала 31 от 32 точки... 4 деца в класа са взели грамоти и моето сред тях, а тя е такава калпазанка Embarassed

# 193
  • нейде там, където ....
Кога ви дадоха грамотите? При нас май не са. Иначе, дават на всеки, дори и с 0 точки. Така пише в сайта. Не знам дали пише в тях резултата. Но в първи клас, според мен, са Олимпийци - важното е да участваш Simple Smile
Петьо сам си направи график кога какво да прави в къщи - колко задачи, диктовки и други упражнения на ден. В кой ден колко и т. н. Не е пропуснал и гимнастика да сложи, разбира се. За не я е най-усърден.  Mr. Green

# 194
  • Варна
Аз изобщо не съм в течение на тия тестове... и въобще не си обяснявам как е изкарала 31 от 32 точки... 4 деца в класа са взели грамоти и моето сред тях, а тя е такава калпазанка Embarassed
Рени, браво на принцесата! Отдава му се на детето!  Радвай се!  Hug Пожелавам успех и на националния тест. ( С този резултат ще ходи, нали? И аз не съм в течение на тестовете Embarassed , особено "Аз и буквите". )

Не е пропуснал и гимнастика да сложи, разбира се. За не я е най-усърден.  Mr. Green
hahaha Joy Правилно прави детето - спорта е здраве!  Mr. Green А за графика - браво! При нас значението на думата график е все още непонятно... Tired
Хубав и усмихнат почивен понеделник ви пожелавам.   bouquet

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 10:36 от mar4ela5

Общи условия

Активация на акаунт