Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 922
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ние се завърнахме от свеки починаг понаглези ме яко милата ми тя да ми е жива и здрава много ми е добричка.Сега се почва със стягането на багажа Крис заминава утре на зелено Rolling Eyes

# 196
  • София,
ВОИСТИНА ВОЗКРЕСЕ!

И ние така, починахме си поглезихме се, сега отново сами! Hug

# 197
  • На черешата
Здравейте и от нас.
Ние си починахме хубавичко,аз се понаспах и естествено преядох. Mr. Green
Бяхме ей тук с приятели http://selo.bg/accomodation_details.php?id=227&sid=4904&lang=bg
Оказа се доста хубаво местенце, спокойно мога да го препоръчам. Peace
От днес обаче захапахме , децата едва станаха сутринта,голяма мъка. ooooh!

# 198
Фантичка, къде по-точно се намира това прекрасно местенце, че от сайта не се ориентирам добре - снимките са от самата къща нали?
Първолакът общо взето лесно се аклиматизира след ваканцията, общо взето края на годината вече се вижда поне за нашата възрастова група  Laughing

# 199
Благодаря за пожеланията!

Записахме се за Великденското състезание, пък да видим.

Приятен ден!

# 200
  • На черешата
Lennyh ,намира се в Елена. Много тихо и спокойно място.
На лични може и реални снимки. Wink

# 201
  • София
Благодаря за пожеланията!

Записахме се за Великденското състезание, пък да видим.

Приятен ден!

И ние тръпнем да видим,че тестовете от миналогодишните състезания го изтормозиха тотално.Ама така е защото "мразим да мислим" Twisted EvilДано се съсредоточи поне там,че да си докаже,че може.

# 202
Ние пък пропуснахме да се запишем за великденското състезание  Tired
Къде блях?

# 203
Здравейте  Hug
Роси днес ми събщи за това състезание - тя иска да участва. Чухме се по телефона, г-жата и е дала някакви задачки да се упражнява вкъщи.  По нейните думи, задачите били логически.
Какви са тези тестове и откъде могат да се дръпнат?

# 204
  • София
 Ето оттук ,можеш да си дръпнеш задачите от 2008г

# 205
  • София
Пък в нашето най-елитно сред елитните училище, никой не  е мъцнал за никакви състезания.

Наш Киро получи похвала, че си е оправил писането - значи вече не прилича на клинопис.

Обаче аз имма съмнения в учителката, която води занималнята, нещо не ми харесва тази жена. Вчера ми наговори едни неща - не са лоши, по-скоро странни,  не са дори забележка, но Кирил ги отрече. Въртях, суках, не можах да го хвана в неточност. Направо в прав текст ми каза, че госпожата се  е объркала  newsm78.

# 206
При нас няма състезания никакви Rolling Eyes, но пък поддържат тонуса на децата с контролни. Вчера по математика, утре по български. Вчера имаха открит урок с директорката. Изпитвала ги всичките да четат непознат текст.
Вчера госпожата им дала  интересни задачи за домашно по математика. Забавлявахме се доста. Прииска ми се да ги споделя и с вас. Wink Ето ги:
/Задачите са на отделен лист/

1. В двора на леля Стефка има 3 кокошки, още толкова патета, котетата са по-малко от патетата, но повече от кучетата. Колко животни и ма в двора на леля Стефка?

2. Ели и Ани изяли по една ябълка и се оказало, че им останали ябълки, които били с по една повече от изядените. Колко ябълки са имали общо Ели и Ани?

3. Ани, Бони и Вени имат общо 6 химикалки. Всяко от момичетата има различен брой химикалки, но Вени има най-много. Колко са химикалите на Вени?

4. Едно число е с 8 по-голямо от друго. Сборът на тези две числа е едноцифрено число. На колко е равен този сбор?

5. Запишете в редица съседните числа на числата 1,5 и 9. С числата от тази редица запишете три равни сбора.

6. Ангел, Борис и Владо имат общо 6 лева. Ангел има с един лев по-малко от Борис, а Владо -с един лев повече от Борис. По колко лева е имало всяко от децата?

7. Червената лента е  по-дълга от синята лента с 5 см., а синята лента е по-дълга от зелената с 3 см. С колко сантиметра червената лента е по-дълга от зелената? /направи си рисунка/

8. Ако разстоянието между две съседни колчета е 1 крачка, колко колчета трябва да се поставят на разстояние 10 крачки?

9. Колко старници има между петата и деветата старница на една книга?

Чао за сега Flowers Bouquet lovekiss

# 207
  • Варна
Много ми харесаха задачите и ние се забавляваме с тях.  Hug На Петьо му е трудно да ги разбира ако ги чете сам, но ако ние му ги четем и обясняваме нагледно ги решава. Определено текстовите задачи не са му от любимите.  Peace  И при нас няма състезания.  Peace

# 208
_Venera много готини задачки ви е дала госпожата  Peace
Ще се възползвам веднага - според мен така трябва да изглеждат задачите на всички деца Simple Smile

# 209
  • София,
Страхотни задачки,  Joy ще ги прегледаме и ние в събота и неделя, ама ще ги копна и ще ги разпечатам и да си ги чете сам. hahaha
СЕга чете ПИпи дългото чорапче, много ми е смешен, защото чете вечер на сестра си, а тя изобщо не го слуша,  слага си бибата в устата му, закача го, дърпа му книгата, а той много се нерви Joy и препрочита едно изречение пет пъти докато го разбере.  Joy Снощи баба му го бъзикаше, че ще има да я чете тая книга до осми клас  Joy.
В нашето училище пък са го ударили яко на лайф каквото и да значи това, все някакви концерти имат, годишнини, тържества. Вчера имаха голям концерт - цял следобед и театър послучай рождения ден на занималнята им  Joy и затова госпожата не им е дала през деня домашни, щото няма кога да ги пишат. Онзи ден са правили тест по български, но с друга госпожа, не с тяхната. И по математика бяха правили на скоро, и малкият ми се оплакваше, че тя нищо не им е разяснила по задачите и повечето деца нищо не са направили, техния клас бил останал на последно място по общия брой точки Sick.
В понеделник ще ходят на екскурзия до САмоков, а после в края на май и на зелено училище.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт