Не че не обичам да си поспивам, ама съм на изпит и съм ранобудна ( да ми стиснете по палец, ей
)Искам да ви благодаря, че давате такива чудни съвети за захранването. Ще са ми от полза. При нас все още борбата със сока е голяма. Като реши, че не иска повече, пищи, сърди се, извива се назад, ужас някакъв. Пък с лъжица все още правим неуспешни опити. Да видим кога ще рабере, че лъжицата ТРЯБВА да везе в устата. Планирам другия месец да започна захранването, но все още съм пред дилема оризова каша или зеленчуково пюре. Да ви питам, какви сокчета давате като за начало. Ние сме на ябълково и веднъж пробвах от морков, но не остана очарована. Мисля круша също да пробвам, исках и чушка, че да опита малко различен вкус, ама пусти изкуствени зеленчуци, не смея. А ябълките си ги купувам от една баба, вярно очукани са, ама са нейно производство и са супер вкусни. На нея разчитам и за картофите и морковите. Че иначе до сега да си карахме на АМ.
Докато не съм забравила, променял ли се на малчовците цвета на акито след сок или от захранката. Няколко часа след като съм й дала сокчето, ака едно такова черничко...доста тъмно, след голяма доза напъване. Иначе си ми е бодра и буйна, не забелявам нещо друго да я мъчи.
И да ви се похваля, как съм плакала от щастие снощи. Няма по-прекрасно нещо от бебешкия смях. Куклата се побърка да се хили на татко си, а той милия не спря да прави ку-ку 30 мин, само и само да се смее. Накрая и двамата заспаха супер изморени...и сега си нанят двамцата, окупирали цялото легло.
Хайде лек и спорен ден и много приятни разходки
б езбожна работа. ама няма как ще купуваме 
поне ние сме, направо се родих от както и го давам!
Вече се чудя дали да не правя по 180 мл, ама пък да не вземе да му се разшири стомахчето 

.С повече бани със смрадлика и Нахтхерцен сме идеални.От тогава нямаме и една пъпка.А това беше преди почти 3 месеца.Тя смрадликата дори калява кожата.
и хич нямат намерение и двамата да стават
Аз си избрах набързо модела,когато купувах- да става за новородено и след това,без отделен кош,че само той липсва. Днес измерих коша, който е комбиниран, и дължината му е 80см., което някакси е малко, а и не е много широк. Та сега се чудя каква да взема, която да става
и сега вече 2 хранения са кърма и 4 АМ. Проблемът с недоспиването си остава - Алекс се буди по няколко пъти и ако не подам бибата на секундата започва рееееееев.