С две бебчета започва пролетта и до Май ще е така! N30

• 16 596
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
Не мога да ти кажа коя седмица,защото маята бебка от самото начало е с главата надолу и не съм се интересувала,но пък съм чувала че може и в последния момент да се обърне.

# 211
 newsm59  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЯТО!БЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА И НА ФИНАЛА НАЙ- ЗДРАВОТО И ПОСЛУШНО БЕБЧЕ  party023

# 212
На мен лекарката ми беше казала, че до към 34 г.с се обръщали, защото после им е по -трудно, нямали толкова място, но някои бебета и след тази седмица пак си се обръщат. А за слизането и аз не знам и се интересувам, че все ми казват, че съм носела корема нависоко

# 213
ЛЯТОООО!!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! Да си все по-обичана, много щастлива и да гушкаш най-прекрасния малчуган след малко повече от месец!!!

Бейлис, бързо оздравяване!!!

# 214
Честит Рожден Ден, Лято  newsm59
Много любов и щастие и хубаво гукащо бебче  Simple Smile

На мен почерпката ти много ми хареса и добре, че има сладкарница неделя до нас, сега ще ходя след работа да си взема един чийз  Mr. Green

Бейлис, бързо оздравяване и повече почивка  Hug

Напоследък само ви чета и току се наканя да пиша, и ме домързи. От пролетта ще да е, а може и от килцата дето съм ги трупнала  Mr. Green Бях мин. седмица 3 дни в отпуск и много ми хареса, ама няма   Cry Пак на работа, ама вече му се вижда края.

Аз се записах на 22.04 за ден на отворените врати в ТК, май там ще се окотя  Mr. Green Майка ми беше на гости за два дни, дойде с 500 лв. и страшни разкази за големи бебета в рода (включително и два близнака по 4 кила парчето  Shocked), и вече съм убедена, че най-добре ще е да си платя за избор на лекар, за да има на кой да разчитам, ако нещо се обърка, и просто да съм спокойна в този важен момент. Така де, не раждам всеки ден, и не си струва риска. Отначало нещо смела се пишех и с леко недоверие гледах на съветите на миналите по този път вече мами да не се оставяме на случайността, ама смелостта ми намалява обратно пропорционално на увеличението на тумбака ми  Mr. Green

Иначе за покупките - още доста дреболии остават, ама по натам. Имаме си легло, ще кача снимка, имаше заинтригувани сещам се от този модел (на Арбор). Много ми харесва и се оказа, че почти не мирише, явно изработката наистина е добра. Много ми се купуват още бебешки неща и май добре че съм на работа и не остава време, все пак не ми се ще да прекалявам.

Ох, пак ме домъря и по-добре, дълго стана и без това. Друг път пак  Mr. Green

# 215
  • София
Здравейте, майчета!!!
  Днес си взех болничния/45дни/,пуснаха ми изследвания за кръв и урина, правихме запис на тоновете , и ултразвук - бебо бил 2500гр(той е дебел #Crazy)Аз не вярвам много ,да е така. Crossing ArmsСпоред апарата  и доктора отговарял си точно Crazy. Shocked,май е доста(ще ходя да видя в табличката).Тези апарати всеки дава различно и кое е поне приблизително вярно не е ясно. PraynigВсичко да е наред, дай боже.
  Вече ще ходя всяка седмица за тоновете, така ще ми е по спокойно.Рапорт даден. Wink
  Ей, момичета звънях днес на 9 месеца да се запиша - "няма места до края на месеца" Shocked #Crazy, какво става много бременен народ Crazy.Момичета вие ще разказвате за лекциите. Stop

# 216
  • София
Здравейте,
и аз от днес съм в 45 дни болнични преди раждане, пуснаха ми изследвания и след две седмици пак на преглед.
Бебка е добре - вече е 2100 гр и аз също се чувствам чудесно.

Записах се за лекциите на 9 месеца за 17 и 24 (но аз още вчера го направих това) така че майчета ще се видим там живот и здраве  Peace

Приятна вечер на всички Hug

# 217
  • София
Glum, аз май се посправих снощи с едната от двете атаки, ама да си призная хич не беше ласкаво  Embarassed Добре че майка ми е достатъчно трезвомислеща да ме разбере какво имам предвид, а не да ми слуша троснатия тон!
Madlena точно за Даяна и Ники съм говорила, наистина имат доста евтини и качествени неща, а и все хубавки  Heart Eyes От 4 пъти, в които съм минавала, 3 пъти бяха с почти коренно различни дрешки.
Иначе на Штъркел магазините всички ги знаем че са с добри цени, има и един в Люлин, по онази главната като се движиш вместо да завиеш надясно към Слънчице продължаваш напред и там от лявата страна в един блок има магазин, май че нещо Дани беше името. Там си намерихме нашата кошарка са 20тина лв по-евтина.

# 218
Благодаря BebZz и Slavaa, ако знаете от кога се опитвам да открия тоя магазин, че бях забравила името му, много ми помогнахте  Hug.
Със сигурност ще го навестя другата седмица   Mr. Green. Да ви се похваля днес си поръчах кошарка и скрин и утре ще ми ги докарат, много съм доволна  Crazy и при първа възможност ще ги снимам. Купих и две шишенца стъклени на Бебе Комфорт, с каучукови биби, ако някой има отзиви за тях, моля да коментира  Wink. За чаршавчетата нищо не можах да си харесам и най-вероятно ще ходя да си търся плат и баба ще ми ги ушие. Е, това от мен сега, отивам да нападам хладилника, че съм умряла и после в кревата  Crazy

# 219
Момичета имам проблем. Не е сериозен, но аз се дразня.
Тези в сайта на мамас енд папас не приемат плащания от български карти и аз не мога да си платя любимата си количка и няма как да я имам, защото тука излиза над 2000 лева, ковто е абсурдно за мен.
Дайте някаква идея. Какво ли не правих, каква ли регистрация не измислих, дадох адреса на емпреса за доставка в Англия и сега се оказа, че проблема е съвсем друг.   Embarassed
Не ни щЪт никъде нас българите, ужас, верно сме кенефа в един голяяяям апартамент.  Sick

# 220
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛЯТО!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЗДРАВО БЕБЕ НА ФИНАЛА!

Раличка,няколко пъти писах за поръчки от Англия.Ако,Мамас Папас приемаха поръчки както и почти всички английски он лайн магазини нямаше да я има огромната тема за ДМ.

Glum,още оня ден щях да пиша,но забравих Embarassedно се разплаках като те четох как твоето момиченце се радва и ти помага за покупките за бебето.Дано успея да възпитам такива дъщери и аз Blush

loranholl,мерси за информацията за стволовите клетки.Свързах се с жената от крио-сейф.

Стискайте ми палци,че ми предстои преговор с жена,която да чисти у нас.Дано се разберем Praynig

# 221
Момичета имам проблем. Не е сериозен, но аз се дразня.
Тези в сайта на мамас енд папас не приемат плащания от български карти и аз не мога да си платя любимата си количка и няма как да я имам, защото тука излиза над 2000 лева, ковто е абсурдно за мен.
Дайте някаква идея. Какво ли не правих, каква ли регистрация не измислих, дадох адреса на емпреса за доставка в Англия и сега се оказа, че проблема е съвсем друг.   Embarassed
Не ни щЪт никъде нас българите, ужас, верно сме кенефа в един голяяяям апартамент.  Sick

Рали сигурна ли си, не би трябвало да има проблем, аз доста пазарувам по интернет, но досега не съм имала проблем  newsm78. Как разбра, че не приема БГ карта, какво точно съобщение ти излиза?

# 222
  • Русе
Отчет от ЖК- всичко ни е наред. И аз съм вече в 45-дневния болничен, изследванията пуснати, документите готови. Даже се разбрахме и за часа на секциото. Към 10 часа сутринта, за да може към 12 вече да са на масата и да не изстине агнето ( ще раждам на Гергьовден )  Laughing
Тази вечер направихме и освещаване на новата къща. Дойде един млад засукан  поп, събра ми погледа.И мирогледа му доста модерен... bishop
 cheers Wine Glass черпете се за хубавата работа 

# 223
  • Пловдив
Здравейте от мен. Днес направихме последните изследвания и си взех болничния 45 дена преди термин.Малко по-късно , но това защото се оказа , че амбулаторната ми карта , която е бебешката ми - зелена , нямала номер и трябваше да я заверявам при личната лекарка. Оказа се , че тя записвала и новородени и сигурно при нея ще запишем новото човече. Аз нямам отзиви за нея , нито пък лично мнение . Посещавах я веднъж в годината за заверка на здравната ми книжка и толкова. Не можах да намеря и коментари за нея. Ако някоя от Пловдивските мами я е чувала и знае нещо за нея , ще бъда благодарна за коментарите ви. Казва се Златка Лазарова и работи в ДКЦ2 - на бул "6-ти септември"

Рових се из нета и намерих това :
 http://papa-bebe.com/index.html .
На мен лично ми беше интересно и от тук попълних прословутия списък с покупките. Ако има още мами , които са назаднали с пазаруването като мен , ще им е интересно и на тях.

Имам въпросче за този крем Бочко - кога се използва : след баня ; всеки път преди поставяне на нов памперс или когато се подсече чак се маже дупето с него. Тук прочетох за много такива кремчета за защитa след баня и не знам какъв точно крем да взема.

Лека нощ на всички вас

# 224
  • София/Варна
Честит рожден ден, лято!!!

Аз все си мислех, че като си остана у дома ще имам повече време за четене и писане тук, но нещо не ми се получи. ОИли съм на разходка с дребния или гледам да си наваксам с дневните дремки.
За лекцията утре ме бройте и мен, ще се опитам да се дотъркалям Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт