С две бебчета започва пролетта и до Май ще е така! N30

• 16 611
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
            Да ни е честито новото бебе. Да радва мама и тати.
      А на Пъстроочка желая бързо да се възстанови
  Hug

# 256
  • Стара Загора
4естито беб4е нa Пъстроо4ка  newsm44 newsm68 newsm44 да ви е живо и здраво и много да радва и слуша мама и тате ..... Олеееееееее колко се радвам днес ми е 4удесен ден.Сега се връщам от ЖК и да се от4ета...Влязох и по4нах с въпросите....първо написахме 45 дневния болни4ен....второ имам 4ас при анестезиолог и ще си правя последните изследвания кръв,урина....питах какви документи ще са ми нужни ЖЗ за болницата.....и какво трябва да си нося аз-понеже е 4астна....бебо е станал ве4е 2500кг.  #Crazy и малко се уплаших,защото аз съм мъни4ка и то корем4ето ми май е само бебе и то е малко newsm78 newsm78 newsm78 каза,4е върви малко напред,ама все пак нищо не е то4но....на 15.04 сме пак на преглед и ще видим как вървят нещата ще се гледаме и гинекологи4но.....Доки ми вика ТОЙ ТАТКОТО ЕДРИ4ЪК НА КОГО ДА СЕ МЕТНЕ,АМА НЯМА БАЩА МУ ДА ГО РАЖДА  Joy Joy JoyАми това е засега вси4ко ще е наред сигурна съм....утре съм на изследвания и така...само забравих да питам за плацентата но другия път.... lovekiss lovekiss lovekissЗабравих да пиша най-важното лягам да ме гледа на ехографа и като вика...знаеш ли,4е имаш контракции и аз  Shocked Shocked Shocked ами НЕ тя  вика не те ли стяга корема викам и ДА ама аз мисля,4е бебо се е свил на топ4ица и като си потъркам малко корема се отпуска,а то това били контракции... Joy Joy Joyголям майтап питаме колко 4есто ами като незнам и така сега ще се ослушвам пове4е.....

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 19:26 от deliana

# 257
Честито бебче на Пъстроочка!!! Живо и здраво и с голям късмет!!!

Да се похваля и аз. В сряда бяхме на ЖК. Бебките продължават да показват доста добри резултати (пу-пу). Отговарят си на седмиците, добри са им тоновете, плацентата е първа към втора степен. Биха ми втората инжекция за дробчетата и се предполага, че ще са готови за самостоятелно дишане, дори да се родят тези дни. прогнозното им тегло е около 2100-2200 г. това пък дава надежди, че може и дългия престой в кувиоз да отървем... дано!  Praynig Praynig вече и аз съм в 45-дневния болничен и трябва всяка седмица да ходя на тонове. в понеделник, след като ни пуснат Доплера, ще се видим с докторката, която ще ме изражда и с анестезиолога и ще ни определят дата на секциото. но възможностите са или 21-22 април, или най-късно 27-28 април.
Следващата седмица вече се взимам в ръце и тръгвам с мама на пазар за бебките. Крайно време е, само 2-3 седмици ни остават...

За утре ще се постарая да се присъединя, макар че и при нас се появи една погача...

# 258
  • вече Пловдив
Честито момиченце на мама ПЪСТРООЧКА!!! Да е живо, здраво и много късметлийско бебе, мног да радва мама и тате  newsm51 smile3501 newsm44
Някой знае ли как се казва първото момиченце във форума ни?

# 259
Честитто бебче на Пъстроочка. Да расте весела и послушна малката принцеска и да радва мама и тате. 

# 260
Здравейте!
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ПЪСТРООЧКАТА!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
ДА е живо и здраво, милото и много да радва мама и тати  bouquet

Аз днес бях на ЖК, но не сме правили ултразвук, затова не съм много въодушевена. Искаше ми се да видя бебока, но уви, следващия път Peace Иначе не съм качила килца, иначе коремчето било пораснало, поне по измерванията, тоновете са добри и така. След 2 седмици пак и вече и видеозон ще направя. Не остана много, но пък нямам признаци за сега, пу-пу.Да си чака до към края на април и вече ако иска да излиза.  Party

Това е от мен, отивам да слагам масата, че всички са гладни Hug

# 261
Какво означава това за плацентата втора,трета степен? На мен досега не са ми казвали нищо такова ....  Crossing Arms

# 262
Честито бебче на Пъстроочка   smile3525

Момичета аз за съжаление няма да мога да дойда утре . Приятно прекарване и много да си поклюкарите .

# 263
 newsm51 newsm51 newsm51 Tada  ЧЕСТИТО НИ ВТОРО БЕБЧЕ!!!Да е живо и здраво и много да радва мама и тати!
Мен не ме бройте за утре.Честно казано, бях се настроила за мексиканска салата и биричка в Кривото Mr. Green Хич не ми се виси по пейките в парковете. Мисля, че тепърва има да ходим много из паркове и градинки.
zruncho,плацентата остарява с напредване на бременноста.Докторите преценяват в степени колко е остаряла.

# 264
ПЪСТРОЧКА,ЧЕСТИТО!

ДА ТИ Е  ЖИВА ,ЗДРАВА И ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ.

ДНЕС,БЕШЕ СТРАХОТЕН ДЕН И ИЗВЕДОХ СИНЧЕТО НАПРЕД НАЗАД,,НАКРАЯ ПАЗАРИХМЕ И СТАНА ТЕЖКА ТОРБАТА,МОЯ СЛАДУР МИ ПОМОГНА.СУТРИН МИ ПОМАГА С ЧОРАПИТЕ И ЧАКА БЕБО С НЕТЪРПЕНИЕ.ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ.
УТРЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБИКОЛЯ ЗА ОБУВКИ,ГОЛЯМО ХОДЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ

# 265
Честито бебче на пъстрочка! Пожелавам всичко най хубаво и бързо възстановяване!

Здравейте мами!
Аз днес обикалях с майка ми по магазините, но хем искам да купя на бебето всичко, хем не смея. Все още не съм влязла в деветия месец. Взех си иначе болничния на 01.04.2009, е трябваше да съм от 27.03, ама поизмистихме малко, за да не губя месеца.  Mr. Green
Взехме  едно комплектче на бебка, уж за изписване, ама не се знае какъв акъл ще ми дойде.
На ЖК-то се оказа, че бебека е с 10 дни напред и ми дава термин 01.05 Crazy
Тоновете пак бяха около 120 удара, но вече не се притеснявам, явно това е добре при моето бебе.
Да ви кажа честно започва да ме хваща шубето вече.
Трябва да се  обаждам на Дяволов, а ми е много притеснено как ще реагира, защото е много особен. Не см от притеснителните, ама.................. Налага се, за да определиме дата за секцио.  newsm78
Дойдоха ми от Англия вчера и днес още дрешки и по късно, ако имам време ще снимам и ще кача в албумчето, ако не успея днес утре.
Приятно изкарване утре майчета!   bouquet

# 266
Да им е честито на семейството на Пъстрочка малкото бебче! Да е здраво и бързо да си ходят в къщи с мама!

Скоро ще започнем всеки ден да се хвалим с бебчета.  Heart Eyes

Аз също не усещам контракции...а лекарите казват имаш...явно са леки, а и все пак цяла бременност изкарах на магнезий. Явно докато не го спра, няма да разбера какво е стягане на корема. Simple Smile Сега усещам само протягането на бебока, който така криви коремчето ми, че чак се плаша. Simple Smile

Много приятна разходка и среща желая на мамите утре! Времето е чудно за навън!
Аз днес бях на Витоша да разходим кучетата и да хапнем сред природата - прекрасно беше!
Утре пак ... милото ще си прави и рождения ден на една хижа, та отиваме хем на разходка, хем на пиянстване - поне който пиянства...Simple Smile

# 267
Момичета, за утре въпреки хубавото време, предлагам да не променяме мястото на срещата, защото до момента само 2-3 мами се съгласиха да сме на открито, а другите може и да не влезнат въобще в нета и ми се струва, че ще се получи голяма обърквация.  Hug

# 268
  • София
Наистина няма време за организация  Peace

# 269
  • Русе
Честито бебче на Пъстроочка!
Да расте здрава и послушна малката принцеса! На мама, бързо възтановяване!
   Hug  bouquet

Днес успях да прибягам в един бебешки магазин и всех шишета. Взех едно на Бфрий ( уж за колики) и две стъклени на Камера ( евтини са и ако не стават няма да ме е яд). Само не купих за тях биберони но ще ида в понеделник. Нямаше плот за повиване в магазина а и се оказа че не съм купила ни една дрънкалка или друга играчка. Купих и залъгалка - каучукова на Нук. Сега били модерни  Whistling
Напазрихме и последните боклуци за вкъщи и голямото обикаляне по магазините свърши. Остава и утрешното освещаване на къщата и край. Излизам отпуска. До раждането искам спокойствие.Другата седмица ще започна с прането и ще си пусна последните изследвания и след това ще имам три седмици правене на нищо  Party

Общи условия

Активация на акаунт