Гоблени-51

• 61 799
  • 456
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • варненка от София
Унчита, аз съм шила малката арабка, а също я шиха и Кетри, и Генико. А Таша е шила голямата, мисля, че и нейната е оригинал.

Ето моята арабелка:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101881&pid=5243471

# 257
  • Плевен
Марулка една колежка ми подари схемата и част от конците на малката арабка .Купувала я е от Троян преди 4-5 години и цената и е 5.50 лв. Mr. GreenТа ако можеш и имаш някакъв ключ newsm17

# 258
  • варненка от София
Марулка една колежка ми подари схемата и част от конците на малката арабка .Купувала я е от Троян преди 4-5 години и цената и е 5.50 лв. Mr. GreenТа ако можеш и имаш някакъв ключ newsm17

Ключ нямам, но сега струва 14,90 лв, което не е фатално много, панамата е ефектна в случая, а тя не може да се купи. Така че ти препоръчвам да си я купиш готова в оригинал.

# 259
# 260
# 261
Добро утро Grinning

желая ви хубав и спорен ден Heart Eyes

# 262

Иначе сега да разнищим ТВ на Вилер. Не знаех че на МС е същия. Забелязах че на Здравчето и на Блонди покривката се различава; на Блонди беше на Заря, а пък нейната схема каква е- не знам. Сигурно има и други разлики. Имам един пренабор в ПМ, преработка от Илияна (от онзи форум); спомням си че момичета от гоблените и отправяха благодарности за този пренабор, но не знам в какво се състои разликата. Хипатия, виж за кое говоря:
http://dump.ru/file/1212170

Абсолютно същия даже и с едно бегло сравнение:)
Но Милена стил от едно време не коригира според вкуса си кражбите си от Вилер.
Тук-таме може би сменя по някой знак, но орязвания каквито прави с другите дизайнери не си позволява.
Ето едно малко сравнение.
В ляво е оригинала, преработен от Илияна, а в дясно "дизайна" на Милена стил.
Да има разлика?

А ето и гоблените.
Горният е оригинален.
На Здравка покривката не се получи много контрастна, защото според мен има объркване в цветовете

# 263
Добро утро момичета  Hug
Бела много слънчево и пролетно кафе си ни поднесла  Hug

Дадоха ми подходяща панама за майката, с детето на Ланарте и смятам да я почвам тия дни

# 264
Добро утро. Започвам да ви чета от първа тема за да схвана нещо от "ключове" и т.н. ако нещо не разбера на финала ще питам. Лек ден на всички
ПП: Хипатия втория на МИлена стил ми изглежда по-ясен, но и двата са  Peace

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 08:21 от kamelia ilieva

# 265
Радактирам: Това уших на по-едра панама, на кръстчета, но незнам каква е. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392719 Сега като го снимах видях, че съм пропуснала и друго освен френския възел  ooooh!
sissak, как ти се струва? Приемам критики  Peace А това твоя схема ли е? Wink Много зор видях с този контурен бод   Tired

Моя разработка е и ми се струва супер  Grinning И аз видях зор с контура,ама му хванах цаката.След като уших останалото,си  начетрах контура с перящ се флумастер и така ших.
 Явно тази схема ми е най сполучлива,защото много хора я теглят и ми искат схемата на ЛС.Ако знаете колко се радвам  newsm44

# 266
# 267
sissak,
след като схемата ти се търси, очаквай скоро да те удостоят с честта да я видиш като най-нова разработка на МИлена стил:)

kamelia ilieva,
то по-добре направо питай, че ако четеш без да си имаш на идея какво е ключ съвсем ще се объркаш:))

На оригиналния гоблен снимката е любителска и поради това не е толкова ясен гоблена.
Ето го от сайта на Вилер

Тъй като сама ще си комплектуваш гоблена е по-добре да избереш оригиналния.
Ако някога решиш да го продадеш това ,ч е по оригиналния дизайн ще качи цената му:))

# 268
Гутен морген, мерси за кафето  bouquet

Йолинке , гледам , че си тук, почна ли бистренце?

# 269
sissak,
след като схемата ти се търси, очаквай скоро да те удостоят с честта да я видиш като най-нова разработка на МИлена стил:)

Само да посмее.Силните отрови са в малки шишенца,а аз съм само 155 см.Всички ми казват,че от злоба не съм порастнала  Whistling

Понеже видях,че има интерес към карти на различни фирми,наскоро ми попадна ушита катрата на Janlynn.Момичето,ушило картата се казва Nelka и се надявам,да няма нищо против,че ще споделя с вас:

Общи условия

Активация на акаунт