ПЛЕВЕН - 91

• 20 856
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Петя,аз съм правила,но с направление,платих около 2лв,за без направление не зная.
Днес ни слагаха дограмата,голямо чистене падна.Дикси,понеже се засичахме в темата за заключалките,та да ти кажа,че е страхотно удобно.Заключваш и никоя шавлива детска ръчичка няма как да мръдне прозореца.А когато е отворен надолу прозореца,онова падащото положение,та тогава също можеш да заключиш и прозореца не мърда. Peace

# 151
  • Плевен
Петя, Авис медика правят изследванията в лабораторията на Екзакта медика. В екзакта медика струва точно 8 лв  гърления секрет, а ако се открие нещо се прави антибиограма,която се заплаща допълнително.

# 152
Писах едно писмо до цирк Балкански днес сутринта. Вижте какво ми отговориха

Zdraveite Veronika,Blagodaria  Vi
Tozi vapros go zadaite na vashiat kmet ZELENOGORSKI.Za svedenie az sam roden v Pleven i ne mioga da doida s moia prekrasen zirk v rodnia si grad, samo zashtoto predishnite kmetove v Pleven likvidiraha zirkovie plaz koito  bai Tosho, be sazdal.Nee li prestaplenie.Edin pat postroihme na Storgozia,i edva se pobrahme i si izpocupihme transporta,a sega i tam niama miasto!!!!!!!!!!!!!!!
Sazaliavam mnogo? Pleven triabva da ima svi plaz za narodni uveselenia,zirk i Lunapark.
Shte se vidime na moretro ili v Sofia S uvazenie Balkanski

Аз така си и помислих, че е заради мястото, като го гледах колко е голям Rolling Eyes Жалко Crossing Arms

# 153
Писах едно писмо до цирк Балкански днес сутринта. Вижте какво ми отговориха

Zdraveite Veronika,Blagodaria  Vi
Tozi vapros go zadaite na vashiat kmet ZELENOGORSKI.Za svedenie az sam roden v Pleven i ne mioga da doida s moia prekrasen zirk v rodnia si grad, samo zashtoto predishnite kmetove v Pleven likvidiraha zirkovie plaz koito  bai Tosho, be sazdal.Nee li prestaplenie.Edin pat postroihme na Storgozia,i edva se pobrahme i si izpocupihme transporta,a sega i tam niama miasto!!!!!!!!!!!!!!!
Sazaliavam mnogo? Pleven triabva da ima svi plaz za narodni uveselenia,zirk i Lunapark.
Shte se vidime na moretro ili v Sofia S uvazenie Balkanski

Аз така си и помислих, че е заради мястото, като го гледах колко е голям Rolling Eyes Жалко Crossing Arms

ooooh!    Не мога да повярвам. Абсурдистан е това, да няма място за Цирк   ooooh!

# 154
Нещо ми е абсурдна ситуацията с цирка

# 155
Кмета мисли за опера ,няма да се сети за цирк .
А за места мисля ,че при добро желание -ще се намери ,ако трябва и на стадиона ще го разпънат.

# 156
Този Балкански, кирилица няма ли?

Валенце, сигурна съм, че е супер, ама нашата дограма вече е сложена. Дали може да се монтира допълнително? Много ме е яд, че не сме се сетили по-рано.

Гледайте в момента "Бягство към победата". Голям смях се смея с това състезание. Днес ще са в Плевен.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 21:11 от Дикси

# 157
Здравейте и от мен Hug
Благодаря ,че сте загрижени за мен Heart Eyes
Лаптопа на Вили е на ремонт и ползва моя.Не мога да се добера до нета от него.
Ние сме добре,ставам все по-луда и по-луда Mr. GreenКирил си е все така палав,но Ана вече го слага в малкият си джоб. Навремето мама ме прокле да имам три дъщери ,луди като мен,но явно Ана е тези 3  Mr. Green
Валенце балеринката ти е услепителна.Номадка честито за новото возило,да си го карата безаварийно.
Относно обръщенията към свекито,казваме си по име,желание и на двете страни.Аз съм доволна ,защото всеки си има една майка и един баща.Нямах нищо против да казвам майко или татко,но взаимно решихме така.

# 158
  • София
Дикси,може да се монтира без проблем,аз затова ти и казвам.То се заключва самата брава ,ако мога така да ти обясня,няма връзка с механизма на дограмата.Заключва се дръжката,да не може да се върти.

# 159
Ето ме и мен,признайте си,че ви липсвах-от сутринта не се бях разписвала Joy
При нас за сега нищо ново,освен,че Буболече спря да ме плюе/за сега/ с разните му там каши и пюрета,остана да спре да ми мие лицето и с лиги и ще е екстра.За сметка на това пък като я "подлепя" на целувки и гъдел-умира от хилеж,комшиите сигурно вече са решили,че детето пафка тревица.
Едно инфо с червена точка,за лица над 18години...Какво правят хората,когато им е скучно-ровят в нета.Напишете в Гугъл "е-б-н-я" с търсене само на български,първо ще ви излезе нещо страшно...Аз лично се пръснах от хилеж....
И ако на някой му се стори прекалено-извинявам се предварително Embarassed
П.П.Обърнете внимание на автора-не бях очаквала нещо такова,мислех си за някой непознат творец...

# 160
Константина, това е от моята младост  Laughing Като нямаше ксерокси знаеш ли как сме го преписвали

# 161
Добро утро Константина!Малката Хриси е голяма сладурка.Сигурно спи сега.Моята Стела се събуди рано рано.

# 162
Спи,естествено,вече не мога да кажа,че се е метнала на мен-колкоот и да съм поспалива-чак пък толкова като нея не спя!Но добре,че спи,вече изпрах една пералня и изгладих,сега остава да чакаме да напече слънцето и марш навън.

# 163
Нека спи детето че моето е от ранобудните и колкото и да му се спи на човек трябва да стане някой с нея иначе ще събуди и баща си и край със съня.Днес го дават слънчево времето само да се постопли и ще излизаме навън.

# 164
Ентусиасткииии...
Аз така бях с Яна, сега ме мързи

Спешна питанка - трябва да намеря от някъде, закупя, взема под наем или измайсторя пеперудени крила или в краен случай крила на фея да неделя сутринта! Идеи???

Общи условия

Активация на акаунт