ПЛЕВЕН - 91

• 20 855
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Деси,ако не се лъжа съм виждала костюми за Хелоуин в един магазин под църквата "Св. Троица",на Шипка,която е,под нея,имаше и таурен магазин до него.Но това беше май миналата година,може да са го преместили.
И да си призная каква съм патка-сложих да стерилизирам в микровелето и забравих да налея вода #Crazy.Аз щях да сменям шишетата,ама така форсмажорно...добре,че замина само едното ooooh!

# 166
Аз имам Пеперудени крила в нас.И по магазините продават в Евроленд ги имаше.

# 167
Аз имам Пеперудени крила в нас.И по магазините продават в Евроленд ги имаше.

Кои магазини? Къде е Евроленд?  Praynig

# 168
В началото на Старата главна се намира магазин за 1 лев е

# 169
Добро и от мен! Май нямам нищо за отбелязване. За Балкански много ме е яд.Иначе вчера водих детето при водните гадини.

# 170
  • София
Деси,в магазините за левче продават. Peace

# 171
Мераклии за Кайлъка днес?Гледах прогнозата-дават го 18гр. и яко слънце.Силви и Стелчето да се включат,те са в 'оня край.

# 172
  • Плевен
Деси,една позната беше купила такива крила от Бамбино в Макси. Бяха към 10 лв. преди няколко месеца.

# 173
Добро утро  Simple Smile Много сте ранобудни,аз едва станах,Симона мрънка от 20 минути в леглото,а аз не мога да отворя очи  Crazy
Константина,кога успя и да огладиш   smile3501

# 174
Ерота,Симона е страхотна на снимката!Направо бонбонче Party
П.П. С такава поспалана и кротушка е лесно,аз нме мога да кажа,че имам бебе вкъщи.За това от сега съм мераклийка за второ,ама да порасне малко Буболечката.
И да попитам-ЛаРедутските пратки от къде се взимат?Центална поща ли?

# 175
Добро утро и от нас. )))

Времето на вън е наистина чудесно, но ние чак след обед ще може да излезем, че съм на работа. (((

За пеперудени крила вече са ти казали ДеЩо, има по магазините за 1лв, виждала съм и в Кауфланд, но не винаги има. Трябва да провериш.

Константина, ако е над 2кг пратката се взима от централна поща, ако е под 2кг си я взимаш от пощата на сторгозия. )

# 176
  • Плевен
Гледайте в момента "Бягство към победата". Голям смях се смея с това състезание. Днес ще са в Плевен.
Гледах го. И двете части. И тази сутрин не мога да събудя детето за градина. Голям смях беше. Joy А хорото ги изпоти най-много. Голям зор. По-трудно не можаха ли да им дадат?  Crazy А военните обраха точките и едната манекенка - постоянно й снимаха бюста, докато подскачаше на хорото.  Mr. Green

# 177
Здравейте!

Ерота, познах тревичката от снимката...и аз съм я ползвала. Искам да те питам как си си активирала Фотошопа за постоянно? При мен беше за 1 мес., после намерих някакъв код и ми се активира за още един месец, а сега вече ме кара да си го купя...Ти купила ли си го или има и друг начин да се активира?

# 178
[ А хорото ги изпоти най-много. Голям зор. По-трудно не можаха ли да им дадат?  Crazy

Има и по-трудни, а питате ли ни нас   Mr. Green

# 179
  • Плевен
Има и по-трудни, а питате ли ни нас   Mr. Green
Сигурно има и по-трудни. Аз знам право и още едно-две. Стигат ми толкова. Но военните избиха рибата. Party Отдавна не се бях смяла така.

Общи условия

Активация на акаунт