ПЛЕВЕН - 91

• 20 853
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Голямо четене падна докато наваксам Simple SmileПламси,докато не съм забравила - нали ти беше питала за кръв в акото? Ивайла беше така - когато е много твърдо и не е ходила доста дни се получава така. Аз на упойка не бих я подложила ако не е нещо по-сериозно или не се повтори поне. Но вие си решавате.
Малко избяга темата за свекървите и майките,но аз както  не си представям да кажа на друга жена майко,така и не си представям друго дете да ми каже някой ден Майко. Всеки да си знае децата и майките Simple Smile Това ,че за свекървата ставаш като нейно дете - хайде ,няма нужда. Много не обичам такива двуличия - пред свекито да й викаш майко,пък зад гърба й да я плюеш. По-добре на име,пък да си имате уважението.От друга страна си е и въпрос на възпитание - както каза Валенцето - нейната майка е казвала така на свекърва си и за нея е естествено. При нас не е било така и няма как и при мен да се получи.
Деси, а защо не можеш да кажеш- мъжа ми? Мен много ме дразни обръщението - моя / мойта. Но пред хора,които не му знаят името как да му кажа?
КАто видях тези снимки на цирка и се сетих за детството - имаше един номер , в който жена виси на косата си.Ей,страшно се впечатлявах. Ако го засечем на морето някъде може да заведем децата. Макар че са прекалено малки още май.

# 181
Бранимира,изтеглила съм го от Замундата- Adobe Photoshop CS2 преди няколко месеца и нямам проблем.Пробвай да изтеглиш някаква версия,която не е с код.
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=photoshop& … =0&incldead=1

# 182
Добър ден!
Като гледам от колко часа сте разписали вече май е пладне. Пък аз ви чакам да станете и в пет часа си трая.  Laughing Laughing Laughing
Много странно ми се струва, но когато има дъжд и не е за навън много малко пишете. Днес от заран е пек, а сте се разписали за световно.  Laughing Laughing Laughing И ние след някои домашни занимания ще гледаме да се класираме бързо за разходка. Константина да не да имаме за взимане колет, м? Ще те издиря и в Кайлъка ще те намеря, ако не си ми казала за тая радост. Laughing Като стана дума за Кайлъка, някой да знае къде се намира този музей на виното там. Единствен бил в България.  bg
Голям смях падна с това хоро дето им тропосаха да учат в съзтезанието.  newsm68 rotfImao rotfImbo
Какво друго - ами до скоро виждане Дещо, ако намеря нашите крила ще ти ги донеса. Деси Танова не разбрах сега с нашето скорпи Кирил да съм спокойна или да вземам нерви напред? Щото сестричка вече имаме ама тя сега почва пуберитетски номера та...не знам кое чудо ще е по-зле Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 10:32 от nomadka

# 183
  • Плевен
Добро утро и от мен. Grinning
Вярно сте много ранобудни днес,Константина чак изгладила.
Пламси и аз да се изкажа за кръвта в акото и Меги имаше ,но само веднъж и не му се шашнах толкова
защото тя по принцип,ака трудно и твърдо,а тогава беше и доста голямо,та реших че е от това.
Ние със свеки караме на имена,желанието е и от двете страни. Wink

# 184
Добър ден и от мен!
nomadka, музеят на виното е към язовирите, не се сещам точно къде, ама май беше много близо до тях. Мисля, че имаше табели.

За свекървите- и ние сме на имена, свеки е много печена и никога не е искала да я наричам "майко", а и аз не мога да си пречупя езика.

Мале, мен май ме е налегнала пролетната умора-нищо не ми се прави, само ми се спи.

Отивам да направя малко украса са Великден, докато малкия спи! easter

Хубав ден!

# 185
Номадка,няма за сега,но чакаме-3та седмица вече,аз с тия работи съм късметлийка и си мисля,че за Лазарица ще сме се уредили,все ще те намеря,като дойде,споко. Laughing

# 186
Добро утро. Аз съм на линия за Кайлъка. Когато кажете. По принцип мисля да излизам към 1.
На моята свекърва понякога и казвам майко. За пръв път и го казах няколко години след като се оженихме, докато разфасовахме едно агне я боднах с ножа по ръката  Laughing Това беше май като компенсация  Joy

# 187
Здрасти пак от мен. )))
Аз мисля да излезем към 14-15ч по центъра, че докато се прибера и обядваме и се оправим....
Ако има някой по това време надолу, може да се видим. )))

# 188
Мира няма начин да те подминем ако се срещнем още повече, че риъл русокосите жени са вече на изчезване.  Laughing Laughing Laughing
Иначе и ние ще излизаме след час и най-вероятно след 14 часа ще се разходим из Кайлъка. Ще се радвам да пием с който се познаем по бира, изгоряла ми е вече душата за едно студено потно.  Laughing Laughing Laughing

# 189
Ааааа, ще се карам с вас.  По ценъра, до Кайлъка, по бира.... Искам и азззззз     Mr. Green   Ама съм  на работа   Sad

# 190
Да ти донесем?

# 191
Ще е много хубаво, ама съм малко далеч.  cheers
Освен аз да избягам от работа и да ви търся в Кайлъка., по бирата ще ви позная   Laughing

# 192
Номадка,в Кайлъка ли ще сте?Идам и аз само да се оправя,че пак пера....... ooooh!

# 193
Калина взе че заспа и ще откара поне час. После ще се мъча да я нахраня нещо, че тези дни пак не яде. Та май излизането ни ще е чак към 15ч, ама когато успеем. )))
И на мен вече ми се е допило бира, като се постопли времето е идеално. )) И с едни картофки.....))

# 194
Ако още някой спомене думата "бира" свиквам спешна среща на форума   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт