ПЛЕВЕН - 91

• 20 851
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
TINA,предлагам да я свикаш тая среща и без да се споменава думата бира Laughing

# 196
TINA,предлагам да я свикаш тая среща и без да се споменава думата бира Laughing

Хайде, брой се   Mr. Green
Приемам предложения за място. За Ванилата какво ще кажете?
А за 10.04?

# 197
Ами хайде де-БИРААААААААААААААААА Joy
Иначе може да си организираме една Плевенска Юбилейна-скоро 100на тема ще отпочнем.
Аз съм за-естествено,само кажете къде е тази "Ванила"?

# 198
И аз се замислих къде е това Ванила. ))))
Ама трябва да има и пържени картофи за бирата. ))))

# 199
  • Плевен
Аз съм ЗА Ванилата с двете ръце Laughing Там има една орехова торта, уникална е.  И датата ме устройва, всъщност когато е удобно на всички.
Заведението в МОЛ_а

# 200
Е, в това хубаво време да се завираме вътре....на вън ми се струва по-удачно. )) Ама каквото измислите. )

# 201
Поздрав за ТИНА - http://www.vbox7.com/play:ab721cff   Mr. Green

Аз не мога да дойда в Кайлъка днес  Sad Почнах да готвя. Тъпа работа. Вместо сега докато е топло да дойда с вас, аз се прецаках така.
Ама другата седмица, по нормално ще си планирам нещата.

# 202
Е, в това хубаво време да се завираме вътре....на вън ми се струва по-удачно. )) Ама каквото измислите. )

А ти какво предлагаш, да седнем навън ли? Аз мисля вечерна среща да е. Все пак сме на работа.

Специално заради теб ще пийна една бира довечера.  beer

# 203
  • София
Дикси,преместихте ли се?

# 204
Валенце, в понеделник вечер ще сефтосваме леглата вече  Peace Дотогава сме на Сторгозия. Не без хитър ход от моя страна - обадих се на кабелната и интернета и в понеделник сутрин идват да ги спрат тук, и да ги пуснат там  Laughing

# 205
  • София
Валенце, в понеделник вечер ще сефтосваме леглата вече  Peace Дотогава сме на Сторгозия. Не без хитър ход от моя страна - обадих се на кабелната и интернета и в понеделник сутрин идват да ги спрат тук, и да ги пуснат там  Laughing
А така,бравос!И аз така направих-в петъка ни спряха нета в Плевен,в понеделника го пуснаха в Сф. Flutter

# 206
TINA, ами може да направим една съботна, след обедна. ))) Иначе за вечерно време наистина все още е студено да сме на вън. )))

# 207
Ами в събота е Лазарица, в неделя Цветница, предполагам че ще има празнуващи, за това ги отхвърлих като вариант.  Но както решите. Може и анкета да пуснем   newsm78

# 208
  • Плевен
Аз не мога да дойда в Кайлъка днес  Sad Почнах да готвя.
Дикси какво сготви,че и аз трябва,а не мога да измисля.... newsm78

Този път ще пропусна срещата,сестра ми си идва и ще съм изцяло на нейно разположение. Grinning

# 209
Леле, дойде Лазарица. Като се сетя, че плашех Емо, който и дума не дава да се издума бебето да се казва Лазар, че ще се напъна да родя на Лазаров ден, че да си дойде с името.....Дано никой не е чул заканите ми  Mr. Green Пу-пу.

slanced, руло Стефани забърках  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт