ПЛЕВЕН - 91

• 20 840
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Mirama, ти в кое заведение предлагаш навън?
Дикси,стискай кълките Laughing Нищо не казваш за срещата?

# 211
Zdraveite ,sorka za latinicata ,samo tozi pat  Whistling
Kajete nqkoq hubava recepta za sladki6 ,izpitan ,ne6to sas stafidi,lokum4e,orehi,bademi kakvoto i da e ,da e razli4no i vkusno.

# 212
Щ о не казахте по-рано за Кайлъка? Ние в 9 и половина вече бяхме на вън и така до към два и нещо. След 5 пак ще излизаме...
Сори, следващият път ще се присъединим. Жалко, че днес можех да взема Яна, другата седмица вече ще е на градина пак.
Купих едни розови крила, към които има и жезъл, антенки, пола даже...и едни бели, които са по-хубави. Китайски боклуци.

# 213
  • Плевен
Един бърз въпрос-очаквам отговори до неделя вечер. Какво и колко се дава на жена, която лее куршум (гледачка)?

# 214
Аз бях дала 5ка,ама в едни отдавнашни времена,и нали знаеш-дреха,която е носил човека без да е прана. Peace
А Дикси излъга за Кайлъка Joy

# 215
нади_миши, аз не съм сигурна колко заведения са отворили и на вън, но днес гледах че това в градската градина работи, все му забравям името. Миналата година веднъж правихме среща там.
Мисля че и на Корона лятната градина вече трябва да е отворена, там е хубаво и приятно.

Ние сега се прибрахме от разходка, бях сама с Калина та голямо чудо. )) Успя да падне от една люлка в градската градина, там където има пясък. Но хем иска да се люлее, да държи топка, и да не се държи изобщо и накрая се изтърси. Но явно от пясъка изобщо не я е заболяло, защото даже и не измрънка. А тези люлки са много кофти там, толкова мънички седалчици имат, че няма накъде повече.

Минах и през аптека - и изненада, наистина са въвели с пълна сила забраната за продажба на лекарства без рецепта. Аулин не можах да си купя, Диане 35 също с рецепта - е, написаха ми там една рецепта набързо и ми ги дадоха все пак. Добре че имаше някаква лекарка в същият момент там.

# 216
  • Плевен
slanced, руло Стефани забърках  Laughing
Мерси,ама аз нямах кайма и забърках едно пиле фрикасе и после като му дръпнах едно пролетно почистване,
та чак до сега.... newsm75 newsm79 Turn-l

# 217
Много съм ЗА Ванила, обичам да ходя там, не ми е запушено, цените не са по-високи от тЕМПО ДА КАЖЕМ, ИМА СУПЕР ВКУСОТИИ
Упс, чак се развиках! За вечерна среща съм - там вечер е по-спокойно, ако е дневна пък ще можем да оставим децата в детския клуб
Другата събота и неделя не знам обаче - в един от дните ще празнуваме на мама юбилея и на брачеда РД, а и е Лазарица в събота...

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 22:00 от ДеЩоВиди

# 218
  • плевен
Един бърз въпрос-очаквам отговори до неделя вечер. Какво и колко се дава на жена, която лее куршум (гледачка)?

Аз ходих при една но не съм доволна.Това няма значение.Тя ми каза колкото желая и аз оставих 5лева.А може ли да те помоля за кординатите на тази гледачка и ако ходиш да кажеш дали си доволна Praynig

# 219
Майчета, честита ни шарка. Деси ,Константинче , не че исклам да ви плаша ама преди няколко дни бяхме заедно с бебетата ,та да не останете изненадани. То всъщност за Хриси е по-опасно.
Как да се лекуваме сега ? Хомеопатия помага ли ?До  каква степен да се притеснявам. Питам първо вас ,казвайте  и тогава да звъня на педито.

# 220
Стелче,мерси,ще следим,кофти обаче,че племенницата ми ще си идват с майка й/сестра ми/та ще наложа карантина-дано ни се размине.Нали 3седмици беше периода за да избие?Да се оправя Бобо бързо Praynig
Тя и Силви беше с нас тогава-с Натали!
Стелче,а каква е шарката?

# 221
  • Плевен

Аз ходих при една но не съм доволна.Това няма значение.Тя ми каза колкото желая и аз оставих 5лева.А може ли да те помоля за кординатите на тази гледачка и ако ходиш да кажеш дали си доволна Praynig
Ще споделя като отидем, но сигурно ще мине известно време преди да подейства. Rolling Eyes

# 222
Едра е май. Гнойни и големички са .Аз звънях на лекарката утре ще ходим да ни видят ,ще се на точки до сутринта сигурно.

# 223
black_cherry , няма начин да е едра. Тя е изкоренена много отдавна. Варицела е най-вероятно.

# 224
Ако е варицела аз съм я карала и предполагам предавам антитела с кърмата.
Надявам се поне. Константина и тя дава някакви капчици кърма...
Рубеола да не е? Те не са имунизирани още? Тя не е ли с по-едри пъпки?

Те не само, че бяха заедно, ами и близаха едни и същи играчки, предаваха си ги..!  ooooh! Няма такива шматки като нас, няма. Бобо как е всъщност? Температура и пъпки?

Стелче, ти не беше ли в контакт с друго шаркаво дете наскоро? Тогава на тях какво са им казали докторите? Ако е шарка - същата ще да е. Май се подуват и лимфните възли...

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 22:02 от ДеЩоВиди

Общи условия

Активация на акаунт