ПЛЕВЕН - 91

• 20 835
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Ох, кофти е това с шарката! Дано да не се разболеят госпоИците newsm17, а господина да оздравява бързо newsm10!

Аз тази вечер ходих да танцувам салса  newsm68!!! Е, голям кеф, нищо , че съм вързана в краката! Още ми е весело и приповдигнато настроението!
Като се прибрах малкия се беше скъсал от рев! smile3518 Та, се чудя утре да ходя ли newsm78Има време до утре, ще го измисля!
Айде, лека от мен!

# 226
а някой посещава ли заниманията с народни танци ?  дайте малко инфо, че то отдавна беше, когато обяснявахте за това ... трябва да смъквам и килограми и холестерол ...  ooooh!

# 227
  • Плевен
Аз тази вечер ходих да танцувам салса  newsm68!!! Е, голям кеф, нищо , че съм вързана в краката! Още ми е весело и приповдигнато настроението!
Kъде си танцувала?

а някой посещава ли заниманията с народни танци ?  дайте малко инфо, че то отдавна беше, когато обяснявахте за това ... трябва да смъквам и килограми и холестерол ...  ooooh!
Тина ходи в Северняшкия, а една позната в читалище "Лик".

# 228
Аз съм аматьор, профан и всичко, което ме отдалечава от добрите танцьори  Laughing така че, пратете ме някъде, където няма да ми се смеят и да ме бият .... много ...

# 229
Заповядай при нас. Не сме професионалисти, учим хората. Репетициите са понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 17.40 часа. Таксата е 20 лв на месец. Ако искаш питай на лични   Peace

# 230
Искам и аз танци-манци,ама няма кой да гледа буболечката newsm78 по това време,пък на свеки не ми се ще да я оставям.Ще бъде някой друг път,че майка ми все ме майтапи "Кой ще ти играе хората като тръгнеш да се жениш?" И аз си трая,а пък мног ми се ще да ги  науча,да мога като ида на някое културно-масово мероприятие да стана и да тропна и аз,а не само да седя и да си пазя стола.

# 231
  • плевен
"Кой ще ти играе хората като тръгнеш да се жениш?" И аз си трая,а пък мног ми се ще да ги  науча,да мога като ида на някое културно-масово мероприятие да стана и да тропна и аз,а не само да седя и да си пазя стола.

и аз съм така вързана в краката  Laughing

# 232
Kъде си танцувала?

Аз ходих в читалище "Лик", но треньорът има и школи в ДНА-то и май някъде на Сторгозия, ама не разбрах точно, нали съм си заплес!  Embarassed
На нашата сватба не спрях да танцувам хора(по-простите, разбира се), въпреки че преди това знаех само правото.Ама то някакси в движение се получиха нещата, а и под роклята никой не виждаше как си преплитам краката! newsm62

# 233
Добриютро от нас,Хриси пак заспа,аз сега се хващам да домакинствам,да можем по обед да илзезем.

# 234
Добро да е  Hug
Днес ако ще се събирате някъде за по биричка, искам да знам. Може да се присъединя   Sunglasses

# 235
  • София
Ех,блазя ви,бирички,това онова.... Laughing
И тук времето е чудесно.Ние по спешност заминаваме за Враца,за съжаление по тъжен повод...но такъв е живота. Sad

# 236
Валенце   Hug 

# 237
Валенце, съжалявам за случилото се.

# 238
  • София
Тина,Дикси,благодаря ви! Hug
Починал е вуйчо ми.Здрав мъж,ей така отведнъж.Сутринта си говорихме с Ангел,че а днес да идем,а утре,да ги видими ето и не се наканихме.А сега ще отидем.

# 239
  • Плевен
Валенце,моите съболезнования Hug

Общи условия

Активация на акаунт