ПЛЕВЕН - 91

• 20 832
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
Валенце,съжалявам. Hug
Джина и Slanced благодаря ви за отговорите. Той пак се задържа да няма нищо,но да видим ще се повтори ли.
Мама Ася, как е адашката?

# 241
Валенце,моито съболезнования Praynig.
Зъбките като избиваха,нали излизаха първо долните 2?Защото на Хриси явно й расте зъб,но ми се струва,че е третия от центъра на ляво,има 2връхчета и от сутринта е някакъв ад вкъщи,такова мрънкане не е било никога,венеца е зачервен и все си пъха нещо в устата и хапе яко.Нормално ли е там да избие? newsm78

# 242
Това е някакъв стандарт сигурно, ама Никола беше извън него, имаше 2 долни, но вторите (не централните) и 1 горен, пак втори   Laughing    Joy
После се появиха и другите.  Peace

# 243
Здравейте и от нас. )))

Ние днес си поспахме до към 10.20ч. ))) Сега само метнах една пералня набързо (ако пералнята се съгласи да изпере, че е скапана) и излизаме. )) Така че след 12ч ще се мотаем някъде по центъра, дано да се видим с някой. )))
Константина, ти няма ли да слизаш надолу, поне теб да видя?. ))
А за зъбите, на Калина излязоха първо долните 2зъба, после горни 2 и т.н. )))

# 244
Деси , много съм зле ,изобщо не се усетих,нз дали е заразно ,ако още не се е проявила,много се извинявам,но шарката е варицела, така ,че няма страшно.Добре ви е дошла.Доки каза само с ментов спирт и прахче.
Дикси ,ти ме остави какво приказвам.Не ги рзбирам каквото съм чула.,.... другото си го измислям. Иначе все знам.Варицела е на мехурчета големи.
Валенце съжалявам за вуйчо ти !
Ани Дани незнаех  ,че има  и там салса. Бимбо е преподавателя.Хареса ли ти?Трябва да отидеш на салса парти да видиш как ще се запалиш. Бобо намирам кой да го гледа за 1  час.
За зъбите...........уфффф направо ще се побъркам вече ,имаме 8 зъба за 3 месеца. Сега с тези кътници ,нямам думи. А и с шарката........... . Ами мога ли да го извеждам.Валенцето май ми беше казала,че може.

# 245
Не смея да се похваля, че е рано още. Не се знае какво ме чака. Но за сега ми беше непознато чувство на щастлива майка на бебе, което само яде и спи. Като я накърмя вечер в 23 часа и се буди в 6 сутрин. Имаше малко проблем с червено дупе, но мисля че се справихме. А и денем си поспива. Само се моля да имам кърма, че много държа на кърменето. Направо съм вманиачена в това отношение
И ние като Дикси местим багаж в новото жилище. Вече сме напълно готови, но толкова багаж....  Как може толкова нещо да съм купувала. Направо се чудя как може за 4 години толкова боклуци да събера. Та сега разчиствам, подреждам, местя. Добре, че майка има пролетна ваканция да гледа бебка докато аз подреждам багажите.
Пламси, не зная ти как си след второто секцио, но аз се възстанових доста по - трудно отколкото след първото. Изписаха ни на четвъртия ден, но първия път ме боля само първия ден, а сега до третия ден ставах трудно. Абе първия път направо не усетих нищо, ама втория ....  Добре, че вече се оправих напълно.
Да се похваля, че си избрахме и купихме количка, Пег Перего суич и нямам търпение да излизаме вече.
А кошара за спане и игра Хаук, си поръчах от Май Тоис, само за 35 евро, намалена от 70 евро. Миналия петък ги поръчахме, а също и едно шише с биберон. Шишето ми вече пристигна, донесоха ми до врата. Направо са перфектни тия германци. Дано и кошарата дойде тия дни.
Малко дълго стана, но ще ме извинете. Като пиша рядко и имам повече неща да споделям   Simple Smile
Вече ще се присъединявам към разхождащите се с колички. Само да е топло времето.
Приятен ден на всички.

# 246
  • Плевен
Валенце Hug

Черешке, докато има корички по тялото е заразен. Не е редно да го срещаш с деца,освен ,ако майките им не държат да си минат от ред.

# 247
Ей, от работа не мога да сваря да се запиша в новата тема.
black_cherry, малчовците наистина изкарват шарката по-лесно. Знам, че има майки, които умишлено си заразяват децата, за да я изкарат по-леко. У дома Митака и баща му я караха едновременно, та имам наблюдения. Детето се изрина само веднъж и после завехнаха пъпчиците и нямаше много висока Т, а при татко му обривите бяха на няколко вълни и беше много отпаднал. Само се пазете после, че срива имунитета. Моите мъже след шарката боледуваха с висока Т /39,4/, кашлица и сополи, и двамата пиха АБ.
Валенце, съжалявам за загубата ви!  Hug Бог да го прости човека!

# 248
Валенце,съжалявам  Hug
Онзи ден ходихме в Холивуд и имаше едно момиче с много пъпки с корички по лицето,настръхнах като го видях,как може да ги водят при толкова деца.Гледах да държа Симона далече от него  ooooh!
Мирама,ти видя ли го?

# 249
Здравейте и от нас. )) Ние си направихме една хубава разходка, първо малко в градската градина, после седнахме да пием кафе на синият комплекс.
В градската от влакчето падна едно дете, бяхме надалеч и не видях точно защо падна, ама майката се разпищя, един мъж влезе бързо и го грабна....абе голям ужас.

erota, не съм го видяла изобщо....ама сега като каза и направо ми стана зле. Само това ми липсва сега. (((

Валенце, моите съболезнования!

Ето малко снимки от днес. ))

http://media.snimka.bg/2581/011418329-big.jpg
http://media.snimka.bg/2581/011418327-big.jpg
http://media.snimka.bg/2581/011418331-big.jpg
http://media.snimka.bg/2581/011418333-big.jpg
http://media.snimka.bg/2581/011418335-big.jpg
http://media.snimka.bg/2581/011418344-big.jpg
http://media.snimka.bg/2581/011418346-big.jpg

# 250
Заразни са до завехването на пъпките. Щом има корички значи са завехнали, не са пресни пъпки. Няма страшно, не се шашкайте  Peace

# 251
Валенце, съжалявам за загубата ви  Hug

Аз снощи отпътувах към рискова бременност с контракции, след като подлудих Ася и Дикси по нощите (верни другари са те, мерси им  Hug ) Ася ми беше "уговорила" среща вече, пипна ми корема доктора и каза леки контракции, оставаш в отделението.  Пусна ме да си лежа в къщи, щом има кой да ми слага инжекции. И пак се почва лежане, боденето ще продължи 5 дни, после на хапчета  Tired Днес посетихме и доц. Попов щото ме човъркаше, че не ме гледаха с видеозон снощи, бебе е ок и така.

Честита шарка на Боби и Стелка, по-добре сега. Аз все чакам, но не го прехваща Simple Smile

# 252
  • Плевен
Валенце, съжалявам за загубата на вуйчо ти.

Мира, Калина е голяма сладурана. Много ми хареса роклята й. От френския сайт ли е?
Миленче, почивай повечко, лежи си и спазвай съветите на лекарите и всичко ще е ОК.

Дикси, Миленче, вдигате ли Митко и Бужи сега когато сте бременни?

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 21:30 от valja

# 253
Atrakcia, важното е сега всичко да е ок. Ще лежиш и ще почиваш щом трябва, няма как. )))

valja, не, от Румъния е роклята. ) То всъщност е сукман с блузка. )))

# 254
Атракцийке,лежане му е майката-щом са казали докторите-ще почиваш.Всичко ще бъде О.К. после!Като се сетя аз какъв кечо бях бременна-3пъти влизах в болницата и накрая какво-перфектно бебе,и вас бременните ви чакат такива бебоци-от сърце ви го желая.
Хриси следобяд се държа добре-закупихме една чесалка за зъби и едно кремче за успококение,на чесалката й разказва играта-голямо млящене я млящи hahaha,кремчето не съм й слагала още,не е на зор толкова..А днес си нях планувала да почвамВеликденското чистене,че Ицо си е вкъщи,но не би,дано утре посвърша нещо...
Ерота,видях днес майка ти със Симона и понеже познах детето,пък съм недоскив,реших,че си ти,и като се ухилих отдалече,жената ме попогледна,пък се разминахме Embarassed.
Лека нощ от мен и до утре.

Общи условия

Активация на акаунт