ПЛЕВЕН - 91

• 20 832
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • плевен
Здравейте да се оплача и аз.Днес големи разходки всичко беше наред докато не паднахме и си ударихме челото в една пейка.Рев не мога да го успокоя.Той малкия сега се учи да ходи и не дава никой да го хваща или да го води...И като залитна и бум в една пейка в градската.Айде успокои се и отидохме на люлките.Голям смях се смя и изведнъж падна от люлката.Аз изтъпнах а баща му два  пъти повече.Рев ама страшен рев.Незнаех как да реагирам какво да правя.Отидохме на дежурен лекар във втора поликлиника-прегледаха го нищо му нямаше само една дзундзулка на челото която ще стане синя.Доктора ни успокои.Този ужас беше първия от всичките които ни предстоят.И сега като пиша и се сещам ме побиват тръпки.Сега спи сладко сладко-дано да няма проблеми  Weary

# 256
Константина  Joy Изпратих ги на разходка 1-1.5 часа,че аз й готвех за обяд и изгледах и един филм на спокойствие Laughing
И аз съм недоскив,споко,но ние и много си  приличаме с майка ми.
Атракция,почивай и си пий хапчетата.
Една позната беше казала-вече е модерно всяка бременност да протича с контракции и кървене  ooooh!
Цветето, Симона не даваше да я държа в началото,но сега ми дава ръчичка.
А за падането-неизбежно е.Аз също я водя на лекар когато падне по-сериозно,защото съм голяма паника.Да се оправя бързо мъника.

# 257
Здравейте и от мен. Вече съм по-добре. Благодаря на всички за съпричастността  Hug
Атракция, почивай си повече и всичко ще е ОК.
black_cherry, дано Боби изкара леко шарката. Докато не завяхнат пъпчиците не трябва да го извеждаш, че е заразен. И двете ми деца караха варицелата доста тежко. Имаха безброй пъпки.
Мира, много хубави снимки!
cveteto_2009, големи премеждия сте имали днес  Hug

# 258
black_cherry, не е Бимбо, а Драгомир се казва. А за салса партито-в  Камелията всяка сряда вечер, нали? А иначе за салсата- винаги ме е привличало латиното, ама все се притеснявах, че всички ще ми се смеят! Ама реших, че имам нужда от малко разтоварване, 1 час да не мисля за памперси, пюрета, зъби и т.н. Днес пак ходих и беше забавно! Ама май ще ходя само събота, защото свекърва ми тогава може да гледа малкия.

Atrakcia , пази се! Почивка и лежане! И аз бях така, инжекции папаверин и хапчета...гадно, ама важното е бебчето да е добре!

# 259
Стелче, сърби ли го Бобо? Нервен ли е?
Колко време след като са били контактни може да се прояви при Ели и Хриси, ако изобщо са се заразили?
Стелка, ти карала ли си варицела? Аз що си мислех, че кърмата ги пази или поне по-леко да я карат, трябва да пусна една търсачка да видя
Някой размразявал ли е кърма? За колко време става течна?

# 260
  • плевен
Добро утро  sohappy Още ли спите.И днес ще има разходки защото времето е повече от чудесно 

# 261
Добро утро ние с малката още от 8 сме се събудили и ще излизаме след малко.

# 262
Дикси, Миленче, вдигате ли Митко и Бужи сега когато сте бременни?
Вдигам го от седнало положение сега. Иначе не, че така си докарах отлепването в началото.
 Той е с Т, аз трябва да лежа-голяма тъпотия, хората на разходки, ние в къщи се изпотръшкахме  Sick

# 263
И ние ще излизаме след малко,ще бъдем в Градската,ако има мераклии за биричка?
Тина,нали с Никола "мачкахте" Хриси,имай едно наум и ти за шарката,макар,че ние още нямаме никакви пъпки.

# 264
Няма страшно, ние сме я карали   Peace

# 265
Здравейте и от нас. )))

Ние направихме една разходка в градската градина с баба и дядо. ))) Видяхме Хриси на Константина. )) Страхотно буболече (дано не се сърдиш Канстантина за израза), а такива очи има....просто разкошни. )) Но Калина много не се задържа и хукна из тревата. ))
Пихме по една бира в Спиди и тя да хапне и се прибрахме за сън. ))
Утре пак към 11ч сигурно ще сме надолу, така че може да направим една импровизирана срещичка, който ще е с децата, (пък и без тях). )))

# 266
Привет!
Няма страшно за шарката май
Преди малко прочетох, че заразата се хваща два-три дни преди да се появят пъпките до след като завехнат, ние кога се виждахме последно? Май беше 4-5 дни преди да му избият на Бобо или?

Голяма жега!  Sad

# 267
  • Плевен
Дикси, преместихте ли се в новата къща? Днес минавах покрай новия ви блок и се зачидих на кой етаж сте. Помня, че беше казвала последния (на едините прозорци имаше интересни червени щори), ама то има и нещо като мансарда над този етаж.  newsm78
Градът се е изсипал вчера и днес в Кайлъка. Видях само Джина с близнаците вчера.

# 268
И мен така ме "ограмотиха" така,че съм спокойна,вече почвам да се чудя дали да не заведа Хриси на гости на Бобо и Стелчето,че да я кара шарката като е малка...Ще го мисля тия дни.
Мира,как ще ти се сърдя,че и аз така и викам.И Калина е голяма красавица Hug
И да се похваля-имам си пълзящо Буболече,официално от преди час,докопа на спалнята една рекламна брошура,а на мен ми се откачи ченето да се кокоря...
Деси,видях Марто с Елито,гледам аз количката,но теб не те видях-ей да го беше видял Христо само.... WhistlingЗавиждам ти,аз не мога да го изкарам от вкъщи с нас,а Марто сам с Елито на разходка,да му кажеш,че ще му водя Христо да взима пример Laughing
П.П. Но за сметка на това в Градската си беше супер спокойно...

# 269
Че къде бяхте , аз изкарах в градската от 2 до 4 и не ви видях. И съм се заклела , че в събота и неделя няма да ходя в Кайлъка.

Общи условия

Активация на акаунт