ПЛЕВЕН - 91

• 20 873
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Ха, добро утро!
Хубавица е Мими  Grinning
Сега чета,че има доволни от цирка и все пак си мисля да не го водя  Rolling Eyes

# 121
Днес ходих на цирк, невероятен просто нищо общо с нашите циркове, много ми хареса нещо различно и много смешно, не спрях да се смея през цялото време. Заслужаваше си парите даже и повече. Flutter
Поредното доказателство колко сме различни хората. Или пък разликата в годините си казва думата  Grinning

Снощи си легнах с мокра коса ( както обикновено), но сега пък се оказва, че няма вода. И аз все някак трябва да изляза след час. Няма и капка. Помощ. По-скоро "помощ" ще вика всеки, който ме срещне.

Валенце, страхотна балеринка  Heart Eyes Скоро и с пачка да ни я покажеш.

# 122
Снощи си легнах с мокра коса ( както обикновено), но сега пък се оказва, че няма вода. И аз все някак трябва да изляза след час. Няма и капка.
Нали си се окъпала снощи,  що ти е вода днес  Mr. Green

# 123
Добро утро!
И аз реших да пропусна цирка ,чух още отзиви от познати - и те не са възхитени ,та ще го пропуснем.Цирк Балкански щял да прави турне-ще чакаме до тогава Laughing.

А за обръщението -и аз казвам на свекито майко ,още от пъвия ден ,не ми е пречило , някак си не съм се и замисляла даже,а и дето казва Константина -то си има разлика някак си.
Дори не ми прави впечатление ,все едо казвам -добър ден ,превърнало се е в механичен израз.
Дори като я викна за нещо ,например-"Майко, ела" и Валя почва и тя -"Мако ,ела ,мако ,мама те вика" Joy

# 124
Tony25,четох сега статия за цирка-турнето включвало 13града,но Плевен го нямаше в тях.

# 125
Еее,че що не са включили Плевен? Божидар беше на няколко месеца, когато идваха, караваните и животните им бяха до нашия блок, адски много артисти. ЗА тях и 30лв бих дала за билет. Да пишем писмо, да ни включат в турнето  Wink Детето ми жадува за цирк .....
Да ви кажа за едн сандалки за ясла/домашни-има ги в магазинчето над бившия Локомотив, на Беко, ест. кожа, супер меки, но са само до 24номер, който отговаря на 26 - уголемени. На Божидар му бяха малки, та който има по-малко дете,ако иска да иде-18лв са и идеални за ясла.

# 126
Добро утро  Hug
Балкански бяха есента в Русе. Ами няма какво да си говорим, друга класа са си.
Къде видяхте турнето им в кои градове ще е ?

# 127
Tina,ето http://www.vesti.bg/?tid=20&oid=12300&galid=24022
От клик на клик и го намерох без да искам Laughing

# 128
E, супер:
от 2 до 12 септември е в Русе
Цените на билетите за деца са от 3 до 6 лв., а за възрастни - от 10 до 18 лв
Във всички 13 града куполът ще се превърне и в нощен клуб, защото с него ще пътува мултимедийното шоу на Миро    Peace

# 129
Добрютро!
Е няма що, освен да пуснем един голям телескоп до Русе  Laughing Laughing Laughing

# 130
Има що, приемам гости   Hug

# 131
Добро утро и от нас. ))))

И днес времето е мрачно, но пък не е студено, та сигурно ще излезем по някое време. ))))

За цирк Балкански, супер, ама защо няма да дойдат и в Плевен. ((( Явно ще се ходи до Русе, или Велико Търново.
А и цените им са страхотни. ))

# 132
  • Плевен
Има що, приемам гости   Hug
Пишман домакин ще станеш, да заЙш. Трябва да си вземеш отпуска от 2 до 12 септември. Казана дума - хвърлен камък. Да не се отмяташ като му дойде времето. Crazy

# 133
Няма, няма - там съм. Пък и майка ми няма да е започнала още учебната година. И село имам наблизо (40км), все ще нямеря място.  Laughing Hug
Да взема да ви направя резервации направо   Laughing   Кой, кога, за колко   Laughing

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 10:48 от TINA

# 134
Дикси, vig продава билети за цирка и е на комисионна  newsm62 Сигурен съм!

А Цирк Балкански са на ниво, дано наминат. Ама им миришат животните...

Общи условия

Активация на акаунт