Кога за първи път подстригахте децата си?

• 6 742
  • 181
  •   1
Отговори
# 45
И двамата така да се каже бяха "плешиви " бебета и двамата ги подстригах на около 1г. и 10 месеца.

# 46
еми правилно сте решили ние се постригах ме към края на 3месец Hug

# 47
За 1-ви път подстригахме само бретона ,когато беше на годинка.
Дължината не сме пипали.Наскоро само подстригахме краищата малко

# 48
  • София
Подстригах я на почти 7 мес., защото се роди с доста дълга косичка и започна да й влиза в очите и да й пречи. До момента съм й подстригвала бретона 3 пъти  Grinning Отзад също съм я офъквала, защото косата постоянно й ставаше на възелчета  Mr. Green

# 49
Синът на 3 рожден ден (много му отиваше с дълга коса), малката не си спомням. Embarassed

# 50
За 1-ви път подстригахме само бретона ,когато беше на годинка.
Дължината не сме пипали.Наскоро само подстригахме краищата малко
И при нас така се получи Peace

# 51
Дъщеря ми е на 1г.5месеца и още не е подстригвана,а отзад до вратлето косата й е на завъртулки.

# 52
  • Mediterraneo
Роди се с много гъста коса, която изобщо не оредя. На 40 дни бебе вече я кичех с фиби  Laughing Не обичам подстригани бретони- или всичко, или нищо.
Подстригах я след третия РД- косата й е чуплива, много се сплиташе и иначе сладките масури ставаха ужасни. Сега съм решила, живот и здраве, повече да не й пипам косата. Докато не пожелае сама вече.

# 53
  • плевен
Малко преди годината го подстригахме защото косата започна да се заплита

# 54
Подстригахме го преди годинката .
Това са глупости със завъртулките според мен .

# 55
  • София/Севлиево
Аз още не съм-чакам да му мине кръщенето и тогава.Иначе като го подстрижа няма да има какво да отреже дядо му поп.

# 56
Беше на 1 годинка и половина.Заведох го за съвсем малко скъсяване,а фризьорката го направи...  ooooh!
Оттогава не сме пипали косата.

Лелее,ние сигурно никога няма да стигнем до този момент!  Confused
Още сме си като Слави Трифонов,а съм виждала бебета на нашата възраст вече с кукуригу!  smile3518
И ние бяхме така.Чак към 9-10 месец се видя малко повечко коса.А дотогава каква мъка ми беше. Laughing

# 57
  • София
Подстригах го на 6 месеца! Според мен децата се раждат с тези въртелчета! Сина ми има само едно точно на върха на главата и това не се е променило от ранното подстригване!

# 58
Подстригах я около годинка, но преди 2 седмици я заведох на фризьор за първи път и вече е с оформена етажирана прическа и е мн. горда.

# 59
  • Пловдив
Дъщеря ми се роди с доста коса и вече  бретона е сериозно пораснал и влиза в очичките.Заплюла съм си тези дни да се правя на фризьор! Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт