Подстригахте ли косичката за да се сгъсти?

• 7 279
  • 157
  •   1
Отговори
Здравейте, интересно ми е подстригахте ли косата на вашето вече пораснало бебе нула или първи номер за да се сгъсти по - нататък. Много се чудя дали да го направя, някой са ми казвали, че няма особен ефект и педиатърката също не ни посъветва да го правим. При вас имаше ли ефект?

# 1
  • София
не, разбира се...това са пълни глупости.
подстригвах го след като стана на година(не от суеверие, просто тогава му порастна достатъчно коса, че да има какво да подстригваме Simple Smile), не 0 но първи номер...не се сгъсти от това...лека полека с времето сама си стана повече и по-гъста...и спря да расте само отгоре като на пънкар Simple Smile))

# 2
  • София
Здравейте, интересно ми е подстригахте ли косата на вашето вече пораснало бебе нула или първи номер за да се сгъсти по - нататък. Много се чудя дали да го направя, някой са ми казвали, че няма особен ефект и педиатърката също не ни посъветва да го правим. При вас имаше ли ефект?

Не. Броят на космите по главата и навсякъде по човешкото тяло е генетично зададен. Така че ако щеш 100 пъти да го обръснеш нула номер - все тази.

# 3
  • Пловдив
Постригах след годинката , за да оформя косичката в прическа .Забелязвам, че се сгъстява косата и без да съм  прибягвала до  нула номер.

# 4
Подстригах, защото имаше нужда. Нещо, което е генетично заложено, няма как да промениш.

# 5
През лятото го подстригвахме два пъти нула номер, защото е най-лесно, а не, за да се сгъсти косата. Естествено, въобще не се сгъсти, редичка му е косичката. Мен никога не са ме подстригвали нула номер, а косата ми е гъста и къдрава. Мъжът ми е бил подстригван редовно и оплешивя преди да навърши 30 години.

# 6
Естествено, че не съм.
Дъщеря ми не е подстригвана никога, откакто се е родила.
Има огромна коса. Ген е, не става с подстригване.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 13:19 от Алекс1

# 7
  • Велико Търново
Естествено, че не съм.
Дъщеря ми не е подстригвана никога, откакто се е родила.
Има огромна коса. Ген е, не става с подстригване.
За справка: http://aleks1.snimka.bg/family/laredoute.226890.10136921  Laughing

Споделям мнението на Алекс,но с разлика,че на моята са й пет косъма Crazy

# 8
  • Бургас
Подстригах я.Не с тази цел,но така или иначе не се сгъсти.Всичко си е ген.

# 9
Никога не бих причинила това на децата си. Подстригвам само връхчетата 4-5 пъти годишно.

# 10
  • София
Не, не съм. Не мисля, че има ефект.

# 11
Не се сгъстява.

# 12
  • София
Роди се с много.,ама наистина много коса(даже го помнеха в родилното,като рошльо) и така си остана.До сега съм го подстригвала 2 пъти не с цел да се сгъсти ,а защото му пречи.Не мисля,че подстригването ще промени кой знае колко гъстотата на косата му.
Ние и двамата с мъжът ми сме с буйни гриви Laughing
Към днешна дата

http://media.snimka.bg/5843/017941395.jpg

# 13
  • София
Това са поверия.
Аз подстригах синът ми след годинката, но не за да му сгъстя косата. Миналото лято беше много горещо, той се потеше доста. Аз ставах по няколко пъти през нощта, за да му бърша косата.
Реших да го подстрижа и го заведох на фризьор. Втори път тази грешка няма да направя. Не можах да си позная детето и ми беше, хм, неприятно. Ревеше ми се Simple Smile

Не намирам разлика в косата му преди и след подстригването.
В момента снимки не мога да приложа.

# 14
и аз го подстригах съвсем на скоро, за да му се оформи косата  Peace за жалост е наследил моята рехава косица и така ще си му остане ако ще и на челна стойка да застана Mr. Green та тия измишльотини както и това да се режат мигли уж да се сгъстяват ....  ooooh!

Madam Stasita страхотна коса има сладура  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт