Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 754
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
И при мен доки каза, че има нещо в урината, ама често се случвало да бъде замърсена пробата и ме прати да отида пак да я изследват.

# 106
Атракция, откъде си се снабдила с тези панталони ?Simple Smile за пръв път чувам тази марка  Rolling Eyes
Etо я марката

# 107
Честит 1 Април!
Mirinda ,мен можеш да ме махнеш от списъка за срещата,няма да успея да дойда Rolling EyesНо на следващата обещавам HugДа си изкарате страхотно,ще чакаме снимки Grinning
Честито на разбралите пола на бебчето Hug
pocahontas80 и аз съм на Неоренал(но не СР незнам каква е разликата,но не мисля,че няма голяма разлика)заради бъбречните кризи.Трябва да го пия 10 дни 2х1т. и още 10 дни х1т. Той е на билкова основа(кора от бреза) и е много добър медикамент Peace На мен са ми го изписвали и друг път,а и една приятелка също го взимаше.
anita29 радвам се,че си добре и не се налага да взимаш медикаменти Hug
Таня-цвете радвам се,че си добре миличка Hug
На консултация ми мерят кръвно,УЗД(аз си го плащам) 2 пъти до сега ПКК и урина,1 път микробиология,цитонамазка си пусках 1 месец преди да забременея (показах и резултатите и тя не ми пусна) и от време на време ме мерят.
Аз току що си хапнах 1 сладолед и ми се отрази много освежаващо Party(поне на мен,а на жлъчката ми незнам Embarassed)

# 108
Еden, ами и аз си мислех, че васерман е всъщност изследване за сифилис, но тук колегите ми казаха, че се бъркам...  newsm78 иии, значи, сигурно ме мислиш за тъпа, ама не съм, просто съм начинаеща мама! Joy
И аз исках да дойда на срещата, но няма как! Пожелавам ви весело изкарване, да се забавлявате много и да се снимате!

# 109
Атракция,марката е супер! сигурно не са евтини нещата,но пък си заслужават. знаеш ли къде се продават в София?

# 110
Благодаря на всички за чудесните пожелания!!!!
Надявам се всичко да се сбъдне!!!!

Аз все още релаксирам от снощи, макар че празнувахме в заведението само до 23:00 часа, но явно съм отвикнала и днес цял ден не мога да се съвзема Simple Smile

# 111
Янита, как можа да си помислиш това?  Hug аз също до скоро не знаех какво е васерман, ама това излезе от гугъл Wink Съжалявам, че няма да можеш да дойдеш .

# 112
  • София; Дружбето
То аз до сега не знам какво е васервам, не съм се интересувала Blush Но от всякъде искат изследване именно за него - детски, ясли, болници
Още малко и си тръгвам. Направо се чудя дали да не си легна рано рано днес, че да се наспя и утре да съм репичка Grinning

СЕПТЕМРВИйските момичета с трепет чакат първите ритничета!

# 113
  • Испания и Стара Загора
 Ianita28 не си тъпа,мила,а твоите колеги не са в час.Васерман е тест за ранно диагностициране на сифилис. Peace

# 114
Леле, тези дрешки са страхотни, не съм предполагала, че може да има толкова красиви неща като за нас!
Къде има такъв магазин?

# 115
Благодаря, момичета! Значи не само аз съм неразбралата...    Peace

Аз тази вечер съм на рожден ден на колежката ми, по женски, ще имаме само 1 мъж - брат й.
Жалко, че не мога да пия повече, имам нужда да разпусна, нооо няма да прекалявам, най-много чаша бяло вино, така ми се е препило...

# 116
Момичета, аз ви изоставям!

Приятна вечер на всички и до утре!
 Hug

# 117
  • София
Покахонтас, не знам за това лекарство,но не се притеснявай, лекарите така са преценили. а ти няма ли да дойдеш на срещата?
Eden, аз много искам да дойда, но ние ще сме на рожден ден на един приятел на мъжът ми, и няма да мога, затова не се обаждам Sad Ако ще има следваща среща, непременно ще се старя да дойда, да ви видя Hug
pocahontas80 и аз съм на Неоренал(но не СР незнам каква е разликата,но не мисля,че няма голяма разлика)заради бъбречните кризи.Трябва да го пия 10 дни 2х1т. и още 10 дни х1т. Той е на билкова основа(кора от бреза) и е много добър медикамент Peace На мен са ми го изписвали и друг път,а и една приятелка също го взимаше.
Malibu, благодаря ти за отговора. Ти пиеш това заради бъбреците, но аз никога не съм имала проблеми с тях, дано не започвам сега  Rolling Eyes
А миналият път, когато ми казаха, че имам "нещо" в урината бях след цяла седмица повръщане и доста обезводнена и мисля, че това е влияло на резултатите, защото аз се чувствах добре. Смисъл с ходенето до тоалетната. А знам какво е цистит, всяка зима ми се случва, този път не беше. Но реших да слушам лекарите и пиех цял месец хапчета, 2х1. Ама като ми казаха, че ще трябва да пия до края на бременността по едно хапче на ден, лошо ми стана...  Crazy Май няма да ги пия, пък ще видим...
Според мен всичко, което е на хапче или на прах е химия, и гледам да пия колкото по-малко може такива неща  Peace

# 118
Атракция,марката е супер! сигурно не са евтини нещата,но пък си заслужават. знаеш ли къде се продават в София?
Аз си ги купувам тук от една жена, дето не знам от къде ги вкарва-чисто нови, с етикет. Не е от магазин. Не се предлага тази марка в Плевен, а предполагам и тя ги продава на половин цена.Дънките ги взех за 30лв, а в обикновен бременен магазин са около 70лв. Сега я чакам туники да ми донесе, че имаше едни - около 20лв, но ми впито от сега, а колко беше хубавка.

# 119
pocahontas80 въпреки,че са на билкова основа и аз мисля да ги пия само първите 10 дни,ако резултатите от стерилната урина са ми ок.Видях,че вървим заедно и твоя термин е на 10.09.09г.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт