Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 751
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • София; Дружбето
Утро. Трудя се от час Mr. Green Даже ме похвалиха, че съм била експедитивна Laughing Но ми се спи и се наливам с мляко с нес

# 136
  • София
Добро утро и от мен!
И аз вече съм на линия и се захващам за работа, че бая ми се струпа за тази седмица. Чакам с нетърпение петък и да си почина после малко.
Хайде лека работа на работещите и ще се видим довечера! Hug

# 137
Здрасти и от мен! Тази сутрин , за 1 път се успах за работа  Tired Трябва да съм във ваканция, но не съм  Rolling Eyes Така ми се ще да си оставя детето от ясла и да се погледаме и разхожаме, ама нямаа.

# 138
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
едва гледам TiredАлекс се събуди към 3 часа и до сутринта само се въртя и пъшка.Мислих,че го боли корема.В 8ч вече не издържах и го вдигнах да ми каже какво има,защото преди това казваше,че нищо не го боли.Оказа се,че му се пикае.Сега си спи сладко,а аз се наливам с кафе. ooooh!
Добре,че не вали,за да излезнем малко после.
Lusesita   и аз с миналата бременност си слагах възглавничка между краката,а в 8-9 месец слагах и една зад гърба.Сега още не съм започнала да я ползвам.
Лек ден на всички Hug

# 139
  • София; Дружбето
Момичета, малко да изнахалствам, о нямам време да търся. може ли пак да дадете линка за адреса на пицарията и на чие име е резервацията Blush

# 140
Добро утро! Тук днес е много мрачно, в унисон с настроението ми. Вчера имах ужасен ден, изпокарах се и с майка ми, и с мъжът ми и сега ми е много криво. Изобщо не съм имала намерение да става така, просто хората не търпят мнение, различно от тяхното. Но да не ви наторварвам.

Относно изследванията, мен само с първата бременност ми взимаха кръв за СПИН и Васерман. Сега док не е казала нищо, та се чудех дали и сега не трябва. Иначе кръв и урина давам всеки месец, дори вчера сутринта ходих рано-рано до Цибалаб да ме боцнат. Сега си гледам резултатите, всичко си е в норма, само ме притеснява наличието на еритроцити в урината. В предните изследвания нямах. Ще трябва да звъня на док.

Бубара, много се смях на твоята история за сватбата ти. Пак добре, че си отишла.  Laughing Аз също смятам, че всеки трябва да направи сватбата си както на него му харесва. Дали ще е голяма или не, няма значение. Важното е човек да чувства, че прави това което иска.

tsveta вие поне си имате градинки. А ние си нямаме и просто нямам избор, единственото място, където малката може да тича и играе е точно пред блока.  Sad Толкова се надявам един ден да се намери някой, който да се погрижи за този проблем в нашият град, има толкова много деца и нито една детска площадка. Това е направо нечовешко. Сега чакам да дойде 13-ти април, когато ще е минала ваканцията в детската и официално ще пусна Хриси да ходи. Там поне имат хубава градинка с нови люлки и пързалки, та когато ходя да я прибирам, ще може детето да си поиграе. Офф понякога го мразя тоя град.  Confused

# 141
  • София; Дружбето
Киара, е така да няма е още по-зле. Но при нас има цели 2, едната пред, а другата до блока. С люлки, пързалки, катерушки и пясъчник. Да не говорим за езерото на Дружба, където се разхождахме, докато ползвахме количка. Затова ще пращам малката при баба и през лятото. Там има голям зелен парк, където е сянка и всеки ден се мете сутрин и вечер и блести от чистота. До реката е,няма бездомни кучета, абе идилия Mr. Green

# 142
tsveta, имам чувството, че само при нас е такава мизерия. Като чета поста ти и направо се размечтах. Представям си да има къде да разхождам детето си (а в бъдеще - децата си), да има къде да играе, абе все неща, които за повечето хора са нещо нормално. Има моменти, в които толкова ме хващат нервите, че ми идва да продам апартамента си тук и да замина нанякъде. Да отида да живея в град, където ще е по-чисто, с по-малко роми (че тук са в повече), без бездомни кучета, с много детски площадки и градинки. Много пъти се говорили с мъжът ми по този въпрос, но на този етап няма мърдане, да не говорим, че той постоянно оправя апартамента и имам чувството че ще живеем тук завинаги, а това много ме депресира.

# 143
  • София; Дружбето
О, миличка. Навсякъде има кусури. Наред със зеленкоо и рекичката в нашия град 50% от населението са цигани. Ама говорим за ония мръсните и крадливите роми. Те и по новините с това ни знаят - циганите от Луковит Rolling Eyes Не се нервирай, щом не зависи от теб няма смисъл Grinning
Голям съм шемет. Сега видях, че при списъка има и линк към пицарията Crazy

# 144
  • София
Среща - 2 април (четвъртък), 18ч., място - Пицария Класик

Резервацията е на името Марина Филипова Hug

# 145
Добро утро момичета Simple Smile само искам да се похваля, че днес колежката дойде на работа, така че се очертава да се класирам за срещата  newsm44
Не можех да повярвам на ушите си- сутринта ми се обади, че ще идва и аз бях приятно изненадана. Така, че тя ще поеме служебните задължения за довечера Simple Smile Crazy

# 146
Цвета, правилно ли разбирам, че имаш роднини в Луковит? Моята баба по бащина линия е оттам. Сега къщата е празна (откакто преди много години почина пра-бабами, аз почти не я помня) и се дава под наем. Помня, че беше някъде на центъра, близо до новия хотел. Ходила съм там като малка и ми е направило впечатление, че наистина беше много спокойно и подредено. Абе оня край си е... А баба ми едно време се е оженила в Гложене (Тетевенското) и сега си е там. А аз съм родена в Тетевен. Ех, прииска ми се да си ида до там... не сме ходили от януари, а ей го къде е...
Горска китка, много се радвам, че ще успееш. Когато дойдеш, ние пък да няма да седим половин час, я?!

# 147
Здравейте, момичета!

Горска Китка, радвам се, че ще успееш да отидеш на срещата! Браво на колежката!

В нашия град има много паркове, няма много детски площадки, но парковете са чисти, зелен и огромни. Има къде да се разхождаме на чист въздух!
И тук днес времето е ужасно мрачно, сутринта ръмеше. Това време направо ме изпраща в леглото, но за съжаление съм на работа, тази седмица дори няма да почивам през уикенда... #Cussing out

Хубав ден на всички!

# 148
Привет момичета Hug
Ужасно време Close  Вчера ходихме на консултация с малкия-за последните ваксини,детето се държа мъжки,но докато бяхме навън.Не пожела да спи през деня,но умората надделя към 17.30 и заспа,а преди това му дадох панадол и му направих компрес на ръчичката,че все му се подуват тези.Та спа до 20.15-няма да ви казвам как прекарахме после ноща ooooh! Сега така ми се спи и ме мързи,че още съм си с пижамата! Laughing

Ех така ви завиждам за срещата-благородно разбирасе,така ми се иска и аз да дойда,но няма кой да гледа малкия! Tired

Относно игрите навън за децата-аз предпочитам да го пусна в двора,по-спокойно ми е,но имаме и площатка с люлки почти до нас,а е и перфектно чиста! Peace

# 149
Момичета, снощи бях на рожден ден на моята колежка, женско парти с 1 мъж! Беше много весело, не съм се смяла така от доста време!
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт