Юли 2006 - Тема 81

• 12 165
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
НАН, аз явно излезнах карък относно количките. Като се роди Гергана ми подариха ТСМ, едва изкарах до пролетта - счупи се облегалката. Купих лятна на Бертони - счупи се желязната пръчка между задните колела и така се разкърца, че ме беше страх да излизам на дълги разходки с нея. После реших, че вече е голяма и взехме триколка с дръжка за бутане. Пак не ми излезна късмета, счупи се дръжката, заварявахме... Преди 2-3 седмици махнахме отзад дръжката, за да Може Гергана да го кара като колело - вчера се счупи оста, на която е закачена предната гума. Сестра ми пък има лош опит от Чиплино  Confused И за това реших сега да си взема хубава количка, но не съм навита да дам много пари. Търся нещо леко и компактно, без кошчета и столчета, с напълно легнало положение.

Пиги, тази количка Чико какъв модел е? Хареса ми и точно подобно нещо търся. Дворът ви е супер! Ние за това лято ще правим детски кът на вилата, търсим пързалка, но по-голяма. Още не сме харесали нищо де, за сега само се оглеждаме. И за пясъчник мислихме, та може да откраднем идеята за гумата от вас.  Laughing Ще трябва да измислим само някакво платнище да го покриваме, че на село има котки и кучета и ме е страх да не пикат и акат вътре.

Арлина, чувала съм, но не вярвам на суеверия. И с предната боядисвах и сега ще боядисвам. Но ги оставихме за събота, че утре пристигат сестра ми с двете племенички. Циркът ще е пълен - трите братовчедки ще боядисват яйца.  Crazy

# 256
С моя мъж решихме ,че ако спечелим от тотото ще дейсваме за момиченце Party
А тото пускате ли? Wink
Никой не се похвали - боядисахте ли яйцата? Аз оставих за събота! Embarassed
май скоро не съм пускала  Joy
Яйца в събота днес съм психически  изтощена. В момента плача от яд и безпомощност ,защото живота е гаден. Когато ме наеха на работа един от директорите беше в чужбина и беше бесен ,че не знаел за мен ,защото искаше свой човек да нагласи .Е успя ,принуди моя директор да ме съкрати под предекст ,че няма работа преди малко разбрах ,че на моето място вече има човек. Е г.....ти

# 257
  • somewhere over the rainbow
И ние яйцата в събота. Все не можем да сколасаме за четвъртък Blush За бременни да не боядисват яйца не съм чувала, значи няма такова нещо Grinning

Арлина, мерси за труда да ми отговориш за количките Hug Ама и аз съм много куха, що изобщо питам, като знам отговора. И той е прост - "Битието определя съзнанието." Grinning

Дю, щом имаш лош опит, да, съгласна съм Simple Smile

Абе, зарежете, все едно не съм питала Blush

# 258
  • През девет земи в десета
Дю,количката е Ct 04,води се комбинирана,зимна и лятна,железна е,най-много и с най-тежко дете нея сме бутали.Има я и в зелено със сиво.Като ходя да купувам другия месец подарък на племеника за РД ще видя дали ги има още Peace,преди Нова година
имаше.В Продавалника пък я продаваха над 200лв. Wink

Ето я тук: http://www.babyexpert.com/Product-reviews/Chicco-CT.04/productreview

Не съм чувала,че бременните не трябва да боядисват яйца,съответно и двата великдена когато съм била бремнена съм си ги боядисвала аз.

Ето част от рисуваните яйца,утре и в събота ще продължа да ги рисувам Crazy
http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/P4160026.jpg?t=1239910005

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 22:27 от Пиги®

# 259
Арлина, мерси за труда да ми отговориш за количките Hug Ама и аз съм много куха, що изобщо питам, като знам отговора. И той е прост - "Битието определя съзнанието." Grinning

Mного Марксизко бе, Нан.... Mr. Green

Айде лека... Hug

# 260
Лелее, Пигчо, много хубави бе... Браво за ентусиазма Hug Дечурлигата помагаха ли?

Ох, аз тая седмица нямам работа /няма проекти за мен Crossing Arms/ и само се чудя в коя тема да се хакна ooooh!

# 261
Пиги, много добре изглежда количката. Ама защо аз не съм я засичала по сайтовете? Отивам да търся. Много са хубави яйцата.

Hug Hug Hug

П.С. Намерих я: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … e50aa0a5f96ef35b9
Струва 290 лв., цената ми се вижда супер. Килограмите са 9.5 - екстра за зимна и лятна. Пиги, като ходиш за подарък, може ли да провериш каква е цената в магазина? Месри много.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 08:17 от Дю

# 262
Иска,съди ги,още повече че такъв род дела са освободени от държавни такси NaughtyЩе помагам дистанционно,само кажи HugИмай предвид,че могат да те съкратят,поради закриване на щата,а щом са назначили нов човек,то случаят е различен.

# 263
Иска,съди ги,още повече че такъв род дела са освободени от държавни такси NaughtyЩе помагам дистанционно,само кажи HugИмай предвид,че могат да те съкратят,поради закриване на щата,а щом са назначили нов човек,то случаят е различен.
ох мила де да можех щях да ги осъдя още ноември ,защото съм защитена от закона нямат право да съкращават майки с деца до 3г. Но за голямо мое ,а и не само мое съжаление още с постъпването на работа всички пишем собственоръчно молба за напускане по-взаимно съгласие. В случай на нужда те просто ти слагат днескашна дата и подпис и готово. Лошото е ,че всички го знаят и политици и т.н. в града ,но нищо не може да се направи. всъщност може ,ако се намери кой да свидетелства и да им преровят архивите ,но няма кой да се навие. Честно казано аз бях забравила за тази молба и казах на директора ,че не подписвам и ,че ще се видим в съда ,но уви когато ми я показа няма да казвам как се почувствах. и така. Господ бави ,но не забравя. Дано се задавят. Може и да ме прочетат ,но вече не ми пука.

# 264
Isi кофти работа.Брех че са го измислили..тцтц.  ooooh!

Дю големи каръци сте верно с тез колички.Няма спор,вземай нещо по-добро да ти е мирна главата  Peace

Пиги с кво ги рисува тез яйца, а?

Аз вчера правих с кристали,шаренки с памук и рисувах със седефени пръчици,ама трудно се рисува с тях.  Thinking Галко не го пратих на ясла,че да “помага" и той,ходихме в баба,че и на нея да не и е скучно.. Joy

# 265
Чудно време е навън...ние цял ден сме по улиците с Пипи, едва я прибрах да дремне малко Wink С нея вчера боядисахме яйцата като аз ги започнах, а тя довърши последното, защото заспа Joy Бях взела някаква боя за студена вода, но докато разбера, че за да станат цветовете трябва да стоят 20-25мин яйцата в боята и те взеха, че свършиха. Такива псувни изядоха боите, заради тях нямам едно жълто или оранжево яйце - само нашарени със седефени бои. Ето снимки тук и назад, а ето и едни кошнички, които с малката измайсторихме за раздаване на яйцата.

Иси, много гадна тази работа..направо бяс ме хваща като чета как прецакват хората и как си остават безнаказани #2gunfire Ама, то всяко зло за добро...Ще ти се случи нещо по-добро и по-стойностно Hug

Спорен ден на всички и весели празници  bouquet

ПС. Аз утре пращам Пламена при майка ми и ще меся цял ден Joy Планувам да опека 6 козунака...да видим Laughing

# 266
Иска, Shocked!!!Направо ме уби!А как са ти давали заплатите?Имаш ли подписи на ведомост,защото и така може да им се създадат ядове.
Пиги,метни по някое яйце и насам,че нямам време ooooh!Всички решиха днес да работят като за последно #2gunfire

# 267
Нарина, какви козунаци видях в снимките ти.... Лигите ми потекоха. Аз сега ставам да меся и още се чудя в машината или на ръка да ги замеся? Я кажи рецептата по която ги правиш? И ако има някъде обяснение как се сплита така хубаво, че аз си знам едно обикновено.

Иси, много са нахитрели тез работодтели бре.... ooooh!

Утре ще боядисваме яйца с Емата дано не се изпочупят всички.

Пиги, много красиви яйца си сътворила, откъде този ентусиазъм и време не знам.

Хйаде изчезвм да запретвам ръкави и да правя козунака на годината...дано ми се поличу този път, защото преди 2г,. стана трагедия.

# 268
Успех на месещите,аз нямам такива мераци  Naughty

Нарина,яйцата са се получили много добре,а козунаците и питките..браво на теб  Hug

Отивам и аз да завъртя една маджа ...

# 269
И аз искам домашен козунак Crossing Arms, ама пусто, кат' съм вързана в ръцете ooooh! Та пак ще си купуваме. Абе какви са тези седефени бои, какво представляват, да кажа на майка утре от тях да търси. Много ми харесаха и Наринините яйца Grinning

Общи условия

Активация на акаунт