Юли 2006 - Тема 81

• 12 168
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Пиги, добре, че се включи, за да се сетя да те питам нещо: ти имаше количка Грако за Цвети. Аз съм се спряла на няколко модела и не мога да реша. Доволна ли си? Като цени ми се виждат доста разумни, другите, които съм харесала са много скъпи за нас.

И ние сме в чуденка какво да вземем на Гергана, че вчера се счупи колелото с трите гуми - тротинетка (точно от тези, за които Анет говори) или колело на две гуми с помощни колела. Я кажете кой какво има и как се справят децата!  Hug

# 241
Деска, мерси за комплимента. Я метни снимки на Цветето като имаш време. Heart Eyes

Анет, много благодаря за линка. Да ти кажа коро не съм ходила по големите магазини с играчки и не ги бях виждала тези. Като се замисля Ема скоро не е получавала подаръци. Ще взема да се поправя. Добре изглежда и мисля, че ще й е интересно, още повече, че тук има условия за карането й.

Дю, аз мисля за РД да й вземем колело с помощни. Не съм сигурна дали ще има сила да върти педалите.  Досега е карала колело само в градината, и то го бута с крака, дано се научи да върти.
Иначе харесах много хубаво колело за вкъщи на Фишер Прайз, което се свързва за монитор и сякаш детето е навън и кара колело. Ще издиря линк и ще ви покажа. Но това, ако имаме място, и е предимно за зимният сезон, когато разходките са рядко и кратки.

Дю, Грако са сравнително тесни и тежки колички! Имай го предвид.

# 242
  • Варна
Аз от мерак миналата година на РД на Тошко купих колело с помощтни колелета. В началото не успяваше да върти педалите, но вече може Laughing. Само за мен е голям зор, защото като се умори това колело не става за носене и гледам да излизаме на близко с него.

# 243
Ронка, Гергана се научи да върти педали точно за един ден. На втория ден беше вече като професионалист - научи даже на ляво и на дясно. Изглежда точно така както е в подписа ми.  LaughingСамо на пълния завой бута колелото с краката. Но и това ще научи.

Мерси и за инфото за количките.

# 244
  • През девет земи в десета
Дю,нашата не беше тежка-8кг. и достатъчно широка,но беше летен модел и ставаше за новородено само с кошница.Не е купувана обаче от България и ни излезе 100-ина долара с доставката.Нали се сещаш,че за подобна количка никога няма да дам 380лв. в България.
От Чикото което си ползваме в момента съм страшно доволна,става за новородено,с големи гуми,лека,с чувал и дъждобран за зимата и  за дъжд,сгъва се на чадър,не дрънка по паветата,бута се с една ръка Peace
http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/?action=view&a … nt=PA260008-1.jpg - 190лв. беше в Джъмбото,точно за колкото продадох Гракото и триколката.Мисля да си я оставя за внуците някой ден,жал ми е да я продавам Laughing

Ето я подобна в сайта на Грако(десена вече е по-различен),виж само цената каква е  Thinking тука обаче срам нямат и столчетата за хранене са в пъти по-евтини.
http://www.gracobaby.com/Catalog/Pages/ProductListingPage.aspx?catID=10:44#/1584

Ето моята количка
http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/?action=view&a … rent=P5040045.jpg
http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/?action=view&a … rent=P5040048.jpg

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 21:09 от Пиги®

# 245
Ей това са татковци за пример!
http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/?action=view&a … rent=DSC03978.jpg
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ех колко мило ми стана като видях тези вече стари снимки.... Сякаш беше вчера и Деси се обзаведе с тази количка и пиехме кафе в летния бар. Ехххх...времена...

Имах предвид, че тези които стават за новородено са тежички-12-13кг. А доколкото си спомням Дю търсеше нещо леко и компактно.

Ще се научи да върти педалите няма къде да ходи. Но трябва и колело, няма как иначе. А в парка ще ходим да кара само с колата. Няма как да мъкна колело, Ема и в скоро време бебе! ooooh!

# 246
Ронка,календара е с тая снимка точно Laughing Ще взема да ти го пратя по пощата Peace

# 247
Малеее, никакво време нямам за форума Rolling Eyes, хем бебо спи почти през цялото време. Преди малко ги снимах двамата с Дани,по-късно ще кача снимчици. Иначе Дани засега не ревнува, много го гали и целува. През нощта не ни усеща докато се кърмим, но и аз не го чакам да се разплаче, та да стана.
Отиваме на Р.Д. на свеки... Hug Hug Hug

# 248
  • somewhere over the rainbow
Дая си кара старата триколка. Вече е без дръжката отзад и си върти детето ... и завои прави Sunglasses
Аз пък друго се чудя - какво против имате старите колички на Бертони и Чиполино? newsm78 Братовчед ми си взеха от Метро Бертони за 190 лв.... ами супер си е. Нито тежка, нито тясна. Пък и е хубава на външен вид. Ние от година и половина сме с лятната Бертони /54 лв/ - еми няма такава здрава количка. По павета и калдаръми, лашкане яко и след някой месец ще я дам и на приятелката ми за момиченцето. Че ако е здрава след това /а не виждам защо да не е, освен ако не й се случи нещо извънредно/, ще я ползваме и за второто ... момиченце Party Зимната ни беше Чиполино /80 лв. втора употреба/, изкарахме си една година без да мръдне и пак я продадохме. За мен 200 лв. са оптимална цена за количка /не за друго, ами защото за тези пари си взимаш това, което реално ти трябва/ и наистина не проумявам защо трябва да се дават повече newsm78 Е, ако е заради надписа, разбирам напълно Wink

Вчера ходихме при бебето. Е, не е истина колко е малко Shocked Като новородено котенце Heart Eyes Даяна не прояви особен интерес към него, само тичаше и щурееше Crazy

# 249
Здравейтеееееееее Hug

Нанни добре дошла и честита рожба  Heart Eyes

нашия комп предвеликденско ни изостави и сега сме с нов ,снимките ни запазиха ама всичко друго ми е ново ooooh! нищо няма, ни скайп ни бъкел,всичко наново ме чака да правя  Whistling ooooh!,та за туй и не съм ви чела и ми липсвахте  Heart Eyes

Хайде като ви прочета ще пиша пак  Wink

# 250
Ние имаме тротинетка от миналата година ,но не иска да я кара само я бута. А наскоро купихме колело с помощни колела още не може да върти педалите ,но му е голям кеф. Изхабени са ми батериите на фотоапарата иначе щях да го снимам. Аз пък днес се изкуших и докато купувах панталони и блузки на Марти купих и на Валери (не ,че няма от батко си ) . Много сте ми сладки с тези вълнения отностно количките. С моя мъж решихме ,че ако спечелим от тотото ще дейсваме за момиченце Party

# 251
Ами НАН,то въпроса не е в надписа,все едно да питаш каква е разликата между Москвич и Мерцедес.Бутала съм лятна Чиполино на приятелка и моя Макларън за сравнение,доста си приличаха на вид,ама всичко е в конструкцията,в самото окачване и разпределение на тежестта. Чиполиното е като дърво,ужасно тежко,скърца,едва се бута,всяко кило се усеща.Моята с една ръка се мести,лека и маневрена.Децата бяха на едни килограми,не идва от тях разликата.Аз като изляза сутрин с количката и се прибирам чак вечер,по цял ден по улиците.Количката и колата ми са едни от най-важните вещи на този етап за мен.С колички повече компромиси не правя. NaughtyНито си давам Ситроена за Москвич Mr. GreenТа така.

Лора и Ема са големи сладурани Heart EyesЛора много голяма станала,бре! Mr. Green

За  тротинетките и аз искам отдавна да взема,ама малко ме съмнява,че ще може да я кара.За лятото сигурно ще купя.
Аз съм на мнение,че ако ще е колело с 3 колела или с 2 и с помощни колеленца,по-добре да е второто.Триколките чувам по-трудно се карали,педалите им били доста напред и някой дечица ги не стигали.

Искам да взема на Зоя пясъчник,гледах в Хиполенд едни като миди има,захлупват се един вид,което е добре,ама много скъпииииии :2gunfire:60лв за една пластмаса.Да сте гледали някъде по-изгодни?30-40 да са разбирам,ама 60 лв,тея са луди #Cussing out

Нани:чакаме снимките Hug

# 252
Arlina ,ние намерихме една голяма гума от трактор и сме я напълнили с пясък,супер е!Цвети седи на ръба докато си играе Peace http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/P5170029.jpg?t=1239905943

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 21:19 от Пиги®

# 253
  • Варна
Arlina ,ние намерихме една голяма гума от трактор и сме я напълнили с пясък,супер е!Цвети седи на ръба докато си играе Peace
Супер! И Тошко много обича да играе в пясъчник, но освен на плажа, на друго място не смея да го пусна. Всички радинки са пълни с котешки и кучешки фъшкии, а за пясъчниците да не говорим ooooh!
С моя мъж решихме ,че ако спечелим от тотото ще дейсваме за момиченце Party
А тото пускате ли? Wink
Никой не се похвали - боядисахте ли яйцата? Аз оставих за събота! Embarassed

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 21:26 от Анет

# 254
Супер идея Пиги,остана и гума да намеря ooooh!Аз също искам пред къщата да и направя едно кътче,ще изкарам и пързалката,една люлка ще взема и така...

Яйца в събота.Абе то от бабините диветини,ама да сте чували,че бременни яйца не боядисват? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт