LOST - сезон 5 / тема III

• 28 100
  • 483
  •   1
Отговори
# 360
~BeLLa~, знаех си, че ни изневеряваш с Бягство от затвора  Crossing Arms Joy

Радвам се че се завърна при нас, прелюбодейка такава   bouquet Hug

Това, че Бен направи списък, точно с нашите хора и ги искаше при него го бях забравила и сега страшно се заинтригувах отново. Ах, този Бен, колко е прикрит и каква лисица е  ooooh! Иначе, наистина бяха много смешни Бен и Ричард на изцепките на Лок  hahaha

Уф, пак нямам търпение, този сериал е като дрога, не знам като свърши ще съм в психическа абстиненция, ако мога така да се изразя  Confused
И аз ,и аз и ако е вярно че ще чакаме 9 месеца си пожелавам да изпадна в летаргия дотогава  Joy

Млина  Hug разконспирирала си ме значи   bouquet знаех си аз че не трябваше да слагам Майкълчо в подписа  Simple Smile

Аз изгледах 2 епизода от Lie to me ,готин е ,много ми хареса а и може да ми  послужи да изоблича някой лъжец само с езика на тялото му  Mr. Green

Четох днеска и то май за първи път сценаристите най-накрая казаха нещо искрено и в прав текст  без само да заобикалят и да шикалкавят ,признаха си че не са продължили историята на Либи защото актрисата е била ангажирана за Gossip Girl и е нямало възможност да я довършат,и затова са променили сценария а преди казваха че с нея били свършили и нямало какво повече да покажат,лъжци  такива #Cussing out

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 21:46 от ~BeLLa~

# 361
Ще трябва и аз да гледам Lie to me, да ме научи и мен на нещо, че вече станах даже не и моногамна, ами направо въздържателка и се пазя само за Лост  ooooh!, като се сетя, че преди гледах Бягство от затвора, а сега само седя и чакам следващата серия на Изгубени. Има нещо , совите не са това, което са ... на това ми напомня  Mr. Green

Преди време като ги гледах пак така се бях зарибила и малкото ми дете викаше - Бързо, мамо почват Загубените, идвай  Joy

# 362
Преди време като ги гледах пак така се бях зарибила и малкото ми дете викаше - Бързо, мамо почват Загубените, идвай  Joy

Млина,детенцето ти е много право значи ,верно си е че са си Загубени и ние май повече покрай тях  Laughing
Почвай Lie to me ,интересен е ,аз съм на 10 сега и още 2 остават ,засега толкова има,трябва да се ровна да видя кога излиза нов епизод и колко сезона са предвидени.

Затишие в темата ,май всички чакаме с нетърпение.

# 363
Да си кажа и аз,че съм от зарибените по Lie to me ,ама малко бавничко го превеждат...пък Райчинов направо ни е разглезил с бързината с която превежда новите серии на LOST,та чакането ми идва в повечко.Иначе сериалчето е супер-Тим Рот е невероятен PeaceИначе от "Изгубените" по-голяма тръпка-нямам...пък и Вие тук допринасяте с коментарите си за това.Благодаря ви  bouquet

# 364
Гледахте ли промотата на финала? Някой беше писал, че двата финални епизода били 2 часа? Чакааамееее........

# 365
Да 2 часа ще е финала Simple Smile
Ето и мъничко Sneak Peaks

# 366
Ето и нещо съвсем пресничко "As Michael Emerson so impressively put it: The Lost finale will make you eat your soul. Also, stuff blows up, Jacob walks among us and we cry like crazy.

Леле какво ли ще рече това пък сега  #Crazy

# 367
Няма ли да има днес серия?

# 368
# 369
Да се надяваме до вечерта да излязат субтитри!

# 370

Това много ме разсмя, защото отлично пасва на аватара ти  Joy

# 371
Просто гениален финал както винаги  smile3501 newsm10 и пак сме в шах  Laughing и сега 8 месеца чакане ,ужас.

# 372
  • Някъде там...
ми май няма да е скоро , ако някой друг не ги преведе , защото Райчинов до неделя го няма  Sad

# 373
Просто гениален финал както винаги  smile3501 newsm10 и пак сме в шах  Laughing и сега 8 месеца чакане ,ужас.
Блъсна ме глава като свърши серията и се сетих колко трябва да чакаме до другият сезон.

# 374
Аз след финала, вече почнах "да си изяждам душата".... нямам търпение да видя какво ще стане после  #Crazy
Бяло: много ми е кофти за Джулиет, толкова ми е симпатична. И кой е Лок сега? Пффф...а и Джейкъб е голям сладур и изглежда толкова добричък .... дано участва и в новия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт