Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 557
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Аз от сутринта се опитвам да се добера до Семейният профил,и все ми излиза,че ще мога да вляза и актуализирам по-късно ThinkingЕ то след 3 часа ще им свърши работният ден,колко по-късно Crossing ArmsНе може ли поне веднъж в тази държава нещо да се направи като хората.Става въпрос за децата  на тая държава #Cussing outАман вече от глупости #2gunfire
На всичкото отгоре,като си сметнах точките,сме с цели 5,2.Е кога ще се доредим...

# 121
Сега видях в профила на една майка, че на 16.04  в 10:30 часа пред Столична община ще има протест за малкото места в яслите...
Някой ще ходи ли, че аз мисля да отида?

# 122
Марти, много са ти сладки фъстъците  Heart Eyes Heart Eyes Не знам как се справяш с двамцата когато ги водиш в парка, слушкат ли те ? Аз вчера ги водих мойте в един далечен парк и ми се отели вола да бутам празната количка, един щъка наляво, другият драпа напред, кривогледа станах ей  ooooh! Пк като запанкят че им се яло, после им се пило, ама не вода, а сок  Sick Цигания голяма беше. Успях поне да изкарам няколко снимки и ето една от тях :
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … pg?aff=1483143065
Слънчо, как е положението в L'aquila след вчерашният трус ? Дано вие сте далече от това място, че това, което видях беше като апокалипсис. Confused
За градините няма да говоря, занете защо. При мен на 3 годинки се тръгва на училище и е безплатно за момента.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 15:43 от Тони и Тото

# 123
  • В светлината на слънцето
Сладкиш, какво ти притеснена, направо си бях яхнала метлата. Mr. Green Слава Богу, успях поне да разбера какво точно имат предвид в нашето конкретно ОДЗ - след като питах там естествено, че не бях наясно относно един от допълнителните им критерии. Иначе и ние събираме някакви мижави точки и най-вероятно няма да се доредим. Абе май ще си стои вкъщи Сашундера. Grinning Незнам дали ще ходя на протеста, защото по това време съм на работа, че и дежурна се очертавам. Thinking

# 124
  • София
Тони, аз с двете хлапета сама в парка не ходя Naughty, там толкова забавления има, че едното иска на една въртележка, другото на друга и аз как да смогна в един и същ момент да им угодя и на двамата и затова си взимам някой с мен . Тотончо е голям сладур Heart Eyes.
И Аничка събира много малко точки. Всъщност някой знае ли колко е максималния брой? Имам в предвид без социалните и допълнителните критерий.
Сега разглеждах градините в които ще кандидатствам и в тази, която ще е на първо място има само две свободни места ooooh!. Нали се сещате как точно Ани ще се класира за нея Whistling.

# 125
  • София
как сте, мами и августчета?
Рядко пиша, но с работа и две деца....
Яна е добре, започна да се храни сама,  говори все още само с думички, без да прави изречения, прави пакости  и така...Целувки на всички...

# 126
Марти, успокояваш ме. Мислех, че само аз не мога да се справя с две деца (абе справям се, но с много нерви). Пусто му, нашата баба, като надуши ваканция и изчезва от страх да не я извикаме за нещо, та сама си ги влача, няма как.
Хайде, дойде време за логопеда, а един дъжд се лее, като из ведро  Whistling

# 127
 Hug

Слава Богу ние сме далече от епицентъра и не усетихме нищо, макар че писаха, че земетръсната зона била на север до Триест. Мая се разпищя без причина по едно време, но дали е усетила земетресението някак, не знам. Майка ми звъня на пожар рано сутринта и така разбрах, че е имало нещо; после цял ден следих новините... ужас, голяма трагедия. Пази Боже да не се случва повече!
Аз се запалих по Ла редут. Я кажете цените на рокличките как вървят в България. Има ли смисъл да поръчам онлайн и да си взема нещата, като си идем след месец или цените там са същите? Ето това мисля да взема например: http://www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-bretelles-reglab … &numberpage=1
Марти, Тони, не ви завиждам за нервите по двете деца, но пък се радвам за тях, че растат с малка разлика и още малко и ще са си "банда"  Grinning Няма как да ви е лесно, но си струва   bouquet

# 128
  • В светлината на слънцето
Слънчо, добре че не сте го усетили. ooooh! Иначе трагедията наистина е голяма. Дано успеят да спасят повече хора. Преди малко видях, че са извадили изпод развалините една 98-годишна жена. Престояла е под руините близо 30 часа. Confused
Енита, намирай време да пишеш и по-честичко.  Hug
Тони, цветето сред цветята е прекрасно!  Hug Аз нали знаеш, че съм му голям фен на този твой син. Heart Eyes
Като казахте за разходка с двете деца накуп, то аз със сигурност няма да повторя тази грешка. В неделя ги бях качила сама в близкия парк. Ей, станах разногледа. Crazy Повече - не!  Naughty 

# 129
Ние до сега бяхме на гости.Ивон се набесня доволно Hug

Слънчо,рокличките са около 10-20 лв.Е,има и по-скъпи,но тези по ежедневните са такава цена.Но като цяло платовете имат огромна разлика-Ларедутските са много по-добри.Тамошният памук е на светлинни години по-напред от нашият "китайски" боклук.

Хайде,сега ще ходя пак да се пробвам със Семейните профили ooooh!

# 130
ай де и аз да се изкажа за ларедута,имат големи боклуци,много внимателно трябва да се избира това ,което се купува,аз се напарих миналата година повече няма да повторя Naughty

# 131
Лулу, аз ще ходя  на протеста. Колкото повече хора се съберем, толкова по-голяма врява ще вдигнем...... Peace

# 132
  • София
Здавейте  Hug.
Слънчо, радвам се, че при вас всичко е наред и нищо не сте усетили Grinning. Относно рокличките Ади ти е казала цените. Преди няколко дни майка ми донесе на Ани една за 5 лв. Не е кой знае какво, но за игра става. А за Ла редута нищо не мога да кажа, защото нямам кредитна карта и съответно не мога да пазарувам там, но така като гледам има много неща, които бих си ги купила Laughing.
Най - накрая успях да се добера до профилите Peace, но още не са активни и пак ще трябва да чакам Whistling.
Аз на протеста няма да ходя, защото няма на кого да оставя Аничка.
Хайде от мен приятен ден   bouquet.

# 133
Здравейте  Hug

Слънчо, май за времето, което ще я носи ролкличката и имайки предвид цената и, си заслужава. Аз купувам често от тях и едно лято изкарват без проблем. Имам обаче забележки и аз като Морска, най-вече за кройките - за възрастни кроят много широко, и най-малкият размер ми е голям, пък не съм чак кльощава да кажеш.
А съм си днес сама със двата звяра. Малкият си хапе юмруците и иска все да го нося. Навън пък едно скапано време, няма къде да се ходи  Tired
Марти, можеш и с детенцето в количката бе душка. Ние вече два пъти бяхме с двете деца на манифестация, няма проблеми.

# 134
Здравейте мами  Simple Smile
Ние сме добре, при нас нищо не се усети, далеч сме доста от засегнатата зона.  Всичко случващо се наистина изглежда апокалиптично, въпреки че степента не е висока, но строителството на старите сгради е такова, че вижте какво се случва  Confused Показват потресяващи кадри ... толкова невинни хора, дечица ...
Аз научих от родителите ми, на другия ден наобяд, които се бяха скъсали да звънят, а моят телефон беше изключен /което съвсем ги е накарало да се притеснят/. Не можех да си намеря зарядното, тъй като в събота се пренесохме окончателно. И това, всъщност, е добрата новина  Grinning Надявам се да се подредим възможно най-бързо, че е истинска лудница и докато намеря нещо, пада голямо обикаляне Crazy
Сега отивам да подавам документи, за да ми начислят такса смет и да разбера кога и как ще правим в тази Община разделното събиране  Wink До после! Поздрави на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт