Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 555
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
voglia, честито ви най-сетне ново жилище. Радвам се, че сте били далеч от пострадалата зона, жалка гледка е, що народ спи под развалините още  Tired
Какво е Разделно събиране - на боклука ли  newsm78 Там как е, няма ли няколко вида контейнери във всяка къща - за обикновен боклук и за хартии пластмаси и консерви ?

# 136
  • В светлината на слънцето
Волия, честит ви вече официално нов дом!   bouquet Сигурно доста ще се поозориш, докато подредиш всичко, но поне си знаеш, че си е твоят дом. Няма по-прекрасно усещане.  Hug Нали сега сте в Комо? Аз затова си и помислих, че сте далечко от епицентъра. Имам позната, която преди доста години се омъжи за италианец от Комо и когато се връщаше тук (вече не се връща обаче) показваше такива прекрасни снимки оттам, че направо да му се доживее на човек край езерото. Blush
Слънчо, според мен рокличката не е скъпа. И е много сладка.  Peace Аз от Виена съм носила подобни на Теди, когато беше на подобна възраст и доколкото помня струваха (с намалението естествено) някъде около 25-30 евро. Thinking От България съм купувала само веднъж - една памучна, бебешорска, и беше около десетина лева. Но все пак говоря за 2005 година, когато тя беше вече на годинка.
В този ред на мисли - Тиги, намери ли рокличка за кръщене? Ако не - малко полезно инфо. Вчера като минавах през пространството пред бившото кино "Изток" - срещу хотел "Плиска", и се загледах в новите неща в едно от магазинчетата. Там нали има множество малки стъклени магазинчета - два на два метра големи. Едното е само за детски дрешки и се намира до киното. Всъщност точно до него е магазинчето за букети. На самата витрина - страничната, има две роклета, които са точно като за кръщене. Едната е бяла на розови лалета и много нежна, а другата бяла на червени и черни точки. Моделът и на двете е като тази, която показа френското Тони - тоест с висока талия, а материята - някакъв фин плат и върху него шифон. Под прозрачното се показват и някакви нежни дантелени части. Шарките са върху прозрачния шифон. Цената е някъде около 30 лв. Дано съм ти била полезна. Grinning В магазинчето може да има и други модели.
Ади, аз днес най-после успях да вляза в профила си, но това била само третата стъпка.  Grinning Кога ще можем да пишем и променяме, изчисляваме точки, незнам. Thinking
Хайде, хубав и слънчев ден да пожелая на всички и да се наразходите на воля днес. Hug

# 137
Ще можем да  пишем и променяме когато ни допуснат до 4-та стъпка.а това щяло да стане довечера.мен малко ме съмнява...но щом е рекъл Джонев.....Най-вероятно чак утре ще можем.

# 138
какви са тези точки newsm78

# 139
  • София
Довечера уж ще може да се стигне до 4 та стъпк Sunglasses

Аз хич не се и надявам да ни приемат и смятам да си капарирам частна от сега! Twisted Evilче септември да не се окаже ,че и там няма места поне говорих и ме чакат тези дни да отида!

# 140
И аз вече чакам за 4-та стъпка.Абе пълни глупости,нямам думи #2gunfire

Френско Тони,страхотен ти е аватара.За разбойниците,нямам думи Heart Eyes

# 141

Тук можеш да прочетеш по-подробно ако ти се занимава Peace

http://kg.sofia.bg/?page=manual#73

# 142
Тони, чудесни снимки си направила на синчетата ти!  Heart Eyes Като картички са  Grinning Тук чак толкова красиви алеи нямаме.
Ти ще присъстваш ли на заниманията с логопеда? Ще ми е интересно да разкажеш как работи, как кара детето от безсмислени звуци да изкара дума (ако ще прави и това при вас).
Мая е още далеч от говоренето с думи и искам да направя нещо, а не знам какво. Макар че ме изненадва понякога. Одеве се опитвам да я храня и тя с един рязък тон ми казва: "няма дай мии" ("не ми давай" вероятно  Laughing)
Соня, да са ви честити дните в новия дом! Мечта е да живееш на Комо.  Grinning
А рокличката я поръчах заедно с един гащеризон. Каквито и да са, няма да са излишни  Laughing
Отивам да чистя. до после Simple Smile

# 143
  • София
Аз сготвих, детето спи и сега във форума влязох, къде другаде да ходя Mr. Green.

Марти, можеш и с детенцето в количката бе душка. Ние вече два пъти бяхме с двете деца на манифестация, няма проблеми.

Тони, по две причини не мога да отида. Първо, защото госпожицата от няколко месеца категорично отказва да седне в количката. Като видим някое детенце на нейната възраст в количка и аз й казвам: " Виж детенцето как се вози в количката, искаш ли и теб така да те возя", а тя ми отговаря: " Никам Аника кака" hahaha. И навсякъде където ходим тя върви пеш. А втората причина поради, която не искам да я водя е, защото въпреки, че протеста ще е мирен, не се знае какво може да хрумне на полицайте  Rolling Eyes. Малчовците ти са приказни Heart Eyes
Соня, честито ви жилище. Радвам се, че и вие сте били далече от заметресението Grinning.
Димяни, в коя ЧДГ мислиш да записваш Райън? В Люлин освен "Чудната къщичка" и "Ерих Кестнер" има ли други частни?
Лулу, по - късно следобещ ще можеш да си актуализираш профила. Така пише в сайта им, но като се има в предвид, че всичко става със закъснение, най - вероятно утре ще са активни Mr. Green.

# 144
Пак съм тук  Mr. Green
Я кажете как процедирате с разните мушички и плашливите деца.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 19:43 от Слънчогледка

# 145
Лулу, златна си. Добре ми звучи, а и точно такава като показаните от френското Тони ми допадат. Е, ако можехме да минем без дантели и шифони, ама карай - поводът е повод. И Гита ми каза един магазин(до нас Embarassed). Аз обаче съм си в Шумен и ще се върна другата седмици. Много се напекоха нещата със сроковете.
Мами, болестта на Явор се върна. Вече 24 часа е с 39 и малко по-малко. Знам какво ще ми кажете - ще го заведа на лекар. Много ме е страх. Пу, не пораснах. ама нали му е първа болест. Той се държи и казва, че децата са "доби" - добри:)
Ако някой няма работа - може да си сваля знаменателните новини от сайта за яслите. както казва мъжът ми новината е, че утре ще има новина.
И запомнете - "програмата действа по-бавно, но по-сигурно" и още - Ръководството за родители има 5-та актуализация, но се чака 6-та

# 146
Тони фр, на нас ни дават специални пластмасови контейнери и там си слагаш боклуците. В определени дни изнасяш каквото е по календар и сутринта минава камиона да обира  Simple Smile Примерно вторник ве4ер- пластмасови бутилки, органични отпадъци, черен чувал, петък- хартия и картон, органични стъкло и алуминиеви. В големите градове с много население е много по-лесно, но и по-малко екологично  Wink там доста  работи се хвърлят накуп, в големи, неперсонални контейнери.
Слън4о, Лулу, ние не сме точно на езерото, тоест нямаме гледка, тъй като така щяхме много да се отдале4им от Милано. В малко, но достатъчно голямо, за да си има всичко и въпреки това да е сравнително спокойно, град4е сме до Комо. То4но в Комо си е лудница и ве4ен трафик, както във всички големи градове, де  Simple Smile

# 147
Добър вечер от нас!

Воглия-честит ви нов дом! Ах, колко са хубави тези емоции около новичките и различни нещица в живота ни!
Тиги-наистина не се притеснявай излишно, дано да е фалшива тревога и нещо незначително като неразположение при Яворчето!
За яслите-мога да кажа: "САМО ЧОВЕК ДА ИМА ЗДРАВИ НЕРВИ! ", нищо повечееее......................
Френско Тони-страхотни сладурести снимки, а двамата бандита са много готини, много, много симпатични деца!

Ние сме добре, по цял ден сме на разходки, Перси дивее и е много щастлив, че по цял ден почти не се прибираме. Само не питайте мен: направо съм като пребита вечер, но поне поддържам форма Sunglasses Laughing Laughing

# 148
тъкмо се отскубнах от малкото,оставих го да играе в стаята си Crazy

Соня,честит ви нов дом,вече официално,а пък почерпката като си дойдеш Mr. Green

Френско Тони,големи сладури си имаш Heart Eyes

Тиги-Мигъл,според мен го заведи на лекар,тази Т не ми харесва ,прекалено висока е Peace

# 149
Леле, мерси, мерси  BlushМного комплименти ми направихте. Забелязвате ли, че все ги снимам с гръб, то се въртят като шила бре  Whistling Днеска нащраках пак Тотончо, беше като прасе в това кално дъждовно време, но утре ще ви го покажа.
Марти, разбирам. По-сигурно си е у дома с малко дете, аз тогава не бях сама. Wink
voglia , да, значи е като тук. Н не всички граждани са примерни все още и всичко мятат в нормалната кофа.
Хайде, лека и до утре  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт