Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 554
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Добър вечер,мами!!!

Сонитка,Честит нов дом  bouquetИзпълнете го с много любов и щастлив детски смях Heart Eyes

Тиги,какво да ти кажа.Миналата седмица Ивон беше 2дни с 39 градуса и после все едно нищо не било.Пихме само Панадол и хомеопатията.Бързо се оправяйте.

Аз каталясах.Сутринта 3 часа на вън.После спахме 3 часа и следобеда пак 3,5 часа на вън.Сега сега се къпя и заспивам,че сили не ми останаха.

Лека нощ на всички Heart Eyes

# 151
  • В светлината на слънцето
Я, вижте с какво си запълва времето тия дни моя син. Thinking Снимките са оттук нататък и надлежно описани относно действията му. Противодействията от моя страна оставям на вашата фантазия, няма снимков материал по разбираеми причини. Mr. Green И пак да повторя офертата - ако на някой му трябва временно помощник за разбиване и поизкъртване на нещо вкъщи, отстъпвам от сърце 90-сантиметров терминатор за час-два, доволни ще останете. Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11494481

Айде и малко по-благопристойни снимки - да не си помислите, че само бели прави. Отвреме-навреме и слуша. Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362695

Тиги, бързо да се оправя Яворчето и да го нагушкаш силно от мен.  Hug Утре ще мина покрай това магазинче на кино "Изток" и ще погледна и вътре какво имат. Пък и да видя все пак какви размери имат от рокличките - да не се окаже само да се разкарваш напразно. На мен не ми е проблем, защото тъй и тъй оттам минавам на връщане от работа. Хем и ще видя дали има нещо интересно като за Сашундера. Heart Eyes Ще ти пиша утре на ЛС, че да не спамя темата излишно, а дотогава стискам палци Яворчето да свали температурата и да е като нов. Hug
Иначе кройката на рокличките е като ей тази на Теди http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4521205

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 23:27 от lulumba

# 152
Лулу,твоя малък мъж къса тапети,моя драска постените,чупи чаши и чиний и лакове за нокти ooooh!

# 153
  • София
Лулумба, невероятни мигли! Като на момиче...
Тони и Тото, много красива снимки!
Тиги, Яна преди 3 седмици беше два дни с ПОВЕЧЕ от 40 градуса. После изведнъж се оправи/ и ние сме само на хомеопатия/
Соня, де сте живи и здрави в новата къща!
Абе, хора, за градина от сега ли се подават документи или догодина /Яна е с детегледачка, но от 3г. ми се ще да я пусна на градина, ако изобщо мога да я запиша...

# 154
Алма, ама то чупенето също влиза в програмата при нас. Що неща изпотроши досега диването. ooooh! Иначе рисувателните средства засега използва по предназначение - върху бял лист. Но това е, защото гледа от Теди, а тя много рисува.
Преди малко направих междинната стъпка в сайта за яслите и градините.  Mr. Green Днес следобед видях профила, тоест минах и третата стъпка, и всичко си беше OK. И тази вечер рекох да погледна дали няма ново. Новото е междинната стъпка, което ще рече въвеждане на ЕГН-та на двамата родители. Въведох ги аз както си му е ред според всички инструкции, пак отворих профила и... изненадка.  Crazy Теди и Сашко се оказаха с родители - мъже. Еврика! Най-после медицината успя да победи природата и според сайта на общината ни децата ми са родени от мъж. Ухаааа.... Mr. Green Ей, сега вече ако не грабнат нобелова награда за медицина, няма да е честно.  Mr. Green По-интересното е друго - вместо моето име в профила вече излиза името на Сашко с неговото си ЕГН. Иначе той си фигурира и в графа деца. Та значи той още същия ден, в който се е родил е бил оплоден от татко си и е родил кака си, но вече като отгледана 5-годишна мацка. Само не ми е ясно дали себе си е родил преди или след раждането си.  Thinking Направо удряме в земята сапунките по заплетени роднински връзки.  hahahaJoy
Енита, сега се борим за ясла, а за градина ще ръгаме лакти догодина.  Grinning

# 155
Не си единствена.При нас Пламен е на мястото на таткото.казаха че утре след 8.30часа ще оправят проблема.Надявам се да стане защото е направо смешно. Laughing

# 156
Не си единствена.При нас Пламен е на мястото на таткото.казаха че утре след 8.30часа ще оправят проблема.Надявам се да стане защото е направо смешно. Laughing

Ехаааа, да живее генетиката и в частност българската!  Joy

# 157
  • София
Maрти,иам една Криси зад ресторант "Адашите" Криси се казва много е хубава но е 500 лв,аз смятам в Чудната къщичка Simple Smile

Лулу.... леле.... Mr. Green

# 158
Лулу CrazyЕ,това се казва сапунка LaughingЗа тапетите,какво да ти кажа-на същият хал сме.Направо вече нямам нерви да повтарям едно и също.Като заръчка с тея малки пръстчета и е като светкавица,само докато се обърна и всичко е скъсано ooooh!Също толкова добри сме и в драскането извън лист-чаршафи,стени,легла-всичко е нарисувано Crossing Arms

Роклята на Теди е страхотна.От къде е казваш?

Ние ще се стягаме за на вън. HugЛек и успешен ден на всички Heart Eyes

# 159
добро утро Grinning

# 160
Добро утро и от мен,

Видях снимките ти Лулумба, ама страшни са  Joy Тоя малък калпазан какви бели върши само, а каката как поощрително се киска до леглото, позната картинка вярвай ми. Не знам как се примирявате за тапета, аз една боя имам и ми е жал като застържат по нея   ooooh! А рокличката е много кукленска на Теди, красавица голяма е тя  Heart Eyes
Слънчо, много съм разсеяна и забравих да ти отговоря снощи. Малко е детето за логопед, изчакай поне до две годинки и половина и ако и тогава не говори я заведи веднъж за да я видят. Аз водя големият ми син в момента, той започна на две и половина и казваше точно три думи, а сега не мога да му затворя устата и говори много добре. На сеансите никога не съм присъствала, те искат да са сами с детето. Не знам как процедират, но е ефикасно и явно имат здрави нерви хората  Laughing
Ето и няколко снимки, нали си няма работа :
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … .jpg?aff=69493530
С детето на моята българска дружка :
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … pg?aff=1938183369
част от парка :
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … pg?aff=1496233024
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … .jpg?aff=55807845
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … pg?aff=2067587319

Хайде, лек ден.  Heart Eyes

# 161
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Едва гледам. Снощи бях на ресторант с колегите и късно легнах. Тук е великденска ваканция до вторни и не работя. Ноооо, пак няма почивка, маймунката си иска внимание на 100 %. Голяма кривотия е тези дни, и вчера видях, че един кучешки зъб отгоре е пробил, остава да се покаже връхчето. Нооо, едва издържам вече нервните и изблици.   Confused
При нас не става за разходки. Времето е ужасно  Confused

Ауууу, Тони, завидях ви на парковете. Тук нямаме такова нещо. Има три естествени езера и са направили обикалящи ги алеи около тях. Тук таме пейки и това е. Нооо, там предимно бягат хората за здраве. Водила съм Йована, но не са и интересни храстите и тревата. И се изнервя там. Обича да се разхожда в града, сред хората и да зяпа по витрините. Но сега с техните празници, тук всичко е затворено и народа се е изнесъл по вилите си. Толкова е пусто, все едно някой е хвърлил бомба  ooooh!

Лулу, опасна работа е Сашко, като дойде време за ремонт, връчвайте му маламашката и да помага.  Hug

Приятно разходки на всички днес   bouquet

# 162
  • София
Здравейте  Hug.
Аз изпратих Ани и майка ми навън и познайте с какво се боря  Mr. Green. От половин час се опитвам да запиша ЕГН - та на родителите, но непрекъснато ми дава грешка. Вече започва да ми писва от тази система Close. Миналата година вярно, че времето беше определящо, но всичко стана за един ден, а сега само 5 дена ни трябват да си сменим данните, а още колко ли ще ни трябват за да можем да и кандидатстваме #Cussing out.
Лулу, за твоя случай онемях като прочетох. То бива грешки, ама това е недопустимо ooooh!. А Сашко и Теди са големи сладури Heart Eyes.
Тиги, дано да не е нещо сериозно Praynig.
Димяни,  Hug. Така като гледам, какъв е наплива в Люлин изглежда и Аничка ще я давам на частна. Макар, че с тези три частни градини, не знам дали и там ще се класира Tired. Ей, много трудно стана Whistling.
Тони, снимките са прекрасни Peace. Парка много ми напомня на парка във Фрайбург (града в който живеехме). Българските паркове, обаче и след 100 години няма да изглеждат така Sad.
Приятен ден на всички   bouquet.

# 163
  • София
Toни,прекрасни снимки! Party

Марти,аз хич не се и надявам да се класираме в държавна и още утре ще оставя капаро за Чудната къщичка което ще ми гарантира да го пусна когато поискам дали септември дали още другия месец! Групите са само 3,а дечицата са по максимум 10/13  Peace така ще ми е спокойно,че ще има място за нас!

Аз съм с ужасно главоболие от снощи..... сигурно се дължи на заметресенията! Rolling Eyes
Сега отидох да си взема Аулин и ми отказаха..... следобяд ще ходя за рецепта за някои неща да си искам,че така като се наложи...... ooooh! сега нямам нищо обезболяващо и ще търпя!

# 164
Ние се прибрахме.Бяхме тук на едни кафета "на майките"-ми то лудница CrazyЕдвам си събрахме играчките.Поне се надивя на пясъка де Hug

Френско Тони,самопоканвам се на гости.Може да спим и в парка,не се притеснявайте LaughingСтрахотно е.Колкото и да си натоварен през деня,една разходка в парка и сигурно вече се чувстваш перфектно. Heart EyesТотончо си е Тотончо-бонбон и половина Hug Heart Eyes

Марти,права си за нашите паркове.Когато бях около 3 годишна,майка ми ме водеше в Западният парк.Беше невероятна красота-чешмички,градинки с цветя,люлки,катерушки,виенско колело......Като си гледам снимките и ги сравнявам със сегашното му състояние ooooh!
Лошото е,че неса ни виновни само оправниците-каквото и да се направи,се разрушава за норматива.Бай Ганьо сме си били преди 100 год. и след още 100 пак ще сме си такива Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт