Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 552
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
При нас нищо ново.Ицко се мъчи да си подкара колелото ,ама още не може и много с ядосва.
Лулу Hug Hug страхотни са децата.При нас Габи понякога нарочно кара Ицко да праве неща които не позволявам.И после се хили отстрани и вика"Ицо беше".
Тонистрахотни снимки и Тотончо е супер.
Лек ден.

# 166
  • В светлината на слънцето
Тони, искам в Тулузаааа..... newsm45 Кога ли ще доживеем и тук да видим такива паркове. Ех, мечти... Blush А снимките са направо разкошни - не само природата, ами и обектите на тях.  Hug
Ади, роклето е старо - то се вижда от снимката де. Купихме я от Виена - на H&M е, на които аз съм голям фен. Тогава Теди беше на годинка и девет месеца, но я взехме с перспектива, така че я носи доста дълго. Всъщност за последно я обличаше, когато родих - тоест на три години и половина. Grinning
Виж сайта на марката - http://www.hm.com/us#/kids_spring09_campaign/ Имат доста приятни неща. И он-лайн магазин, но нямам идея дали правят доставки до България. newsm78
Димяни, много добре сте решили за частната ясла. Когато са по-малко децата, учителките са доста по-внимателни, абе всичко е по-различно, няма какво да се лъжем. Аз специално съм чувала супер хубави отзиви за "Ерих Кестнер". Тя е предимно за деца на дипломати и е направена от немското посолство. Вътре учители, лекари, екип са само немци и говорят единствено и само на немски на децата. Бях се залетяла там да записвам Теди, но като видях цифрата и се отказах супер бързо - някъде около 2000 евро на година идеше тогава или от този род. Незнам дали са разкрили и паралелки с по-нормални условия там, защото по принцип говореха да правят такива. Но дипломатическите бяха направо шокиращо скъпи.  Rolling Eyes

# 167
  • Ланкър, планините Овнерог
Я, аз ни в клин, ни в ръкав.........Лулу, защо сега за ясла, а догодина за градина ще борите? Нали в самостоятелните ясли е на стария принцип-с молбичка в ръчичка  Mr. Green и на място. А ако е ОДЗ пък влезнеш ли веднъж, няма излизане до 1кл. Като се сетя колко се чудех дали да запиша миналата година Емма, че ми се виждаше малка, а аз съвсем на майтап кандидатствах, а то пък взеха, че я приеха... ooooh! Лелеее, добре, че я записах, че сега щях да скубя коси.

# 168
  • София
Димяни много тъпо за аулина, на мен ми отказаха Ясмина.... но пак си взех.. Twisted Evil но трябва си трябва рецепта... ще се редя при лекарите и аз...
Сега моят дивак спи.. Аз нямам проблеми с чупене и драскане.. Той знае къде си рисуваме... Добре сме, постоянно сме на вън и не иска да се прибираме да ядем..голям зор ми е... като види блока един рев, едно чудо!!! Rolling Eyes

# 169
Гита, яслата е в ОДЗ-то, където Теди ходи на градина в момента. Но вероятността да се класираме е нищожна, защото там имат само една яслена група и са обявили общо 16 места за родените 2007 година. А само тези с братче и сестриче в градината сме над 30. Аз затова съм се подготвила психически, че и догодина ще мина през подобен ад, когато опрем до кандидатстване в градина. Няма да го давам на частна, защото има кой да го гледа вкъщи. Дори съвсем сериозно се чудя дали изобщо да го пускам на ясла. Ама вече се хванах на хорото с кандидатстването, та ще видим. Но е много малко вероятно да го приемат точно там, защото напливът за това ОДЗ е наистина огромен. Thinking

# 170
Френското Тони,много хубав парк,а Тотончо как гледа мацито с бибата Heart Eyes Crazy

абе да си похваля и нашата морска градина е хубава smile3534

Лулу,тази сутрин като разглеждах снимките на Сашундера и Теди,малее хванах се за главата Laughing

# 171
  • София
Лулу, в "Ерих Кестнер" сега таксата е около 2500 - 2700 евро за 10 месеца, което като го разхвърлиш по месеци се пада, толкова колкото и в обикновена частна градина. Таксата може да се плати и на вноски.
Аз исках Дани да го запишем там, но Ники каза, че ако го запишем него, то ще трябва и Ани да я запишем (нямало да е честно той да учи в немска градина, а тя не), а нямаме възможност всяка година да плащаме по 5000 евро и се отказах от тази идея Tired.

# 172
Ади и Лулу, аз тука точа зъби на 200 кв.метровият апартамент на бабата на мъжа ми. Ако един ден се доредим до него, направо идвате и двете  Hug А парковете са хубави, много ги подържат, много е чисто. На всеки десет метра полицаи, като видят някой на колело му свиркат да слиза, за да не прегази някое бебе. И кучета без каишка и намордник няма. Като ида там, забравям всяка грижа и с моята дружка се скъсваме от приказки. А и аз си спомням като малка, пловдивската гребна база (ако не се лъжа) и влакчето на тепето, останали са ми приказни спомени.
Оле, аз имам един сайт с разкошни роклички (пускам страницата), но и аз незнам дали доставят извън френско  Thinking Поне си поплакнете очите, както аз преди малко  Sunglasses
http://www.quelle.fr/portal/portal/SiteInternet/App/Shopping?secteur=enfant (там на една снимка има рокличка и отдолу "Voir tout cérémonie" - kliknete tam)
Друго няма за момента.
Морска, ама аз никога не съм я виждала вашата градина. Я, като се случи слънчево да я снимаш и да ми я покажеш.

# 173
 thumbsup

http://moreto.net/varna-gid2.php?n=18
под статията има доста снимки на морската,обещавам да снимам и аз Hug

# 174
Здравейте Grinning

Днес бяхме повече от 3 часа в парка, видяхме се с други българи и сме много доволни и двете с Мая Grinning После ще покажа и нашия парк. Бил е частен, с вила, но собственикът го завещал на общината.
Лулу, аз съм фен на H&M  Wink Тук отвориха магазин преди година и по намаленията купих подобна рокличка за по-малко от 4 евро. Но и по принцип не е скъпо, а са много хубави нещата. Дано отворят магазин и в София  Peace

# 175
Тони, идваме веднага, ако трябва ще помагаме и за пренасянето на мебелите.  Wink Това, което разказваш за парка е направо мечта. А в нашия квартален - тоест парка на хълма Редута, известен още като парк "Гео Милев", преди 2 години едно колело така отнесе майка ми и Теди, че майка ми ходеше месеци наред с кръвонасядания по крака, а Теди се беше отървала само с уплаха. Тя е имала късмет, че просто колелото я е преметнало във въздуха, полетяла е и е паднала без изобщо да се удари - само леки охлузвания имаше. Абе нямам думи направо. Виж, Морската градина във Варна ми е мнооого любима. Там си е направо кеф да се разхождаш. Grinning
А сайтът е върха. Утре ще тормозя една колежка - франкофонка, да пита дали все пак не правят някакви доставки до БГ, че си харесах един куп неща. А и цените им са много добри. Peace
Слънчо, аз откакто ги открих тези дрешки за първи път и направо се влюбих. Имам още няколко любими марки с хубави детски линии, които за съжаление не се предлагат още у нас. Някои от дрешките са по-евтини отколкото у нас, други дори и с намаленията са си скъпички. Абе има варианти обаче.
Марти, значи отпреди 3 години цените в тази ясла са скокнали с едно хиляда евро. Thinking Но знам, че наистина си заслужава. Но и парите са много, особено пък когато децата са две. Те имат и училище, в което таксите са по-ниски - преди 3 години бяха към 1500 евро годишно, като прогресивно намаляват от първи клас към гимназията. А децата, които учат в него почти на 100% после продължават в престижни университети в Германия и то с доста високи стипендии. Ако имате възможност помислете за него. Познавам хора, които имат деца в "Ерих Кестнер" и са супер доволни. Peace

Ей, сега видях, че Цвети на Гера има рожден ден.
ГЕРА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПОРАСНАЛАТА ДЕВОЙКА И САМО С ХУБАВИ НЕЩА ДА ТЕ РАДВА!  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
Лулу, не тормози колежката  Wink Има тема за сайта, който Тони показа, и се събират хора за обща поръчка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=306837.0 Май излиза доста по-скъпа доставката, отколкото от ла редут-а.

# 177
Здравейте момичета. Днес имам рожден ден - яжте и пийте за мое здраве:

# 178
Галка,само толкова ли?Пиши повече,къде се загубихте?

Хайде, от мен едно голямо ЧЕСТИТО,на двете ни рожденнички.От здраве да не се оттърват и с успех всичко да творят  bouquet

# 179
ГАЛКА - МАЛКА честит рожден ден.
Много късмет и цялото щастие на света.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт