Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 551
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Галка малка честит рожден ден  bouquet

Честит рожден ден и на дъщеричката на Гера  bouquet

# 181
  • В светлината на слънцето
ГАЛКА-МАЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ОТ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ХУБАВИ СПОМЕНИ И НЕЗАБРАВИМИ ЕМОЦИИ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ!

Слънчо, благодаря.  Hug Май наистина доставката доста оскъпява нещата. Thinking
Тиги, нещо имам проблем с личните, та затова инфото го давам тук. Рокличките са от 1 до 3-4 годинки. Но не от всички модели имат всички размери. Конкретно тези на витрината започват от годинка и половина и струват 32 лв. Иначе вътре има и други. Не работят в неделя само, през останалите дни работят нормално. Снимах тези от витрината, за да се ориентираш в моделите и ако не ти харесват поне да не си губиш времето да ходиш до там. Снимките обаче са от телефона ми и не са с кой знае какво качество, че и витрината малко пречеше, но за обща представа стават.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11503753
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11503755
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11503759
Според мен на розовата като й се махне розовата китка на талията, ще се получи доста по-изчистено. Thinking Вътре имаше и една в бяло и черно като черното беше дантела тип плетена на една кука. Доста стилен модел, но тази комбинация от цветове незнам дали много майки я приемат радушно. Девойката каза, че имат и други модели.

# 182
Добро утро!

Тук е опустяло толкова много, един на работа, друг по разходки, ще ни липсват старите времена...........................

Галка Малка-Честит Рожден Ден на патерици! Бъде здрава и откриваща нови, и нови хоризонти!

Гера-Честита Рожденничка и на теб!

# 183
  • София
Добро утро и от мен Hug.

Честит рожден ден Галка!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Лулу, розовата рокличка е страхотна Peace. Къде се намира магазина? А за "Ерих Кестнер" наистина си права за това, че децата завършват с много високи дипломи. Един ден като се опаричим, ще ги запишем там, ако все още сме в нашата мила Родина Mr. Green.

Да се пробвам още веднъж да вляза в Семейния профил, че отново ми дава грешка Close (голям карък съм Mr. Green) и ако не стане работата да извеждам Ани, че откакто е станала иска да ходи на "пиалката" (пързалката). Пред блока ни сложиха нова пързалка и сега няма отърваване hahaha.
Приятен ден на всички   bouquet.

# 184
Лулу, къде са тези страхотни рокли?
И как така ти позволяват да снимаш от витрината.
Аз миналата година снимах една рокля с фотоапарат и магазинерката, като ме подгони.....крещи нещо и ме заплашва....ама бях без Калина.....
Сигурно си е помислила, че ще и открадна модела...... #Crazy

# 185
Галка-малка, честит рожден ден на патерица! Бъди здрава, успяла и щастлива!     bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря за снимките, Лулу!   bouquet Страхотни роклички! И аз искам  Mr. Green Моля, която от вас купи, нека ми каже кой размер е като за нашите деца (дали си отговарят на размера) и каква е дължината.
Пък аз ще се надявам да навия някой приятел да мине да купи и да я изпрати на майка ми  Confused
Тази сутрин се разминахме с разходката - лепиха плочки в банята. Сега ме чака чистене  ooooh!

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 13:17 от Слънчогледка

# 186
Миналата седмица до парка "Заимов" видях един магазин с много красиви дрешки.
Оказа се, че фирмата е Бъргаска, но магазинерката ми обясни, че скоро ще достави цялата им колекция.
Ето сайт:
http://www.chernomorka.com/index.php
Харесах такова панталонче, от каталога им, но го нямаше в наличност.
http://www.chernomorka.com/item.php?item_id=182

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 13:41 от sladkish4e

# 187
Леле,Лу,казвай бързо адреса-някъде на Кино Изток май беше казала newsm78Страхотни са роклите Hug

Марти и ние сме пристрастени към "пазалката",обаче сме и с претенции-точно тази на "Бъъло"(Бъфало) Laughing

Отивам да погледна какво става със семейните профили ooooh!

Системата не работи в момента-да не повярваш :2gunfire:1 седмица неможем да се вкараме в с-мата.А кога ще се класираме. Crossing ArmsДано за второто ми дете,което е още в Ташкен да стане Crossing ArmsЕй,свършиха ми вече епитетите за тея идиоти #2gunfire

# 188
Рокличките са в едно от малките стъклени магазинчета пред кино "Изток". Тези, които са в пространството, наречено гръмко площадче до автобусната спирката за към Младост. Момичето беше много любезно и ми позволи да ги снимам. Аз в такива случаи питам, че не се знае каква ще е реакцията. Иначе там имат и много хубави неща за момченца. Внасят и разни маркови дрешки, които предлолагам са нелегален внос, защото обикновено са ограничени откъм размери и бройки. Имат и обувки, но по-скоро силата им е в дрехите.
Иначе хубави дрешки - турски, но не от масово продаваните у нас, има в подлеза на същото място (тоест подлеза на Плиска). Но цените им не са от най-ниските. Обаче като направят намаленията стават по-поносими. Е, не са и твърде високи де, средна работа. Thinking
Аз снощи се пробвах да вляза в семейния профил. Естествено, все още нищо не е активирано. Защо ли вече не се учудвам. Mr. Green Сега сме края на работната седмица, откакто е "тръгнала" системата. Предполагам, че ще е нужна още една седмица, за да успеем най-после да попълним въпросника и минем нататък. Питам се - а ако родителите бяха решили да изчакат както съветваха от KG и да кандидатстват някъде през май, за да е по-спокойно, какво ли щеше тогава да се случи. ooooh! Ох, вече и аз нямам думи.

# 189
Здравейте мами:)
Лулу,рокличките са убийствени,направо много кукленски,само дето имам юнак,не мома Laughing
При нас нищо ново почти,в понеделник ще ходя да записвам малкия на място в една ясла в студ.град,дано го вземат от септември,пък като стане на 3 години ще го мсиля ,как ще го нареждам в градината ooooh!То не бяха простотии в тая държава,не бе чудо.Преди като имаше градини ги срутиха да си построят кооперации,сега вместо да направят нови градини,те ни вкарват в разни филми и системи.На всичкото отгоре сме вкарали грешен мейл като сме се регистрирали преди месеци и паролата не отговаря и няма как да си вляза в тъпия профил Twisted EvilПисах им на онези умницина обратна връзка,но само ми казаха,че ще отсранят проблема ми,когато имат време другата седмица...Поне ще с е опитам днес по-късно да си направя нова регистрация,че така не може,трагедия Outta Joint
Иначе поне си свърших малко моя работа и вече сме капарирали ресторант в Симеоново(Атлантик комплекса) и обредният дом(Леге 6) за 15 август за сватбата:)
Някой се разбръмча с машина и събуди детето току що,сега ще отида и ще се скараме жестоко с тия идиоти,които не сряха с ремонтите следобед #2gunfire Joy
До скоро   bouquet

# 190
Ира,ела и при нас-от 13 ч бръмчат с едно хилти #2gunfire

# 191
Ира, супер е че сте успели да си резервирате такава хубава дата.  Peace А за шумните съседи направо нямам думи. Twisted Evil

# 192
Лулу, много са си добри снимките даже  WinkНа мен моделите ми харесват, само трябва да се махне туй-онуй, за да станат по семплички (мой вкус). А за сайта на Quelle, не знаех че излизало толкова скъпо, съжалявам  Rolling Eyes
Сладкиш, хубави неща има тази фирма. Аз като си нямам мома гледах едни гащеризончета, много са сладки.
Анаморф, напредват нещата значи. Браво че сте успели да ангажирате ресторанта и ритуалната за точно този ден. Стискам палци и на ясла да ти го вземат детето, та всичко да е като по вода.
Аз останах без фурна, мами Close Не може да и се регулира темперетурата и пече с пълна мощ, направо гори. Ама много е краткотрайна тая техника бре, или пък аз много я мъча  Sick Освен тая неочаквана случка, друго ново няма.

# 193
  • София
Здравейте отново Hug.
И сега сайта не работи, но аз щях да се учудя, ако работи Mr. Green. Вече ми омръзна и реших да не се ядосвам.
Днес излизах с една приятелка и си купих два чифта обувки, малко ми е гузно, защото на децата взех само по две тениски за лятото и ми е гадно, но пък обувките много ми харесаха и бяха в промоция.
Тони, много неприятно това с фурната. Дано успеете да я оправите или пък да се обзаведете с нова Grinning.
Ира, хубаво е, че вече напредвате с подготовката Peace.
Лулу, мерси, че каза къде е магазина  bouquet.

Навън се раздуха и реших да не извеждам хлапетата, уж да си отпочина, че като ги изведа на площадката и все си тичам подир някое, но вече съжалявам Whistling. Не стига, че за един час обърнаха хола наопаки, ами не можаха да си разделят 10 молива и се дърпаха, караха, та трябваше аз да се намесвам Mr. Green.

Приятна вечер на всички, че дойде време за вечеря.
Чао   bouquet.

# 194
  • Видин
Добро утро. При нас няма нищо ново, затова и не пиша, а и нямам време, сутрин и следобяд сме на разходка, а като спи следобед и аз лягам с него.
Анаморф, ако е яслата с/у Манията, е много добра. И племенника и племенницата бяха там и сестра ми беше доволна.  Peace
Ето по едно кафе от мен

Общи условия

Активация на акаунт