Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 548
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Eхаа,какво станало тук,от вчера следобяд никой не писал,оредяха ни редиците много вече Whistling
Сега да Ви кажа Добро Утро и да почерпя,защото снощи станах леля на момиченце Калина(на брат  ми)Родило се е живо здраво,от което съм много щастлива,защото е много чакано   bouquet  

После ще си допиша,че малкия се разрева нещо Twisted Evil

# 196
Добро утро Grinning

Ира,страхотни новини около теб,все така да е Flutter честита да ти е малката племенница,сега като леля,трябва много да я глезиш Hug  bouquet

Ния мерси за кафето,пийвам си го вече Grinning Hug

# 197
Добро утро!

Анаморф-чудесна новина! Да е жива и здрава малката принцеса, за радост и гордост на родителите си!   bouquet  bouquet  bouquet
Марти-не се чувствай гузна за покупките! Децата от тук нататък ще носят от хубави, по-хубави неща. Но и ние имаме нужда от време на време да се поглезваме.
Ния-благодаря за кафенцето!

Ние сме добре. Ще излезем днес най-вероятно на Витоша, малко на чист въздух, че тук в тази София просто не се живее.
Хубав ден на всички!

# 198
  • Видин
Анаморф, честита ти племенница. Много да е щастлива и да расте здрава
Тук времето е гадно. Облачно, духа и е хладно. Дано до 10:30-11ч да се постопли, за да излезем. Мъжа ми най-сетне може да излиза и то да се скапе времето #2gunfire

# 199
Анаморф, да ти е честита племенничката. Много хубаво именце са си избрали  Heart EyesПожелавам ти, да сте близки с нея, аз така много обичам моята леля.
Тук времето е лошо, вали. Няма мърдане от къщи, децата правят беля след беля - ей сега са се навряли в библиотеката и си затварят вратата, тва било колиба.  Решихме да сложим паркет и в тяхната стая, но преди това ще се направи една пролетна чистка...
Това е за момента. Отивам да пълня торби с боклуци, само място да се отваря.

# 200
  • В светлината на слънцето
Ира, честита ти малка племенничка! Да е жива и здрава, и много радост и усмивки да донесе в семейството на брат ти! А ти да бъдеш най-обичаната леля на света!

Тони, много гадно това с печката. Confused Дано да успеете да я оправите.
Ох, оставям ви - каката днес е подбрала Сашундера и цял ден се опитва (и вече няколко пъти успя) да му облича една нейна дънкова пола, а пък той вече не иска и пищи... Лудница. Crazy

# 201
каката днес е подбрала Сашундера и цял ден се опитва (и вече няколко пъти успя) да му облича една нейна дънкова пола, а пък той вече не иска и пищи... Лудница. Crazy
JoyТя няма умора тази кака бе Лулу. Иначе и тука е лудница, казвам ти го за утеха  Mr. Green
Анаморф, да пуснеш снимки на Калинката, ако родителите и разрешат, разбира се  Wink

# 202
Анаморф честита ти племенничка!Да е жива и здрава и да радва мама и тати.

И при нас лудницата е пълна.Одеве се прибрахме от парка и двамата са ранени каката падна с колелото е с ожулено коляно ,а Ицко си чукна главата с едно друго детенце и е с цицина.
В момента се гонят из цялата къща.
Лека вечер на всички.

# 203
Здравейте и от нас!!!

Уморихме се от скитня днес.Сутринта ходихме да купим кола на ситнежа,от тези дето се бутат с краката-ей,голяма игра ви казва.Следобеда с една маймунка като нашата ходихме на пързалката,на люлките и сега само ми повтаря нанаме,къпеме Joy

Ирка,Честито мила  bouquetДа е жива и здрава мома Калина-много късмет и усмивки да я съпътстват в живота и занапред Heart Eyes

Лулу,Теди ще ме побърка направо.Ама как и ги ражда малката глваица тези идеи newsm78Горкото терминаторче Сашун Hug

Айде,отивам да се къпя,че като успим дребното сме на Р.Д Party

# 204
Мерси момичета,за съжаление Кaлинката ни разбрах,че се е родила трудничко и леко е била посиняла с някаква малка инфекция Rolling Eyes,сега е с кислородна палатка и за малко в кувиоз,като я хранят с глюкoза.Иначе се роди износено бебе 3,450кг,незнам защо така,надявам се всичко да премине бързо,че майчицата и много се е притеснила Praynig
Ние сме добре цял ден миткаме,Алек днес цял ден се опитва да говори,да не повярваш,търси баба си,мамосва ме на всяка дума вика Тати еля Joy,но и крещи с цяло гърло някакви индиански звуци hahaha
Иначе от 1 седмица,абсолютно сам си сяда на гърнето,събува си преди това гащите и си ака и пиша,после ме вика да го изхвърля Mr. Green
Тони забравих да споделя,предният път,че много готини двамата ти юнаци в ония разкошен парк Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 21:03 от анаморф

# 205
  • София
Анаморф,честита племенничка!  bouquet Party
Дано не е нищо сериозно и бързо да се оправя! Praynig Hug

# 206
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ира, честита ти племенница. Много здрава да е, дано нищо сериозно да и ням аи да се стабилизира скоро  Hug

Йована му удари един дълъг следобеден сън до 7 часа и сега незнам какво ще я правя. КОй знае кога ще заспи. Аз пък снощи гледах един филм на ужасите и пшосле ме беше страх да заспя и до два часа се кокорих  Rolling Eyes

Успях днес да си купя рокля за сватбата на сестра ми. Направо не се надявах, че ще намеря и след като я видях съвсем случайно, веднага я взех. Сега остават обувките и нещо връхно, че все пак в края на май знае да бъде хладно. В този ред на мисли да ви попитам. Каква поред вас е една добра сума да се подари за св
атбен подарък, още повече, когато булката ти е сестра. Те си имат всичко и единствено парички е подходящо да им дадем. но хич не съм наясно вече със стойността на парите в България и нямам никаква представа.  newsm78

Лека вечер и да нацункате мушмуроците  Hug

# 207
Бобче, не знам и аз как се гледа на подаръците в България  newsm78 За тук иначе е около 500 евро от близък (майка, баба) и 100-150 от приятели. Но това са много пари за българският стандарт май  ThinkingНека другите да кажат.
Лека нощ.

# 208
  • Видин
Бобче, за пари на сватба на близък се дават, поне на нашата сватба, по 50лв на човек, т.е. вие сте 3 значи 150лв., всичко отгоре е добре дошло, ако имате възможност по 100лв на човек ще е супер

# 209
Честит имен ден на всички, празнуващи на Цветница! Усмихнати и цветни да са дните ви!    bouquet

Ира, честита ти племенница!  Grinning Да е здрава, щастлива, умна и красива! Вярвам, че проблемът ще отшуми много бързо  Praynig
Деловата част по сватбата сте я свършили значи  Grinning, остава приятната  Simple Smile.
Бобче, подаръкът зависи от вашите възможности и желание. И на нас повечето роднини ни дадоха по 50 лв., но брат ми ми подари пералня. Всъщност заради изненадващата ми женитба ми подари дебитна карта, в която внесе на 2-3 пъти парите за скъпа пералня. Аз май бих подарила една вноска за апартамент. Но обичайно се дава, мисля, приблизително двойно на куверта.

Общи условия

Активация на акаунт