Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 547
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник на всички! На именниците много здраве и късмет!

# 211
Добро утро!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНИ!

# 212
честито на именниците ни,а те хич не са малко,така че да се показват и да черпят Heart Eyes

Френско Тони,снощи те сънувах Crazy

# 213
  • Stavanger,Norway/ Varna
Леле, мерси момичитета, но много малко ми се труват тези парички. Че те какво ще си купят за 200, 300 лева. Аз си мислех за сума от 500 до 1000, но не бях сигурна дали няма да е смешно малка.  Thinking. Сега вие съвсем ме шашнахте  Thinking

# 214
Бобче, както го чувстваш, така направи  Wink Настина, може би като знаят че живееш в чужбина, ще очакват по-голяма сума от теб. Можеш дори да ги попиташ дали имат нужда от някаква техника и да им дадеш колкото трябва, за да си я вземат  Thinking Всичко зависи от възможностите, от чувствата и желанията.
Момичета, благодаря на тези, отправили поздрави за цветница.   bouquetАз по принцип не празнувам, затова и не се обаждам много що се отнася до имени и рождени дни.
Морска, дано не е било кошмар, че напоследък много лоша съм станала  Laughing
А вчера боядисах няколко яйца, съвсем обикновени, ей така, да ми замирише на Великден (католическият е този уикенд). Ето ви и една снимка, пък вашите ще гледам с радост другата седмица  Grinning
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … jpg?aff=739810231
Господинът на снимката хубаво се хили, но не иска да ги яде, за жалост.
Оставям ви, пак сме в ремонт  Hug Весел празник на имениците и бъдете щастливи. Heart Eyes

# 215
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО РАДОСТИ И КЪСМЕТ ДА ИМ НОСИ ИМЕТО!

Хайде и аз да почерпя, че моят мъж и той цвете се пада.  Grinning

# 216
  • В светлината на слънцето
Ето го момчето с полата. Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11547426
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11547442

# 217
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕНАТА НА ЦВЕТЯ!!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЮАСТИЕ И СЕМЕЙНА ТОПЛИНА!!!

Да почерпя и за моите две именнички (едната и рожденничка преди няколко дни, за което благодаря за поздравите Heart Eyes) . Както ми каза една приятелка днес: Майка героиня на цветна градина  Laughing

# 218
  • Пловдив
Здравейте.
честит имен ден на всички,които носят имена на цветя.
Днес е чудесен ден,макар и доста ветровит при нас.Все пак направихме разходките.
Ира честита ти племенница,да е жива и здрава малката Калина.Има вече на кой да подаряваш кукленските рокли,които показва Лулу(и дразни нас-мамите на момченца).
Е,и за момчетата има хубави дрешки.
Ние сме добре горе-долу с изключение на това,че Стилиян не е ходил до тоалетна от няколко дни и от вчера му давам Дуфалак,но нищо не върши.Не знам вече на какво се дължи този запек.Пие много вода,сокове,яде супи и пак се мъчи.чудя се,дали не е от солетите,зрънчото и Кракс-а,които изяжда м/у храненията.ще му ги спра за известно време,дано да има ефект.
Хайде приятна вечер от нас.

# 219
Лулу стахотен е Сашун.
Малко снимки от днешния прекрасен денhttp://media.snimka.bg/2648/011551326.jpg
http://media.snimka.bg/2648/011551332.jpg
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349883&pid=11551333

# 220
Здравейте и от нас!!!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес-много усмивки и цветни мечти  bouquet

Лулу LaughingНямам думи просто........ Hug

Яна-страхотни са ти "Природните бедствия" Heart Eyes

Ние днес бяхме на Р.Д-изкарахме си супер.Ивон през цялото време искаше да "духаме тотата".Та заради нас Н-пъти палиха свеща Laughing

И ние снощи бяхме на Р.Д до 2 ч и Ивон сутринта,като се вдигна в 7:30 Shocked

Да ви се похваля-на 2-рата стерилна нямаме нищо.Сигурно е било външно замърсяване bowuu

Ира,как е Калинката Praynig

# 221
  • Видин
Ади, много се радвам че сте добре Hug
Ди, Дуфалака не дава моментален ефект, обикновенно трябват 2-3 дни, а на нас дори не ни действа вече. Колкото и лоша да звуча аз мажа дупето с кремче през вечер, като и бъркам леко навътре. Това много помага да излезе акото по-лесно. Ние сме с хроничен запек. Шече повече от година, лошото при нас е че Марти не иска да яде никакви плодове, по никакъв начин. Ако имаш други въпроси съм на линия Peace

# 222
  • София
Честит имен ден на всички цветя(на патерица)! Да са живи, здрави и много щастливи!

Ира, честита племенница. Да е жива и здрава.
Тони, Бобче, Слънчо, Сонитка, честит ви Великден.
Лулу, Яна, Тони, много са сладки дечицата Heart Eyes.
Ди, дано бързо му мине запека на човека Praynig.
Бобче, аз като се омъжвах и сестра ми и зет ми ни дадоха 1000 лв. , но за тях не беше проблем. Колкото пари можете да отделите, толкова им дайте Laughing.

Най - сетне успях да запиша всички данни в семейните профили, подредих и кандидатурите и сега ще чакам, да видим коя година ще ни огреее приемането в градината. В тази която е на първо място има само 2 свободни места Mr. Green.

Пожелавам ви приятен ден, че мен ме чака бърсане на прах Whistling.
Чао засега     bouquet.

# 223
  • София
Добър ден и от нас!
Ние сме добре Simple Smile
Анаморф,как е малката? Praynig

Прекрасни дечица виждам на снимките Heart Eyes

# 224
Добро утро,днес е много мрачно и май ще вали...
Калинката иначе е малко по-добре,но ще стои още 5 дни в болницата,защото е на антибиотик,заради леката инфекция ,която е била  получила.стояла е в кувиоз и на кислородна маска,защото от време на време се задъхвала и трудно дишала,а пък изследванията и били на 6,изглежда по трудно се адаптира към околния свят,поради тази причина е това,но ще следят до 6 и месец по-обстойно за всеки случай PeaceВчера ходихме до Джъмбо и с кеф се зарових в момичешките дрешки и роклета Joy,накупих доста....
За яслите и градините,чакам сайта д апуснат опцията нова регистрация да се регна наново,защото старата ми се е бъгнала.тоест объркали сме мейла и паролата  ooooh!
Преди малко се опитах да подстриха детето с машинката,че къдриците му стигнали до под ушите,но не дава и така се плаши от нея и реве,ще кажеш,че го колят.Как ще му махна косата до лятото незнам,много е страхлив бе,имали други такива бъзльовци Mr. Green
Друго при нас е,че решихме ,че от 1  май до 5 да отидем на море в Гърция(Халкидики),има добри предложения за 4 звездни хотели,а септеври в Анталия да си направим меден месец....
Ами айде стига толкова да досаждам,чао засега....

Общи условия

Активация на акаунт