Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 544
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден!

Тук все по-рядко забелязвам присъствие................
Днес времето наистина е ужасно.
За яслите-май нямаме никакви шансове, ще видим какви варианти ще търсим есента. Доста ще е трудничко.

Живот и здраве, в петък сме на операция, в четвъртък ще му правят изследванията. Искрено се надявам всичко да мине добре.
Лулу-страхотни снимки, толкова са сладки мъниците............
Янакрк-снимки с много пролетно настроение!

# 226
  • София
Ира,дано бързо се оправя! Praynig Hug

Пиванова,стискам палци всичко да мине добре! Praynig Hug

Днес е хладничко! Twisted Evil

# 227
  • Видин
Анаморф, и Марти много се плаши от машинката, затова го заведох на фризьор и тя го пострига с ножица, почти без проблем и ревове. Браво на вас за решението. Само ли ще сте или с детенце?
Пиванова, стискам палци всичко да мине ок Praynig

# 228
  • София
Райън до сега два пъи е постригван но само с ножица .... с машинка фризьорката не е пробвала все още но като гледам скоро ще я опитаме Mr. Green мисля голя главица!  Sunglasses

# 229
Пива, аз съм мислено с вас и стискам палци за петъчната операция. Представям си колко ти е притеснено, но нека по-скоро да мине и да го забравите.
В този ред на мисли, нашата също трябваше да е в петък и щяхме да се печем на същият огън, но я отложиха за юни. Това беше заради скорошната скарлатина и най-вече твърде ниското му тегло  Confused
Анаморф, пъзльовци са момченцата, и моите реват като одрани. С Антон започнахме миналото лято и вече три пъти сме го бръснали, та започна да свиква. Но в тази работа винаги сме двама - единият държи и успокоява, а другият действа с машинката. А за Калинката, сигурна съм че всичко ще се оправи, явно много добре се грижат за детето там.
Лулу много е готин Сашко с поличка. Ако не знаех че е момченце, направо бих го объркала, изписан е като кукличка  Heart Eyes
За нас какво да кажа - започнахме паркета и в хола вече не може да се минава от багаж. Е, без фурна ще минем този месец, трябва да се довърши детската, че не мога да я гледам с този грозен и прашлив мокет. Whistling

# 230
  • вкъщи
пиванова ще стискаме палци Peace Peace Peace
Мами смазана съм,не мога да мисля,днес погребахме единственото дете на моя приятелка и колежка.В 4етвъртък си играха с Теди,а в събота по4ина заради лекарска грешка на некадърите бургаски лекари.Потресена съм,думи нямам  Cry Cry Cry,как с е преживява това.И майка и имаше сили да ме прегърне и да ми каже пази си децата от лекарите.
Съжалявам,4е ви натоварвам с моите проблеми,но винаги имайте едно наум когато децата ви с а болни уж от настинка или грип.А недай си боже да попаднете в нашата болница в събота,когато няма кой да те погледне .

# 231
Здрасти мами!!!

Лелка,много съжалявам.Ужас направо Tired Cry CryМилото детенце,а за майката не ми се мисли.За пореден път се убеждавам,че тези лекари са за #2gunfire #2gunfire #2gunfireА осъден такъв още няма.........

Ира,браво на вас.Хубаво да си изкарате на морето.Чакаме и снимки HugКалинката,скоро да се гушка у дома с мама и тати Heart Eyes

Пива Praynig Praynig PraynigСтискам палци всичко да минава бързо и безболезнено за всички ви Praynig

Ние бяхме на гости у една приятелка с мома,че как бръсне на вън ooooh!,не става за разходки.Сега спим-сладко,сладко.

Абе хора колкоградуса е у вас?Тук е 19 градуса и сега както дават студ тези дни,сигурно ще падне до 16,а парно няма Crossing Arms

Айде,отивам да си доям боркана със сладко от къпини Party

# 232
Лелка , думи нямам ! Ако знаеш, кажи от какво е починало детето, защо "лекарска грешка" ?
Ади, у дома е също 19 градуса. Но сме на газ и вечер пускам парното, преди да ги къпя, че си е студенко. Какво е това време и кога окончателно ще се стопли, не знам  Thinking

# 233
  • В светлината на слънцето
Лелка, нямам думи.  Sad Каквото и да кажа, това няма да върне малката душичка.  Cry Дано там, където е сега намери покой. Flowers Rose И много кураж и сила за приятелката ти, сега тя има голяма нужда от това. За лекарските грешки... не ми се коментира, ужасно е и е безумно, непоправимо несправедливо. #Cussing out
Анаморф, радвам се на добрите новини около Калинката. Сигурна съм, че ще се справи и адаптира бързо, и скоро ще е в ръцете на мама. Hug А за ваканцията и медения месец направо ви завидях. Blush
Пива, ще стискаме силно палци в петък и дано всичко мине леко, бързо и добре.  Praynig
Машинката за подстригване при нас влезе в действие само веднъж. Но пък Сашко стоя кротко и мирно. Даже не рева. Предполагам е така, защото гледа редовно как татко му си минава главата. Thinking
И аз не искам студено време... Close  Crossing Arms Ама никой не ме пита. Mr. Green Е, поне има някаква надеждица, че след 2-3 дни щяло пак да е топло. Да видим де. Grinning Иначе и у нас не е много топло - някъде около 19 градуса. Къпем ги обаче на тази температура. Ама то защо и да топлим, като коронният номер на Теди е като се прибере да се съблече по потник и гащички и да се прави на балерина, и така до лягането. А пък малкият терминатор не признава чорапи и панталони и постоянно ги сваля, което ще рече че е по цял ден бос и гол. Добре поне, че още не успява да си съблича сам блузата, че тогава вече незнам какво ще се правим. ooooh!

# 234
  • Пловдив
Здравейте.
Лелка много съжалявам.Направо настръхнах като прочетох.Ако можеш,дай повече информация,какво точно се е случило.
А иначе моя мъж за най-малкото ме кара да водя Стилиян на лекар.И вчера му се карам и му викам:''Абе ти,много доверие имаш на тия лекари.''
Стилиян днес е добре вече.Снощи се сетих да му сложим малко сапунче в дупето.Не знам,дали е лошо,но важното е,че свърши работа.Днес гледах да не му давам солети,но пак си изпроси от една позната и изяде три.
Ния благодаря ти,че си писала и за вашите проблеми.Ужас е направо да гледаш как се мъчи детето и да не може да отиде до тоалетната.Нашето не е хронично,а се получи точно след като Стилиян беше боледувал и изпи сума ти сиропи и капки.Надявам се да се нормализира всичко.
Пиванова стискаме палци за петък.Представям си,колко си притеснена,а и таткото също.
За подстригването Стилиян пищи като полудял.А машинката си е безшумна,не бръмчи.Та,започнахме с машинката и завършихме с ножицата.За това сега косата му е много не равна,трябва да се клъцне тук-там,но аз не го пипам,за да не реве пак.
И аз днес гледах роклички за подарък,за малката на моята приятелка.Харесах една рокля отдолу с блузка и клинче,може и отделно да се носят.Но трябва да взема за три месечно бебе,а то няма много малки размери.
Хайде приятен ден.
Ние ще си стоим в къщи,че на вън започна да пръска.Днес изкарах зимното яке на малкия,тъкмо го бях прибрала.
И аз пускам още климатика,че си е хладно.

# 235
  • София
Лелка, много съжалявам за детенцето Sad. Каквото и да кажа в този момент ще е малко.
Ади, много си права, че досега няма наказан лекар #Cussing out. Имаше един случай преди време с един пиян анестезиолог, на който му бяха отнели само лекарските права и си живее на свобода и няма да се учудя ако някой ден отново се върне на работа Close.
Пиванова, стискам палци за петък. Дано всичко да мине по вода Praynig и Перси бързо да се възстанови Peace.
Ади, рано сутринта беше 18 °С в хола, но имаме радиатори и сега е 22 °С, но аз съм много зиморничева и пак ми е студено Mr. Green.
Ира, Дани докато ние го подстригвахме беше ужас ooooh!. Ники се майтапеше, че като го подстригваме трябва да извикаме полицай и прокурор за да видят, че не си тероризираме детето hahaha, но като започнах да го водя на фризьор той си седеше послушно на стола и така си решихме проблема с фризурата Peace.

# 236
  • вкъщи
Моми4ета съжалявам,,4е ви разстройвам така.Детето е поддържало слаба температура,но ина4е е било добре.В петък я приемат в болницата,защото с е по4увствала зле,но не и обръщат внимание.В събота сърцето и спира от усложнения заради грип.Но тепърва ще излезе експертизата.Преди 2 години пак имаше температура дълго време,тук и поставиха някаква диагноза ,но в софия я отхвърлиха и казаха,4е била здрава.А беше нещо с кръвта,нещо с левкоцитите.Направо съм потресена,бяха толкова щастливи,на 17 трябваше да заминат на по4ивка,а днес си погребаха детето.Толкова красива,добра,умна...само на 13 години.Не спирам да пла4а и да си гушкам децата и да си повтарям колко е крехък живота и защо е така несправедлив Cry

# 237
Лелка-и аз казвам едно голямо Съжалявам. "Боже, колко мъка има на този свят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
И вкъщи доста захладня и само се навличаме, ужас. Дано скоро наистина да се стопли.

Малко нови снимки от нас:
http://persianmatei.multiply.com/photos/album/20/20#4

# 238
  • В светлината на слънцето
Пива, прекрасно слънчево дете. Hug А новата прическа много ти отива. Heart Eyes
Яна, ех как ти завидях на спокойните улици... Де да можеше и тук да се кара така свободно колело... Каката ви е много красотна.  Peace

# 239
Лелка, как може такова безразличие, не разбирам ?! Имало си му е нещо на детенцето, но никой не си е помръднал пръста, да изследва. Дано експертизата покаже поне какво, въпреки, че всичко е свършило вече, ей така, да не са родителите в неведение.
Ди, забравих да отговоря по твоят проблем. Дуфалака е ефикасен, но не отведнъж. Нещата трябва да се нормализират 2-3 дни след началото на приема, давай му според упътването, няма страшно. Аз дълго давах на големя ми син (1 година), беше със страшен запек и много трудно ходеше по нужда (ходих даже на консултации на всеки месец). Сега и Антон е на едни прахчета, от два месеца, иначе изобщо не може да се изхожда и ме боли душата да го гледам как се мъчи. Та, стискам палци по-скоро да се похвалиш, че нещата са влезли в релси.
Пива, страхотна природа и още по-страхотен господинчо, наистина е слънчево детенце  Heart Eyes Heart Eyes
Лулу, от новият ти аватар виждам, че чакаш и ти топло време вече  Wink чудесна е снимката с това цъфнало дърво отзад.

Общи условия

Активация на акаунт